.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: LUBOF po skype ..

OMFG :(
    Guest

LUBOF po skype ..

Zna4i ot 1 mesec da ne kaja i pove4e si pi6a s edin s koito igraem edna igra ... i taka da go kaja ---. dnes toi mi kazva 4e e vluben v men ;( kaza mi 4e nqmalo nujda da me poznava ..du6evnata krasota bila vajna i tq go bila plenqvala ot vsqkade..az skoro 6te hodq do negoviqt grad za da se sre6tnem priqtelski ..vseki den si pi6em neznaeh 4e ne6tata sa tolkova seriozni 4e toi da e vluben v men ..PLS kajete mi kakvo da pravq az ne izpitvam ni6to kam nego a puk i ne go poznavam ;( da se sre6na li s nego ili ;( PLS pomognete kakfo da napravq !!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    и ATAKABG твърди, че е влюбен в мен

НОооооооооооооооо, разстоянието, бе, мамка му.
    И аз го обичам. Обожавам го. Не минава ден, в който да не му пиша в скайп, ден, в който да не си мисля за него, ден, в който да не тръпна в очакване какво ще си пишем.

( )

А ти, мила ми авторке на темата - ТОЯ ТЕ ЛЪЖЕ. БАС ДЪРЖА.

Как така някой ще е влюбен в теб, без да те познава...
    хах.

Град
    В мечтите ти
    Не знам как може да си влюбен в някого без да го познаваш или без поне малко да си общувал с него ЛИЧНО... Поне аз не мога да си представя такова "влюбване".

moje i da e vqrno zashtoto sum svidetel na takiva slu4ai i zavurshvat s dobyr krai ;]]]]]
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

OMFG :(
    Guest
    Ama nie daje si govorim sqka ve4er po skype a toi sega mi pi6e 4e bil po seriozen ot vsqkoga .. a i razlikata v godinite ni e 7 ..Az si misleh 4e se bazika a to si4ko e bilo seriozno .. E f kraina smetka kfo da pravq ?!

Вижте се защото ина4е ще ти е много любопитно как е изглеждал...пък ако не ти хареса...никой не може да те накара на сила да ходиш с него...все пак отивате на приятелска среща както ти написа
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!

spored men te balamosva kazvam ti otidi vijte se i krai ako se xaresate i na jivo np
    OB!4AM T3, SUBL!4A! S3!!!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Може да си влюбен в някой, който не познаваш/не си виждал.
    Но пък това става единствено, когато имаш солидна кореспонденция. Вашето 1 месец не е нищо.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

i az mislq 4e te luje... prejivqla sum go sushtata situaciq tva sa luji na koito ne trqbva da vqrvash... kude vi otide cqla ta dushevnost be hora .. po skype da si namirate nqkoi 4e ne mojete da se zapoznaete...

spored men e pedofil 6tom kazva 4e e vluben pitai go dali e detsven ako ne e zna4i iska samo S*X

^А от къде знаеш,че той няма да я излъже?

Град
    РЮАР
    Това просто е лудост..Как може един човек да те обича преди даже да те е видял и опознал... просто това са некви измишлиотини....пича не е влюбен в теб, а в начина ти на игра ' в тази игра, която играете '

Guest
    Ot pro4etenoto imam strannoto 4ustvo 4e avtora e pedal i priqtel4eto mu iska da se natiskat

emm 4ak kato go opoznaesh togava 6te vidish dali izpitvash ne6ty kum nego ili ne ....
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Re: LUBOF po skype ..

Цитирай Първоначално написано от OMFG :(
    Zna4i ot 1 mesec da ne kaja i pove4e si pi6a s edin s koito igraem edna igra ... i taka da go kaja ---. dnes toi mi kazva 4e e vluben v men ;( kaza mi 4e nqmalo nujda da me poznava ..du6evnata krasota bila vajna i tq go bila plenqvala ot vsqkade..az skoro 6te hodq do negoviqt grad za da se sre6tnem priqtelski ..vseki den si pi6em neznaeh 4e ne6tata sa tolkova seriozni 4e toi da e vluben v men ..PLS kajete mi kakvo da pravq az ne izpitvam ni6to kam nego a puk i ne go poznavam ;( da se sre6na li s nego ili ;( PLS pomognete kakfo da napravq !!
    ами да то сички твърдят че душевната красота нямало значение -дрън , дрън не казвам че те лъже обаче трява да имаш едно на ум защото има големи идиоти ,пък може и да е свестен нз Ама така както ти ги говови на теб може и да ги говори и на друга
    а замисляла ми си се кво праи като не е в скайпа може да си има приятелка и и на нея да и казва че е единстена и тн....нз ама тва любов по чата няма не може да има просто го знам от личен отит
    когато не е в чата знайш ли го кво прай и с кой
    Запознайте се а след това ще видиш как ще тръгнат нещата

Град
    Never Never Land
    Аз винаги съм се разочаровала от такива срещи.. Едно е, че наживо човека си изглежда по съвсем друг начин, отколкото на снимките, друго, че и се държи по друг начин.. Според мен не са реални тези неща, но може и да се случи любов по скайп, защо не. Макар и рядко според мен. Важното е след като се видите как ще се развият нещата между вас. Ама си мисля, че винаги има разочарование, защото си представяш едва ли не идеалния човек и при срещата ви виждаш, че съвсем не е така.
    I KnOw yOuR HeArT WiLL FLy AwAy SoMeDaY So FaR FrOm Me... tHeN I WiLL DiE... BuT AnYwAy. tHe iMpOrTaNt`s yOu`LL Be FrEe!

Любов по скайп няма,има любов след срещата,какво пречи да се влюбиш в другия след като се срещнете
    нямам повод да сънувам....

mislq 4e nqma da ti navredi da se sra6nete, no ne smqtam 4e trqbva da se zadalbo4avate. pak i dori da si dopadnete, vse pak ste v razli4ni gradove. kakvo o4akva6 da stane?

~* Оууу за Мене такова ВлюбваНе не същЕствува .. Еее НЕМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА .. незНам НезНам ..
    .
    ... караТЕ ме да се чуВСтвам Добре и да Се смеЯ на ГлаС .. но Не осъЗнааТе коПелеТа че се Смея на вАс ...

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    mislq 4e nishto ne pre4i da se vidite..moje da si dopadnete.. ako ne lubov to pone priateli moje da ostanete

След като сте играли само игрички едва ли сте си говорили много,от което следва,че не сте научили много за себе си.Как ще е влюбен в теб или в "душевната ти красота" (както казва) след като не те познава?Има много такива типове.Много пъти ми се е случвало да ми пресичат крачката и да ми се обясняват в любов,хора,които не познавам-откачалки!Така,че не приемай насериозно всичко,което ти казват!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Мега фен Аватара на koalka
    Доста тъпи изказвания.
    Това за душевната красота е така, но той не те познава. От къде ще знае каква си по харатер, като нищо можеш да го лъжеш и какво...
    Не вярвай много на такива, които ти казват, че са влюбени в теб преди да са те видяли.Това са глупости.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ne mu vqrvai..otvad ekrana 4ovek moje da govori kvo li ne..ako se poznavahte najivo-da,no taka online....malko me samnqva
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си