.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Нормално ли е?

Та значи с гаджето ми сме заедно от доста време,тя е на 14 и половина и въобще никога и за нищо не отваря дума за секс.Както се казва "държи се кат монахиня".Девствена е,и скоро време не мисли да го прави.Темата е малко глупава,но ми писна постоянно да се разправяме с нея за тая тема,веднъж кат и казах много мой познати дори и по-малки от нея кво правят,тя ги нарече курви и се скарахме жестоко,замалко дори да скъсаме.И все пак и простих и й дадох още 1 шанс.За да не я тормозя да прави неща който не иска и предложих ако не й се прави поне да се натиска и да се целува така че да ме подлудява,ако не друго то поне в скайпа темите отвреме на време да бяха свързани със секс или нещо по-еротично,нещо което да ми вдига въображението или поне да ме накара да се почуствам по-добре,тъкмо обратното държи се кат некоя монахиня и стане ли дума за секс или некви такива говори куп глупости,а понякога дори и обижда...дайте ми съвет кво да правя и кажете въобще дали е нормално
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Може би все още не е готова за тази огромна крачка.Ти не можеш да я накраш.Нормално е напълно.По-нормално ли е някакви 11-12 годишни момиченца да го правят безразборно?Според мен твоята приятелка е твърде разумна и ти трябва да се гордееш с нея.Тя ще прецени и когато е готова,ще го направи.Всичко с времето си.Обичай я такава,каквато е,и почакай,ше му дойде времето
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Тя иска хем вълкът сит, хем агнето цяло. Според мен няма смисъл да се занимаваш с нея. Тя е на скъл около 10 годишна - 14 годишните хора са доста по-зрели /което не означава, че подкрепям секса на тази възраст, говоря за психическа и емоционална зрялост/. Ако беше наясно какво е "връзка", щеше поне да прави нещата, които ти описваш. Малка е за секс, но поне малко страст трябва да има.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Ти на колко си?
    Тя е 14, как очакваш да се държи? Да, рано и е за секс. Това, че някакви заблудени 12 годишни деца го правят не означава, че и тя трявбва да е като тях. Ще го направи, когато се почувства готова.
    А ти, ако наистина държеше на нея, нямаше да искаш да скъсате, само защото не е готова да прави секс.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На 14 е бе човек. Аз се целувах за първи път на 17!!!!! Като толкова искаш секс-има такива, които ще го правят. Аз я защитавам-никакъв секс. В такива случаи обичам да повтарям думите на мъжа ми относно нашия първи секс. "Ако ти не беше почнала данамекваш и да искаш, аз никога не бих си поискал дори и 5 години да минат. За нас е лесно, но при вас жените е доста по-трудно психически да се настроите за това. 1 мъж трябва да изчака жената до него да намекне, че иска. Ако той пръв го направи е загубеняк" Кажете как да не обичаш мъж с такива разсъждения. А ние ходехме година и половина преди това и като го направихме бяхме почти на 21 години!

Град
    Варна

Re: Нормално ли е?

Не е готова,не се чувства сигурна...не я притискай,като искаш секс намери решение,но пак ще повторя не я притискай!!!!!!!!!!!Когато е готова сама ще поиска!!!!!!!!!!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Kathalina
    Guest
    Просто останах безмълвна, четейки темата. Абе, деца, какво ви става? Как така на 14-15 ще започвате полов живот. После , като станете дърти магарици като мен, на по 21-22, на какво ще приличате? Авторът така е описал проблема си, че не бих го сметнала за по-голям от 16-годишен.... пикльо! Искал да го "подлудява"...ами, хвани си някоя курвичка при това положение. Момичето си е съвсем в правото да се държи, както сметне за необходимо.

Човекът просто иска малко страст. Не секс, страстта няма общо с него.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе 14 годишните не трябва да са страстни. те трябва да си седят на задника, да четат, да учат и най-много да се разхождат с приятелки в близкия парк. Какви са тия целувки и обарвания? Като иска страст да го търси в някоя, която е поне на 16-17!

Точно за това става въпрос - тя си е хванала гадже и трябва да е наясно, че колкото и гадно да звучи, то има нужда от поне някаква физическа близост. И той да не се оплаква, затова му казах да не се занимава с нея.

