.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Как беше онова..

Как беше онова.. където в една стая имало едно нищо и едно нещо.
    И нещото излиза (или май нищото излиза) и какво остава в стаята?

П.П. И аз не знам отговора..

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    И аз не го помня добре, но беше нещо от рода на " Ведна стая си стояли нещо и нищо, но нещото решило да излезне от стаята какво ще остане в нея тогава?" Въпросът явно не го помня...
    Отговорът беше "И-то"

Но имаше още едно. Колко тикви се получават, ако събереш тиква и половина и тиква и половина?

Отговор: 2 тикви, защото двете половинки не може да ги залепи.

Град
    40 Miles from the Sun
    Т'ва да не е като:"А и Б отишли в библиотека,А излязла,Б излязла.Кой останал?".Отговор:"И-то".

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Т'ва да не е като:"А и Б отишли в библиотека,А излязла,Б излязла.Кой останал?".Отговор:"И-то".
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    И аз не го помня добре, но беше нещо от рода на " Ведна стая си стояли нещо и нищо, но нещото решило да излезне от стаята какво ще остане в нея тогава?" Въпросът явно не го помня...
    Отговорът беше "И-то"
    Ако те чуе госпожата ти по философия как разсъждаваш над такива екзитенциални въпроси ..

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Хъм... моят учител по философия го беше пуснал това в един форум и и-то се оказа верният отгово и там.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Супер фен Аватара на _donna_
    добрем..

един каубой препуска през прерията и знае,че наоколо има две племена.членовете на едното винаги лъжат,а на другото-винаги казват истината*.нашият човек стига до един разклон,където стои един човек от едно от двете племена/само,че нашият човек не знае от кое/.какво ще го попита,за да разбере как да стигне до племето на онези,които винаги казват истината/другите ще го убият/.

*тя е дълбоко субективно понятие и в случая няма особено отношение към разказа ни.хората от двете племена биха могли да се различават по хиляди други неща!

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от _donna_
    добрем..

един каубой препуска през прерията и знае,че наоколо има две племена.членовете на едното винаги лъжат,а на другото-винаги казват истината*.нашият човек стига до един разклон,където стои един човек от едно от двете племена/само,че нашият човек не знае от кое/.какво ще го попита,за да разбере как да стигне до племето на онези,които винаги казват истината/другите ще го убият/.

*тя е дълбоко субективно понятие и в случая няма особено отношение към разказа ни.хората от двете племена биха могли да се различават по хиляди други неща!
    Как да стигна до вашето племе?
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Guest
    Ако го пипита как да стигне до неговото племе и човека се окаже от лъжците, той просто няма да му посочи верния път до своето племе, но не е казано, че непременно ще му посочи пътя до другото племе.

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Всъщност пътят на колко се разклонява? Ако е само на две, отговорът ми излиза верен, но не е казано.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Отговорът беше "И-то"
    Ако те чуе госпожата ти по философия как разсъждаваш над такива екзитенциални въпроси ..
    Написах въпроса както мислех, че е, но естествено, че не е така и съм написала, че въпросът не го помня, но за отговорът съм сигурна.
    Гледай си кефа, а не се заяждай с другите

Черинка, вече ти го написа AFT, но с "нищо" и "нещо" е по-объркващо. И двете излизат от стаята.

Мега фен Аватара на machoka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си