.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: Pedofilka li sam?

Guest
    Не заслужаваш дори и да ходиш с 16 годишното момче,защото съм сигурен,че то е 1000 по-умно от тебе ! Хвани си някой на 13-14 години да ти отива на акъла

Повече от фен Аватара на nellllly

Re: Pedofilka li sam?

Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    то е тъпо за момиче, да ходи с по-малък, ама ако те кефи, нема се косиш па и педофилка няма как да си, спокс
    е що пък да е тъпо... дай да започнем да се избираме според годините...
    и тази тема е някфа ебавка.. аман вече... или ако авторката на темата си ерно се е пимислила за педофила направо я признавам (може би е ясно на всички за какво)... дтоя в неудомление тука и се притеснявам от "децата на демокрацията"
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

Град
    varna
    priqtelq mi e po-mal1k ot men s 1 godina. i moga da vi kaja 4e znae mn pove4e ne6ta v legloto otkolkoto batkovcite si(biv6ite mi).

Град
    Пловдив

Абе тука няма ли някакъв психиатричен форум или нещо такова?

Град
    Plovdiv
    Оооо не се притеснявай това е савсем нормално ... аз лично имах приятелка за кратко която беше на 20 но не беше педофилка просто ... педофил е човек който е доста доста по вазрастен от другия .... за тва спокойно савсем нормално е това

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    ОоО,не знаеш какво е предофилия.Това твоето и 1 година едва има,изобщо не се притеснявай.Щом не е на 10.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

pedofika li sum ako beshe popitala ninja li sum vaprosa shteshe da bude po smislen
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Guest

Тебе изобщо пука ли ти за пича, май само за тебе ти пука. Що за въпрос педофилка ли съм, било ли момента страст. Защо не си зададеш въпроса "тоя пич кво ли му минава през акъла ся". Егоистична кучка си.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не си педофилка.Няма значение,че момчето е по-малко 1 г.
    Даже баба ми е по голяма от дядо ми.Те са си добре-с деца и внуци си живеят.
    Та мисълта ми е че няма нищо лошо дори и връзка да започнете.

Guest
    ех да се обърне модата и да почнат момичетата да ходат с по малки от тях

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ne si
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Каква педофилка с разлика година,няма и толкова?
    Леле,това ме уби...ако тои беше на 10,тогава може би щеше да се счута за педофилство...
    В такъв случаи какво да кажем,като момчетата са с гаджета,които са поне 2 години по малки от тях?
    Или за случаите,в които има 10-15 години разлика,но все пак се обичат?
    Стегни се и ако го харесваш си ходете заедно,не виждам проблем.

Град
    София
    1,2,3,5,7 години са нищо. Спокойно
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Цитирай Първоначално написано от Shoshita
    Na 17 i polovina sam, toi e na 16.. poznavame se ot pove4e ot godina... no bqhme samo priqteli.. i edna ve4er stana taka 4e toi mina prez nas, az bqh sama i uj trqbva6e da se vidim, da si pogovorim i... vze 4e stana belqta .. i sega mi e mnogo gadno. Toi e dosta razvit za vyzrastta si.. no se 4uvstvam ujasno, za6toto sega ne me ostavq namira.. neprekysnato mi zvyni i me tyrsi, a az se 4uvstvam mn guzna .. kakvo da pravq ???? pedofilka li sym ili prosto be6e momentna strast... ..
    естествено че си педофилка миличко, но не се притеснявай, аз съм некрофил и тъкмо ще си допаднем
    98% от абдалите са ахмаци, поне половината ахмаци са кютуци, а 37% от кютуците са абдали. Ако ти си от тези 2%, които освен това са и педали, значи си пеераз.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си