- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кво стана ... ?!
Здравейте хора
Абе от 1 месец си чатя с едно девойче и така от чат мат сичко си споделям с нея и нали знаете когато си говориш с някой когато ти е приятно и става нещо ... виждали сме се 3 пъти снощи в 1 часа излизахме ходих даже до аптеката и купих лекарства щот е болна и се разхождаме пак разговаряхме ... прибрахме се и пак нон стоп чат и както виждате не сме лягали
Цяла вечер си говорим ... абе направо се чудя кво става има ли няква такава интернет любов или ... може ли да се зароди нещо такова ...
Интернет любов няма - поне не е истинска любов.Първоначално написано от Анонимко
Ако се ограничавате само до т.нар. "интернет любов" едва ли ще стигнете далеч...
![]()
ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе
Ami da, spored men moje da izleze neshto seriozno.No samo ako se vijdate po-4esto,a ne samo non stop v chata. Mai shte e po-dobre non stop zaedno nali)
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Щом се срещате и извън чата, може да се получи нещо.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
mmmMmmmMMmMm....po 4esto na kafeta ala bala napred nazad 6tom non-stop v chata si pishete i t.n. navunka bi trqbvalo da se pluchi pove4e ot priqtelsvo... ;]]] kysmet ;]
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Според мен чак любов по интернет не може да има,но щом с това момиче се разбирате толкова добре,имате общи интереси...изризайте и се виждайте по-често и дано се получат нещтата между вас.
Интернет Любов - НЯМА, има сексуално привличане... хх
Интернет запознанство - да, но не и любов.
Вижте се, излизайте, споделяйте. Емотиконките в чата не могат да заменят очарованието от истинския поглед...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Amii moje i da ima ...no tq edva li 6te e istinska lubov
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
mnenieto mi suvpadaПървоначално написано от A`time`for`us
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
имах подобна ситуация и се получи доста добре запонахме да се виждаме по често след това тръгнахме и бяхме повече от година заедно . но трябва да се виждате по честичко и сигурно ще се получи !
С моя приятел се запознахме в Интеренет в чата преди повече от 3 години. Сед 2 месаца виртуални срещи се запознахме и на живо, а след още 1 месец станахме и гаджета. Заедно сме вече 2 години и 10 месеца и се обичаме ужасно много. Интернет е прекрасна форма на запознанство. С една от най-добрите си приятелки се запознах от 1 форум и днес 2 години по-късно много сме си близки. НО не бива връзката да се развива в мрежата! Нужно е и опознаване на живо, реален контакт, реален човек!
нет лoве![]()
![]()
![]()
saglasna s1m \Първоначално написано от A`time`for`us
/
I don't need the sun
Don't need the moon
Now that you're here
God gave me both in you
I don't need to sleep
Only need to look at you
Then I'll be awake
Much more than any rest could do
Няма значение дали ще се запознаете в интернет или не. С мъжа ми не се познаваме оттам и пак постоянно си чатим. Важното е хората да се събират.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И аз съм на това мнение.Първоначално написано от Dead`Paladin
Успех!И дано да потръгне и да бъдете щастливи.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Няма интернет любов! Има просто любов която просто срещаш на странни места. Не се чуди любовта не може да се обясни...![]()
You're a looser. But I'm not.
и азПървоначално написано от Lullaby
![]()
Искам Те! Желая Те! Искам Да Те Замъкна В Кревата, Да Те Мачкам И Изпотя, Да Те Треса Докато Съм В Теб И Тялото Ти Да Гори! Обичам Те... П.С. Вечно твой ГРИП! :}}}
Аз имам добро предчувствие. ^_^ След като не вече сте излизали значи не е просто интернет любов.Продължавай, ще ти стискам палци, пък може и да се получи нещо. ^_^