.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: Pedofilka li sam?

Shoshita
    Guest

Pedofilka li sam?

Na 17 i polovina sam, toi e na 16.. poznavame se ot pove4e ot godina... no bqhme samo priqteli.. i edna ve4er stana taka 4e toi mina prez nas, az bqh sama i uj trqbva6e da se vidim, da si pogovorim i... vze 4e stana belqta .. i sega mi e mnogo gadno. Toi e dosta razvit za vyzrastta si.. no se 4uvstvam ujasno, za6toto sega ne me ostavq namira.. neprekysnato mi zvyni i me tyrsi, a az se 4uvstvam mn guzna .. kakvo da pravq ???? pedofilka li sym ili prosto be6e momentna strast... ..

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Ако той беше на 6 щеше да си педофилка. В случай, че е на 16 нещата стоят по по различен начин. Не си.
    Собственост на Canis_Dirus

Не си педофилка
    На който му се убива време...

ne si estestweno..napylno normalno

hahaah pedofilka bila -ti luda li si ?!? nali ne vi li4i ne trqa da se sni6ava6 do nego
    Kvo ti puka togava ima semeini dvoiki s 5 10 godini razlika

HAhahah e tva che e edna godina po malyk ot teb neznachi che si pedofilka a i shtom se haresvate kyf e problema podobre nego izbqgvai ama ako veche neiskash da go vijdash po dobre si mu go kaji
    QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.

Guest
    hahah az ako bqh na negovo mqsto i sam zabil momi4e po golqmo ot mene .... celiq grad 6te6e da znae i 6tqh da si te eba seki den

Re: Pedofilka li sam?

Цитирай Първоначално написано от Shoshita
    Na 17 i polovina sam, toi e na 16.. poznavame se ot pove4e ot godina... no bqhme samo priqteli.. i edna ve4er stana taka 4e toi mina prez nas, az bqh sama i uj trqbva6e da se vidim, da si pogovorim i... vze 4e stana belqta .. i sega mi e mnogo gadno. Toi e dosta razvit za vyzrastta si.. no se 4uvstvam ujasno, za6toto sega ne me ostavq namira.. neprekysnato mi zvyni i me tyrsi, a az se 4uvstvam mn guzna .. kakvo da pravq ???? pedofilka li sym ili prosto be6e momentna strast... ..
    О боже тука въобще не може и да става въпрос за педофилство! Мила разликата ви е една година а не 10! Не трябва да се чувстваш гузна за това че си спала с някой, по-малък от тебе..нали и 2мата сте го искали.. няма причина да се притесняваш

Супер фен
    Град
    sofiq
    nqma ni6to neredno.vse pak govorim za razlika samo ot edna godina.vob6te znae6 li kakvo e pedofil?

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Shoshita
    Guest
    mersi mnogo za podkrepata.. ama tova e 4e brat mu me haresva, a toi e po golqm, no mejdu nas ne e imalo ni6to.. toi prosto me haresva... i seg ana men mi e agdno, vypreki 4e ne izpitvam koi znae kakvi 4uvstva kym nego.. prosto imam 4uvstvoto 4e sym go predala malko ili mnogo ujasna sym!

Guest
    Темата е пусната от някой загорял пубер !

Muca
    Guest
    Skrii sa ve izrud... momi4eto ima problem, de va eba v typite gnomi

Град
    София
    Гаджето ми е по-малко от мен с половин година - и какво от това. Не си педофилка спокойно.
    В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
    а колко са моментите, които те оставят без дъх...

Shos
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от gazarka
    nqma ni6to neredno.vse pak govorim za razlika samo ot edna godina.vob6te znae6 li kakvo e pedofil?
    povqrvai mi znam mnogo dobre... no tva koeto 4uvstvam v momenta me kara da si go mislq, ne tolkova vyprosyt za 1-2 godini..

Град
    Село.София

Е ти кфо мислиш че само момчетата ли тряя са по големи от момичетата секи си търси какичка та екстра сте ... до колкото знам за педофилство трябва да има един пълнолетен и един не пълнолетен да са правили секс и той да се оплаче се едно изнасилване Оо за да осъдят другия иначе нее щом на 2 мата им хареса си правят кфо си искат
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Хахаххах, та твоето поне е законно и не мога да те осъдят, защото аз съм на 18, а той на 17, така че трябва да внимавам с родителите му да не ги ядосам нещо и да влезна набързо в затвора

има двоики 4иято разлика е .. 5-10 год и няма проблем .. ти за 1 LOL
    ;]

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Ако той беше на 6 щеше да си педофилка. В случай, че е на 16 нещата стоят по по различен начин. Не си.
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    e za men da si pedofilka zna4i , ti da si na 45 , a toi na 16 da re4em

Не си!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мне си! Бях на 14 тя на 28 и пак смятам, че не е педофилка :P
    Подплатен ли съм в зелено, аз съм романтичен, и към всяка хубава жена съм със подход за мен типичен.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

то е тъпо за момиче, да ходи с по-малък, ама ако те кефи, нема се косиш па и педофилка няма как да си, спокс

тъп
    Guest
    Аз съм на 21 и спах с една на 30 и тя изобщо не се чувстваше така. Беше й доста добре и повечето ни познати знаят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си