- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pedofilka li sam?
Na 17 i polovina sam, toi e na 16.. poznavame se ot pove4e ot godina... no bqhme samo priqteli.. i edna ve4er stana taka 4e toi mina prez nas, az bqh sama i uj trqbva6e da se vidim, da si pogovorim i... vze 4e stana belqta.. i sega mi e mnogo gadno. Toi e dosta razvit za vyzrastta si.. no se 4uvstvam ujasno, za6toto sega ne me ostavq namira.. neprekysnato mi zvyni i me tyrsi, a az se 4uvstvam mn guzna
![]()
![]()
.. kakvo da pravq ???? pedofilka li sym ili prosto be6e momentna strast...
..
Ако той беше на 6 щеше да си педофилка. В случай, че е на 16 нещата стоят по по различен начин. Не си.
Собственост на Canis_Dirus
ne si estestweno..napylno normalno
hahaah pedofilka bila -ti luda li si ?!? nali ne vi li4i ne trqa da se sni6ava6 do nego![]()
Kvo ti puka togava ima semeini dvoiki s 5 10 godini razlika![]()
HAhahah e tva che e edna godina po malyk ot teb neznachi che si pedofilkaa i shtom se haresvate kyf e problema podobre nego izbqgvai
ama ako veche neiskash da go vijdash po dobre si mu go kaji
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
hahah az ako bqh na negovo mqsto i sam zabil momi4e po golqmo ot mene .... celiq grad 6te6e da znae i 6tqh da si te eba seki den![]()
О боже тука въобще не може и да става въпрос за педофилство! Мила разликата ви е една година а не 10! Не трябва да се чувстваш гузна за това че си спала с някой, по-малък от тебе..нали и 2мата сте го искали.. няма причина да се притеснявашПървоначално написано от Shoshita
![]()
nqma ni6to neredno.vse pak govorim za razlika samo ot edna godina.vob6te znae6 li kakvo e pedofil?![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
mersi mnogo za podkrepata.. ama tova e 4e brat mu me haresva, a toi e po golqm, no mejdu nas ne e imalo ni6to.. toi prosto me haresva... i seg ana men mi e agdno, vypreki 4e ne izpitvam koi znae kakvi 4uvstva kym nego.. prosto imam 4uvstvoto 4e sym go predala malko ili mnogo![]()
ujasna sym!
Темата е пусната от някой загорял пубер !
Skrii sa ve izrud... momi4eto ima problem, de va eba v typite gnomi![]()
![]()
Гаджето ми е по-малко от мен с половин година - и какво от това. Не си педофилка спокойно.
В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
а колко са моментите, които те оставят без дъх...
![]()
povqrvai mi znam mnogo dobre... no tva koeto 4uvstvam v momenta me kara da si go mislq, ne tolkova vyprosyt za 1-2 godini..Първоначално написано от gazarka
![]()
Е ти кфо мислиш че само момчетата ли тряя са по големи от момичетата секи си търси какичкаПървоначално написано от Shoshita
та екстра сте ... до колкото знам за педофилство трябва да има един пълнолетен и един не пълнолетен да са правили секс и той да се оплаче се едно изнасилване Оо за да осъдят другия иначе нее
щом на 2 мата им хареса си правят кфо си искат
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Хахаххах, та твоето поне е законно и не мога да те осъдят, защото аз съм на 18, а той на 17, така че трябва да внимавам с родителите му да не ги ядосам нещо и да влезна набързо в затвора![]()
![]()
има двоики 4иято разлика е .. 5-10 год и няма проблем .. ти за 1 LOL![]()
![]()
![]()
;]
Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Първоначално написано от _Cuddly_
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
e za men da si pedofilka zna4i , ti da si na 45 , a toi na 16 da re4em![]()
Не си!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Мне си! Бях на 14 тя на 28 и пак смятам, че не е педофилка :P
Подплатен ли съм в зелено, аз съм романтичен, и към всяка хубава жена съм със подход за мен типичен.
Аз съм на 21 и спах с една на 30 и тя изобщо не се чувстваше така. Беше й доста добре и повечето ни познати знаят