- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е?
Та значи с гаджето ми сме заедно от доста време,тя е на 14 и половина и въобще никога и за нищо не отваря дума за секс.Както се казва "държи се кат монахиня".Девствена е,и скоро време не мисли да го прави.Темата е малко глупава,но ми писна постоянно да се разправяме с нея за тая тема,веднъж кат и казах много мой познати дори и по-малки от нея кво правят,тя ги нарече курви и се скарахме жестоко,замалко дори да скъсаме.И все пак и простих и й дадох още 1 шанс.За да не я тормозя да прави неща който не иска и предложих ако не й се прави поне да се натиска и да се целува така че да ме подлудява,ако не друго то поне в скайпа темите отвреме на време да бяха свързани със секс или нещо по-еротично,нещо което да ми вдига въображението или поне да ме накара да се почуствам по-добре,тъкмо обратното държи се кат некоя монахиня и стане ли дума за секс или некви такива говори куп глупости,а понякога дори и обижда...дайте ми съвет кво да правя и кажете въобще дали е нормално
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
Може би все още не е готова за тази огромна крачка.Ти не можеш да я накраш.Нормално е напълно.По-нормално ли е някакви 11-12 годишни момиченца да го правят безразборно?Според мен твоята приятелка е твърде разумна и ти трябва да се гордееш с нея.Тя ще прецени и когато е готова,ще го направи.Всичко с времето си.Обичай я такава,каквато е,и почакай,ше му дойде времето![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Тя иска хем вълкът сит, хем агнето цяло. Според мен няма смисъл да се занимаваш с нея. Тя е на скъл около 10 годишна - 14 годишните хора са доста по-зрели /което не означава, че подкрепям секса на тази възраст, говоря за психическа и емоционална зрялост/. Ако беше наясно какво е "връзка", щеше поне да прави нещата, които ти описваш. Малка е за секс, но поне малко страст трябва да има.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ти на колко си?
Тя е 14, как очакваш да се държи? Да, рано и е за секс. Това, че някакви заблудени 12 годишни деца го правят не означава, че и тя трявбва да е като тях. Ще го направи, когато се почувства готова.
А ти, ако наистина държеше на нея, нямаше да искаш да скъсате, само защото не е готова да прави секс.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
На 14 е бе човек. Аз се целувах за първи път на 17!!!!! Като толкова искаш секс-има такива, които ще го правят. Аз я защитавам-никакъв секс. В такива случаи обичам да повтарям думите на мъжа ми относно нашия първи секс. "Ако ти не беше почнала данамекваш и да искаш, аз никога не бих си поискал дори и 5 години да минат. За нас е лесно, но при вас жените е доста по-трудно психически да се настроите за това. 1 мъж трябва да изчака жената до него да намекне, че иска. Ако той пръв го направи е загубеняк" Кажете как да не обичаш мъж с такива разсъждения. А ние ходехме година и половина преди това и като го направихме бяхме почти на 21 години!
Не е готова,не се чувства сигурна...не я притискай,като искаш секс намери решение,но пак ще повторя не я притискай!!!!!!!!!!!Когато е готова сама ще поиска!!!!!!!!!!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Просто останах безмълвна, четейки темата. Абе, деца, какво ви става? Как така на 14-15 ще започвате полов живот. После , като станете дърти магарици като мен, на по 21-22, на какво ще приличате? Авторът така е описал проблема си, че не бих го сметнала за по-голям от 16-годишен.... пикльо! Искал да го "подлудява"...ами, хвани си някоя курвичка при това положение. Момичето си е съвсем в правото да се държи, както сметне за необходимо.
Човекът просто иска малко страст. Не секс, страстта няма общо с него.
Абе 14 годишните не трябва да са страстни. те трябва да си седят на задника, да четат, да учат и най-много да се разхождат с приятелки в близкия парк. Какви са тия целувки и обарвания? Като иска страст да го търси в някоя, която е поне на 16-17!
Точно за това става въпрос - тя си е хванала гадже и трябва да е наясно, че колкото и гадно да звучи, то има нужда от поне някаква физическа близост. И той да не се оплаква, затова му казах да не се занимава с нея.
Виж сега,човече,момичето е на 14 години и е в пълното си право да се дърпа и да не иска да прави секс,за което евала й правя. Това,че ти искаш да я скъсаш само,защото не иска да си легне с тебе е много жалко. Истинската връзка не е тази,която се управлява ГЛАВНО от секса. Ако наистина си харесваш момичето и искаш да си с него,просто не я пришпорвай,изкачакай я докато се почувства готова и тогава всичко ще ви е наред. Колкото до страстта - само с една целувка и прегръдка страстта се разпалва!!Предполагам вие и си се целувате и си се прегъщате,така че не виждам къде ти е проблема![]()
Казах,напълно ясно че мога и без секс,но поне да бъде малко по страстна и най-вече ДА НЕ ОБИЖДА ПРИЯТЕЛИТЕ МИ!!!Как можа да каже на всички мой познати момичета КУ*ВИ!Деба,поне да се държи малко по-добре.А за тея които казват че е малка...хах вижте къде живеете и после пишете.Като не иска да го прави ок така да бъде,но да се държи като момиче.Веднъж не ме е възбудила като хората,най-еротичното нещо което съм получил от нея е една тъпа снимка на която си е прокарала ръката под ризата.Дали е нормално а?При тва положение скоро може да си търси нов.Вярно,чест и прави че не е некоя курвичка,кат бившата...но кат се сетя че с бившата всеки ден бях в рая и кат видя сега как съм ми се умира...за неразбралите скоро ставам на 16Първоначално написано от A_Loving_Girl
още неколко месеца само
п.с. Мерси много DeathWhore затова че ме защитаваш :P имаш една бира от мен ако ми доидеш на гости![]()
Admin-Coki:
Tiger~RulZ:
тоя как е?
