- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pedofilka li sam?
Не заслужаваш дори и да ходиш с 16 годишното момче,защото съм сигурен,че то е 1000 по-умно от тебе ! Хвани си някой на 13-14 години да ти отива на акъла![]()
е що пък да е тъпо... дай да започнем да се избираме според годините...Първоначално написано от Kulio Gangstera
и тази тема е някфа ебавка.. аман вече... или ако авторката на темата си ерно се е пимислила за педофила направо я признавам (може би е ясно на всички за какво)... дтоя в неудомление тука и се притеснявам от "децата на демокрацията"
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
Абе тука няма ли някакъв психиатричен форум или нещо такова?
Оооо не се притеснявай това е савсем нормално ... аз лично имах приятелка за кратко която беше на 20 но не беше педофилка просто ... педофил е човек който е доста доста по вазрастен от другия .... за тва спокойно савсем нормално е това![]()
ОоО,не знаеш какво е предофилия.Това твоето и 1 година едва има,изобщо не се притеснявай.Щом не е на 10.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
pedofika li sum ako beshe popitala ninja li sum vaprosa shteshe da bude po smislen
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Тебе изобщо пука ли ти за пича, май само за тебе ти пука. Що за въпрос педофилка ли съм, било ли момента страст. Защо не си зададеш въпроса "тоя пич кво ли му минава през акъла ся". Егоистична кучка си.
Не си педофилка.Няма значение,че момчето е по-малко 1 г.
Даже баба ми е по голяма от дядо ми.Те са си добре-с деца и внуци си живеят.
Та мисълта ми е че няма нищо лошо дори и връзка да започнете.
ех да се обърне модата и да почнат момичетата да ходат с по малки от тях![]()
ne si![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
nai golqmata koqto sym vijdal![]()
Каква педофилка с разлика година,няма и толкова?
Леле,това ме уби...ако тои беше на 10,тогава може би щеше да се счута за педофилство...
В такъв случаи какво да кажем,като момчетата са с гаджета,които са поне 2 години по малки от тях?
Или за случаите,в които има 10-15 години разлика,но все пак се обичат?
Стегни се и ако го харесваш си ходете заедно,не виждам проблем.
1,2,3,5,7 години са нищо. Спокойно![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
естествено че си педофилка миличко, но не се притеснявай, аз съм некрофил и тъкмо ще си допаднемПървоначално написано от Shoshita
![]()
![]()
![]()
98% от абдалите са ахмаци, поне половината ахмаци са кютуци, а 37% от кютуците са абдали. Ако ти си от тези 2%, които освен това са и педали, значи си пеераз.