.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Moderated:Какво хапче да пия?

s priqtelq mi pravihme seks i prezervativa se skusa,kajite mi kakvo hap4e trqbva da piq . 10x predvaritelno

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Guest
    test sled edna sedmica ako mili6 4e se e izpraznil v prezervativa i e ostanalo v tebe pii posto\inor dokato ne e kusno!!!!!!!!!1

Guest
    sgre6ih po gore pi6e se postinor sorka

Guest
    v aptekite nqmat "postinor duo" kakvo drugo moga da piq

Escapelle.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Постинорът е спрян, на пазара в момента има единствено Ескапел- цена м/у 28-35 лв.

vikito89
    Guest
    spox mila ne se panirai tolkova!I na men skoro mi se slu4i podobno ne6to skusa se no nqma6e gaf.Toi uspq li da svur6i?I kude be6e spermata?6toto pri nas se skusa ama v kraq i spermata si be6e v rezervoar4eto i ne pih ni6to.I vsi4ko si e ok.Ako misli6 4e ima bezopastnost da e stignala do teb spermata(ako e svur6i)pii escapele(okolo 28lv)

Guest
    mi prezervativa se skusa i toi useti i go svali i to4no sled tova svur6i zatova se pritesnqvam malko :S vidqh v nqkakva tema 4e moje da se pie "rigevidon" dali pomaga ?nqkoi pil li e ? i vse pak mersi na vsi4ki

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Свършил ли е в теб или не ? Ако не е свършил в теб, недей да пиеш хапчета!

vikito89
    Guest
    6tom e svur6il sled kato go e svalil i e vidql 4e e skusan np.Ne se pritesnqvai,ne si bremenna!I vse pak kude svur6i?

PS:ne si trovi organizma s nenujni za tozi slu4ai hap4eta!

Той въобще свърши ли в теб? Ако не е, мисля че няма нужда от хапче.
    Ако е вземи Ескапел.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Kathalina
    Guest
    Абе, тук гадателки ли има?! Я се стегнете малко, никой не може да и каже със сигурност дали е бременна или не. Чували ли сте за предеякулационна течност? Освен глюкоза и фруктоза, тя може да съдържа минимални количества сперма, която обаче да е достатъчна. Аз, лично, съм против пиенето на Ескапел като витаминче, защото може да доведе до усложнения, но все пак момичето си решава. Колко преди той да свърши се скъса. Следиш ли си овулацията?

Guest
    sled kato se skusa i toi go svali svur6i sig sled 5 min nz to4no kolko..a ovolaciqta uj q sledq..cikula mi be6e svur6il 1 den predi da stane gafa taka 4e sum dale4e ot ovulaciq

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не е свършил във влагалището ти, нали? не пий нищо. 1 малко или успокоително само може да пийнеш, за да се овладееш!

Guest
    blagodarq na vsi4ki i vse pak ako o6te nqkoi ima mnenie ili suvet neka go dade. mersi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си