Нито я пришпорвам,нито нищо...не искам да правя секс с нея ако и тя не го иска...щото такъв секс...хмм по-добре да мастурбирам,ще получа по-голяма наслада.В секса се чуствам добре когато и другия е добре,такиа дет ще ме гледат тъпо и нямат желание с това да се омитат.А иначе не искам от нея секс а поне да се държи на ниво...но за това написах по-гореПървоначално написано от sinful`girl
Admin-Coki:
Tiger~RulZ:
тоя как е?
Ок,разбрах те....Обаче докато се целувате и прегръщате по-така,не може да не се възбуждаш....ти нали това искаш...страст,еми ето ти яПървоначално написано от Tiger~RulZ
Страст може да намериш във всичко,което приятелката ти прави,стига да имаш малко въображение
![]()
Поговори с нея и й обясни какви искаш от нея съвсем спокойно.Кажи й,че много си я обичаш,но искаш малко разнообразие във връзката ви и да е по-страстна.Обсъдете въпроса.Дано се получи.Първоначално написано от Tiger~RulZ
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
zna4i greshktata ti e 4e i govorish kakvo pravqt drugite i po tozi na4in se opitvash da qobadeish taka tq moje mnogo po dulgo da neiska ot kolkoto e vaznamerqvala taka mojesh edinstvenoda q otkajesh ot sea ne i govori. tq nqkoi den shte zapo4ne da se zamislq sigoren sum
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
sinful`girl:Човече за нея е гадно дори да ми седне на краката.Ква ти възбуда тя ми дава колкото ми дават малките деца...мноо е сдухващо![]()
sexy_for_you:Говори ли сме с часове и само се караме...много добре знае кво ми е,и пак ми вика ми на теб ти е гадно не на мен.С действията и ми показва една огромна любов но стане ли дума за секс е друг човек,сякаш спира да ме обича,веднъж ми каза "Ми като толкова ти се прави си хвани друго гадже и ме остави мен,аз ще плача,ще тъгувам за теб,и пак ще си те обичкам отстрани"да ти скрие шапката направо
jjjjjj6363:Може и наистина там да е грешката но как да и обясня че няма нищо нередно и няма да бъде курва?Как може да си мисли даже че на 14 и половина кат прави секс с гаджето си,което уж страшно много обича,ще бъде курва?
От твойта клавиатура в божийте очи [-o<tq nqkoi den shte zapo4ne da se zamislq sigoren sum
Admin-Coki:
Tiger~RulZ:
тоя как е?
[quote="Tiger~RulZ"]sinful`girl:Човече за нея е гадно дори да ми седне на краката.Ква ти възбуда тя ми дава колкото ми дават малките деца...мноо е сдухващо![]()
Е щом й е гадно да ти седне даже в краката,нз...Това вече си е проблем. Проблемът може да и да е в това,че ходите примерно от 1-2 месеца и все още да се чувства некомфортно с тебе или ....не ,нз всъщност. Поговори с нея и й кажи,че няма нищо лошо в това примерно да ти седне в скута или да те целуне по-страстно,в крайна сметка ходите и тези неща са нормални![]()
Първоначално написано от Tiger~RulZ
priqtel podkrepqm gadjeto ti napalno!daje q razbiram 6to ne i se prai sex-prosto smqta 4e e malka,razbiram gadjeto ti vapreki 4e sam na 15 god.
LoVe is ThE NAME, Sex is ThE GAME, Fuck ThE NAME and Play ThE GAME!!!
що си мислиш че не съм и го казвал.Казва ми тук при нас у Сандански не съм виждала такива,дори и по-големи.Вика ми само ще си седя до теб ще се гушкаме и ще се целуваме...иде ми да я убия
Admin-Coki:
Tiger~RulZ:
тоя как е?
От колко време ходите? А целувките с език как са- страстни, нежни?
Ми от неколко месеца,и уж тя се влюби в мен.Иначе си представи малко дете ко може да ти направи....тя е абсолютно същата
а за мегито...ми ти за голяма ли се имаш,ми и тя е колкото теб.И да те питам..ти как се държиш с гаджето ти...ако имаш такова...ако нямаш как си се държала с бившите
Admin-Coki:
Tiger~RulZ:
тоя как е?
Какво ще рече няколко месеца? 2 месеца? 11 месеца? питам те горе-долу или не знаеш кога сте тръгнали![]()
Поведението й не е нормално, но според мен, ти доста я притискаш и тя си мисли, че само ако седне в теб и ще решиш, че вече е готова. Не е нормално да обижда другите само затова, че правят секс, ако са на 15+Е, то на 14, естествено, ама за мен е смешно и грозно момиченце на 14 да прави такива неща. Въобще не намесвай думата "секс" и може и сама да почне да се отпуска. Тя трябва да го възприема като нормално това да седн в теб, да търси близост дори да я гушнеш като бебе
![]()
Нямам какво да добавя по темата.Първоначално написано от `Death`Whore``
Иначе ако толкова много я обичаш, останете заедно, но не я притискай.
Ако ти е повече за секса - търси си друга.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
пич ти за 14 годишна се оплакваш мойто бивше е на 17 и е още по зле от приятелката ти...Първоначално написано от Tiger~RulZ
![]()