- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му привлека вниманието пак?
am... moita e malko slojna. zna4i predi vreme se zapoznah s edno mom4e, 4atihme si, sblijihme se i az mn si go haresah i toi mene. i taka izvestno vreme izlizahme nqkolko pati i vednaj toi zapo4na da se priblijava kam mene i si pomislih 4e 6te me celune. nz dali e bilo taka, no taka si mislq i az se drapnah nastrani. nz za6to, ne6to mi stana prosto... i taka sled tva nqkade 2-3 dni kato go vikah vse ne mojel toq den da izleze posle mu sprq i neta i taka nqkade 5 dena ne go bqh 4uvala i sled kato mu pusnaha neta razbrah 4e toi ve4e ne me haresva... sega ne sme skarani ili ne6to takova, naprotiv priqteli sme si, izlizame si, edna fr go pita izob6to li ne q haresva6 toi i kaza, 4e mn malko i tq go pita dali imam 6ans s nego pak toi kaza 4e zaviselo kak 6te se razviqt ne6tata po - natatak. ta misalta mi e dali e usetil 4e sam se drapnala kogato se e priblijil kam mene i da si e pomislil 4e ne go haresvam ili ne6to takova...? vapreki 4e az mnogo pati mu pokazvah 4e mn ama mn go obi4am. daide nqkav savet kakvo da napravq za da go nakaram pak da me haresva? i ne mi kazvaite da go zabravq, prosto iskam da mi kajete nqkakvi na4ini da mu varna predi6nite 4ustva...![]()
You're messin' with my head, but I want you bad, be my boyfriend
Izvikai go navun da se vidite i tozi put mesto toi da se doblijava a ti da se durpa6 ti se dobluji pregurni go celuni go i gotovo![]()
![]()
Сигурно да.ta misalta mi e dali e usetil 4e sam se drapnala kogato se e priblijil kam mene i da si e pomislil 4e ne go haresvam ili ne6to takova...?
И ако е така - ами, че това момче много бързо се отказва, бе.
Сега иска ти да го търсиш, ти да направиш по-голямата част от това, което трябва да направиш, за да си с него.
Той вече веднъж се е опитал да се сближи с тебе, но ти си го отблъснала.
Сега трябва да действаш ти.
Обади му се и му кажи, че желаеш да се видите, за да си изясните отношенията.
Дано да се съгласи.
imam samo edin vypros ot koi grad si pls kaji mi
i ot kolko vreme se poznavate
Абе вие изобщо знаете ли какво е да обичаш един човек или просто е така си го използвате това... като някои ви харесва и вие вече почвате да преувеличавате и да казвате че го обичате..Вземете се в р1це и престанете ако обичате да използвате тоя израз " обичам го " за щяло и нещяло..Някои ден ще изпитате това чувство и ще видите колко е по различно от моментния флирт...
А к1м темата : Мисля че пиЧа изобщо не те е харесвал... ако те е харесвал поне малко няма да се откаже толкова лесно от тебе...
Да.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
И тоя момент го има.
Пък ако не те харесва толкова, колкото в началото - твоя работа е да го разпалиш отново![]()
Твърде е вероятно така да си е помислил.Аз мисля, че трябва да му кажеш на четири очи какво изпитваш към него.
Вижте се и следващия път ти се приближи към него и слагаш край на дилемите !
Mда това за любовта е мнооого правилно. Те го ползват толкова често колкото казват и "Здрасти".. Но ще се научат, още са малкиПървоначално написано от gPa3HuTeJl
Простено им е..
Та и аз съм на мнението на gPa3HuTeJl, че няма да я бъде между вас. Много детски я карате. Аз не чакам 3-4-5-10 дена да излизаме, че да я целуна. Тва се прави още преди да си уредите кафетоИ все пак успех...
@gPa3HuTeJl
Кой ти е коафьора бе човече, дивашка прическа
Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!
ami na 12 sum, toi na 13... ne se imam 4ak za tolko malka. sq 6e kajete 4e sa lape6ki istorii, ama ne sa. i pls ne slagaite si4ki pod ob6t znamenatel 6toto ne si4ki sa ednakvi...Първоначално написано от fNatiC
ina4e mersi za savetite na si4ki
![]()
AxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaПървоначално написано от malko7o_ko7e
![]()
![]()
![]()
Абе извинявай ама тоя на колко години е? КОй сериозен човек ще ти каже мн. малко я харесвам??? Или я харесваш като момиче или като приятл или не я харесваш! Кви са тия шашави определения?!Първоначално написано от malko7o_ko7e
![]()
![]()
You're a looser. But I'm not.
ami na 13 e... i az se 4udq za tva dali zna4i 4e vse o6te me haresva ili puk go e kazal za da ne me narani nz...Първоначално написано от Sunarry
![]()
hah tfa e sa6toto kato moeto problem4e samo 4e az sam mom4eto i be6e predi polvin godina sig stana... znam kfo e gadno da si na negovoto mqsto ama i ti si mn zle tka da se durpa6... lape6ki istorii sa !!!!!parvo ti go haresva6--- poslee se durpa6--- kak staa???
ami hubavo de sbarkala sam, priznaam si, zatva vi molq za savet...
вижте се и го награби ти
така поне ше разбереш дали те харесфа още или не ;D
...той е на 13Първоначално написано от malko7o_ko7e
,
още не е пораснал за такива отношения
А ти на колко си?
на 12 еПървоначално написано от sasha_90
...
~!1912!~
Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
лапешка работа още(sorry за израза)
![]()
6to taka misli6? zakvo mislite 4e sled kato sme na 13 ( skoro 6e gi navar6vam az ) i zadaljitelno e ne6to lape6ko i neseriozno...?Първоначално написано от sasha_90
![]()
ako naistina te haresva ili te e haresval ne bi se otkazal tolkova lesno i bi uvajil re6enieto ti da ne se celunete
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?