- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Правили ли сте секс с учител/ка?
Спали ли сте с някой даскал/ка? Айде всеки да разкаже някоя случка за себе си?\
/ \
/ \
/
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
аре бе кажете нещо кво никой ли не му се искало да прави секс с учителката си?![]()
![]()
![]()
добре бихте ли изчукали някоя даскалка и коя по точно? [-o< [-o< [-o<
Явно никой не се е чукал с учител/ка. Имала съм подобни фантазии иначе...![]()
Собственост на Canis_Dirus
ахам....и аз сам имал и затова пуснах тази темааз лично имах честа да барам една между краката и се изпразних докато я пипах! беше невероятно усещане
Не ми се е случвало.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И на мен не ми се е случвало.И не желая да ми се случи.Моите даскали са едни дъртаци,пък и т'ва е брутално
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Не ми се е случвало!Пък и неща отвратителни са!!!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
vai predi kato u4ih (na 21 sum da ne me pomislite za nqkopi starec) v daskaloto mi doide edna nova u4itelka po istoriq tq beshe mnogo mlada i super sexy i se zastavashe v nqkakvi pozi isturvaveshe tebishira i hodishe s edni shiroki decolteta i kusi poli4ki i napvo behse suepr qka
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
В мойто даскало имаше един доста голям сладур беше господин по изобразително и беше на околко 25-27 години много ме възбуждаше но си замина и сега баща ми е на неговото място доста жалко.![]()