.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Gostenka92
    Guest

depilirasht krem...:|

Zdraveite. Horaa kajete kakvo da pravq.
    Zna4i az sum momi4e na 15. i skoro mislim sas priqtelq mi da pravim sex.zaedno sme ot 1 godina i 7 meseca i toi veche napira da go napravim.
    Problema mi e obezkosmqvaneto. Probvah sas samobrazna4ka - ne stava. Poqvqvat se podkojni kosum4eta i se obrinam i e mn grozno. na kozmetik nemoga da otida, otpada tozi variant. I se 4udq za depilirashtiq krem. Dali shte svarshi rabota. Obache predpolagam, 4e i tam shte se poqvqt podkojni kosum4eta. I ima li speacialen depilirasht krem za genetaliite ili moje i takuv, koito izpolzvam za rucete naprimer?

Posuvetvaite me, molq vi

P.S: Blagodarq predvaritelno.

Ima specialni deepilira6ti intimni gelove. Edna fr izpolzva, ama az hodq na kola maska i ne sam zapoznata sas ceni i t.n. Otidi i pitai v nekoi apteka ...
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Бръсни се в банята. Първо си миеш тялото и косата - топлата вода отпуска порите. После се бръсни леко и спокойно ПОД ВОДНАТА СТРУЯ. Може и без крем за бръснене или сапун. Ако се обриваш от самобръсначка...депилиращи т крем няма да постигне по-добър резултат според мен - той е химия.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Депилиращия крем не ти го препоръчвам много-много. Понякога върши работа, но вече отдавна не ползвам, за мен има далеч по-добри варианти за обезкосмяване.
    Това, което ползвам в момента е епилатор (моя е от тези, по-скъпите, които уж не причиняват болка - не е вярно, но боли значително по-малко от обикновена епилация) и евентуално на козметик.
    Според мен потърси друг вариант - крема не е най-доброто решение.

Резултата на депилиращото кремче съвпада с резултата от самобръсначката,защото не маха косъма от корена му,затова не ти го препоръчвам,а и може да получиш елергия.Опитай с епилатор!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Guest
    преди време си махах космите от краката то4но с такъв крем и сега не мога да ги изруся с кислородна вода за това мисля да си взема епилатор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си