.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Moderated:Секс по време на менструация

въпроса ми е малко странен..но съм чувала че има хора които го правят.....та...правили ли сте секс докато сте неразположени...или приятелката ви е била неразположена... и как се чувствахте (защото не мен ми звучи мноооого гадно)

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами, всъщност да. Като цяло усещането не е различно, само мисълта не е много приятна. На мен лично. И после като го видя изцапан с кръв и ми става кофти. Правили сме го, на него му хареса и даже ме е карал пак, но аз предпочитам да изчакаме докато ми свърши. Най-добре е , ако се прави секс по време на цикъл да е в банята.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Да, разликата не е голяма...просто има и кръв в цялата работа Дори съм чувала, че макар и някои да не понасят кръвта (в смисъл да им става лошо и т.н.), за жената било полезно, защото спирало или поне намалявало менструалните болки И наистина е вярно (от личен опит )

Guest
    emi az nqkolko pyti ve4e pravq taka dokyto e v cikyl, kato izklu4im kryvta e mn qko i daje ponqkoga kym kraq spira kyrveneto i se edno nqma ni6to ,a i sym 4uval 4e za jenata predi sled i po vreme na cikyla e mn po vyzbudena

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Правила съм го, харесва ми.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Правила съм го. Нищо особено.
    Даже приятелят ми редовно си ме напъва да правим секс дори и да ми е дошло.
    Собственост на Canis_Dirus

girli4ka
    Guest
    Да, и аз съм го правила веднъж! Наистина жената се възбужда повече докато е в мензис! Поне аз съм така и секса много ми хареса! А и за него нямаше проблем, защото точно той искаше, макар че на мен ми беше кофти!

Guest
    и аз съм правила,изобщо не беше гадно и даже нищо не изцапахме =D> и в интерес на истината наистина не ме болеше корема после нз... нищо особено не е.. просто не мислиш за него.. пък и се лишаваш от орална любов

Град
    Plovdiv
    да

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    За мен е важно, че момчето до мен не е някой лигльо и не е от гнусливите, така че тази неща не ни пречат. Но не е и първите 2-3 дена /на мен ми е по 7-8/, просто тогава ме е страх и от кръвоизлив, а и наиситна това ми тече много, но има и други начини, че да останем доволни. Може и на орална да го карате. С един тампон, работата е чиста и не виждам какво би му пречило един конец

Правила съм го в последните дни. Не е зле, обикновено тогава съм умряла за секс. Но в първите дни никога.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

ми правила съм го веднъж и честно казано като изключим кръвта много ми хареса.просто тогава една жена е мн възбудена и наистина си останах с хубав спомен от тогава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си