.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Guest

Кво стана ... ?!

Здравейте хора

Абе от 1 месец си чатя с едно девойче и така от чат мат сичко си споделям с нея и нали знаете когато си говориш с някой когато ти е приятно и става нещо ... виждали сме се 3 пъти снощи в 1 часа излизахме ходих даже до аптеката и купих лекарства щот е болна и се разхождаме пак разговаряхме ... прибрахме се и пак нон стоп чат и както виждате не сме лягали

Цяла вечер си говорим ... абе направо се чудя кво става има ли няква такава интернет любов или ... може ли да се зароди нещо такова ...

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: Кво стана ... ?!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте хора

Абе от 1 месец си чатя с едно девойче и така от чат мат сичко си споделям с нея и нали знаете когато си говориш с някой когато ти е приятно и става нещо ... виждали сме се 3 пъти снощи в 1 часа излизахме ходих даже до аптеката и купих лекарства щот е болна и се разхождаме пак разговаряхме ... прибрахме се и пак нон стоп чат и както виждате не сме лягали

Цяла вечер си говорим ... абе направо се чудя кво става има ли няква такава интернет любов или ... може ли да се зароди нещо такова ...
    Интернет любов няма - поне не е истинска любов.

Град
    In tHe MiDdLe Of NoWhErE...
    Ако се ограничавате само до т.нар. "интернет любов" едва ли ще стигнете далеч...

ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе

Град
    Никъделенд
    Ami da, spored men moje da izleze neshto seriozno.No samo ako se vijdate po-4esto,a ne samo non stop v chata. Mai shte e po-dobre non stop zaedno nali)
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Щом се срещате и извън чата, може да се получи нещо.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

mmmMmmmMMmMm....po 4esto na kafeta ala bala napred nazad 6tom non-stop v chata si pishete i t.n. navunka bi trqbvalo da se pluchi pove4e ot priqtelsvo... ;]]] kysmet ;]
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Според мен чак любов по интернет не може да има,но щом с това момиче се разбирате толкова добре,имате общи интереси...изризайте и се виждайте по-често и дано се получат нещтата между вас.

Град
    РЮАР
    Интернет Любов - НЯМА, има сексуално привличане... хх

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Интернет запознанство - да, но не и любов.
    Вижте се, излизайте, споделяйте. Емотиконките в чата не могат да заменят очарованието от истинския поглед...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Amii moje i da ima ...no tq edva li 6te e istinska lubov
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Супер фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от A`time`for`us
    Ami da, spored men moje da izleze neshto seriozno.No samo ako se vijdate po-4esto,a ne samo non stop v chata. Mai shte e po-dobre non stop zaedno nali)
    mnenieto mi suvpada

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

имах подобна ситуация и се получи доста добре запонахме да се виждаме по често след това тръгнахме и бяхме повече от година заедно . но трябва да се виждате по честичко и сигурно ще се получи !

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    С моя приятел се запознахме в Интеренет в чата преди повече от 3 години. Сед 2 месаца виртуални срещи се запознахме и на живо, а след още 1 месец станахме и гаджета. Заедно сме вече 2 години и 10 месеца и се обичаме ужасно много. Интернет е прекрасна форма на запознанство. С една от най-добрите си приятелки се запознах от 1 форум и днес 2 години по-късно много сме си близки. НО не бива връзката да се развива в мрежата! Нужно е и опознаване на живо, реален контакт, реален човек!

Guest
    нет лoве

Град
    Sofiq
    saglasna s1m \/
    I don't need the sun
    Don't need the moon
    Now that you're here
    God gave me both in you

I don't need to sleep
    Only need to look at you
    Then I'll be awake
    Much more than any rest could do

Няма значение дали ще се запознаете в интернет или не. С мъжа ми не се познаваме оттам и пак постоянно си чатим. Важното е хората да се събират.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Dead`Paladin
    mmmMmmmMMmMm....po 4esto na kafeta ala bala napred nazad 6tom non-stop v chata si pishete i t.n. navunka bi trqbvalo da se pluchi pove4e ot priqtelsvo... ;]]] kysmet ;]
    И аз съм на това мнение. Успех!И дано да потръгне и да бъдете щастливи.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Фен
    Град
    Kazanlak
    Няма интернет любов! Има просто любов която просто срещаш на странни места. Не се чуди любовта не може да се обясни...
    You're a looser. But I'm not.

Град
    До Вчера Живях Срещу Лудницата, А Днес Живея Срещу Нас!
    Цитирай Първоначално написано от Lullaby
    saglasna s1m \/
    и аз
    Искам Те! Желая Те! Искам Да Те Замъкна В Кревата, Да Те Мачкам И Изпотя, Да Те Треса Докато Съм В Теб И Тялото Ти Да Гори! Обичам Те... П.С. Вечно твой ГРИП! :}}}

Аз имам добро предчувствие. ^_^ След като не вече сте излизали значи не е просто интернет любов. Продължавай, ще ти стискам палци, пък може и да се получи нещо. ^_^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си