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Виж сега,човече,момичето е на 14 години и е в пълното си право да се дърпа и да не иска да прави секс,за което евала й правя. Това,че ти искаш да я скъсаш само,защото не иска да си легне с тебе е много жалко. Истинската връзка не е тази,която се управлява ГЛАВНО от секса. Ако наистина си харесваш момичето и искаш да си с него,просто не я пришпорвай,изкачакай я докато се почувства готова и тогава всичко ще ви е наред. Колкото до страстта - само с една целувка и прегръдка страстта се разпалва!!Предполагам вие и си се целувате и си се прегъщате,така че не виждам къде ти е проблема

Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Не е готова,не се чувства сигурна...не я притискай,като искаш секс намери решение,но пак ще повторя не я притискай!!!!!!!!!!!Когато е готова сама ще поиска!!!!!!!!!!
    Казах,напълно ясно че мога и без секс,но поне да бъде малко по страстна и най-вече ДА НЕ ОБИЖДА ПРИЯТЕЛИТЕ МИ!!!Как можа да каже на всички мой познати момичета КУ*ВИ!Деба,поне да се държи малко по-добре.А за тея които казват че е малка...хах вижте къде живеете и после пишете.Като не иска да го прави ок така да бъде,но да се държи като момиче.Веднъж не ме е възбудила като хората,най-еротичното нещо което съм получил от нея е една тъпа снимка на която си е прокарала ръката под ризата.Дали е нормално а?При тва положение скоро може да си търси нов.Вярно,чест и прави че не е некоя курвичка,кат бившата...но кат се сетя че с бившата всеки ден бях в рая и кат видя сега как съм ми се умира...за неразбралите скоро ставам на 16 още неколко месеца само

п.с. Мерси много DeathWhore затова че ме защитаваш :P имаш една бира от мен ако ми доидеш на гости
    Admin-Coki:

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    Виж сега,човече,момичето е на 14 години и е в пълното си право да се дърпа и да не иска да прави секс,за което евала й правя. Това,че ти искаш да я скъсаш само,защото не иска да си легне с тебе е много жалко. Истинската връзка не е тази,която се управлява ГЛАВНО от секса. Ако наистина си харесваш момичето и искаш да си с него,просто не я пришпорвай,изкачакай я докато се почувства готова и тогава всичко ще ви е наред. Колкото до страстта - само с една целувка и прегръдка страстта се разпалва!!Предполагам вие и си се целувате и си се прегъщате,така че не виждам къде ти е проблема
    Нито я пришпорвам,нито нищо...не искам да правя секс с нея ако и тя не го иска...щото такъв секс...хмм по-добре да мастурбирам,ще получа по-голяма наслада.В секса се чуствам добре когато и другия е добре,такиа дет ще ме гледат тъпо и нямат желание с това да се омитат.А иначе не искам от нея секс а поне да се държи на ниво...но за това написах по-горе
    Admin-Coki:

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Tiger~RulZ
    Нито я пришпорвам,нито нищо...не искам да правя секс с нея ако и тя не го иска...щото такъв секс...хмм по-добре да мастурбирам,ще получа по-голяма наслада.В секса се чуствам добре когато и другия е добре,такиа дет ще ме гледат тъпо и нямат желание с това да се омитат.А иначе не искам от нея секс а поне да се държи на ниво...но за това написах по-горе
    Ок,разбрах те....Обаче докато се целувате и прегръщате по-така,не може да не се възбуждаш....ти нали това искаш...страст,еми ето ти я Страст може да намериш във всичко,което приятелката ти прави,стига да имаш малко въображение

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Поговори с нея и й обясни какви искаш от нея съвсем спокойно.Кажи й,че много си я обичаш,но искаш малко разнообразие във връзката ви и да е по-страстна.Обсъдете въпроса.Дано се получи.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

zna4i greshktata ti e 4e i govorish kakvo pravqt drugite i po tozi na4in se opitvash da qobadeish taka tq moje mnogo po dulgo da neiska ot kolkoto e vaznamerqvala taka mojesh edinstvenoda q otkajesh ot sea ne i govori. tq nqkoi den shte zapo4ne da se zamislq sigoren sum
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

sinful`girl:Човече за нея е гадно дори да ми седне на краката.Ква ти възбуда тя ми дава колкото ми дават малките деца...мноо е сдухващо

sexy_for_you:Говори ли сме с часове и само се караме...много добре знае кво ми е,и пак ми вика ми на теб ти е гадно не на мен.С действията и ми показва една огромна любов но стане ли дума за секс е друг човек,сякаш спира да ме обича,веднъж ми каза "Ми като толкова ти се прави си хвани друго гадже и ме остави мен,аз ще плача,ще тъгувам за теб,и пак ще си те обичкам отстрани" да ти скрие шапката направо

jjjjjj6363:Може и наистина там да е грешката но как да и обясня че няма нищо нередно и няма да бъде курва?Как може да си мисли даже че на 14 и половина кат прави секс с гаджето си,което уж страшно много обича,ще бъде курва?
    tq nqkoi den shte zapo4ne da se zamislq sigoren sum
    От твойта клавиатура в божийте очи [-o<
    Admin-Coki:

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Голям фен
    Град
    [quote="Tiger~RulZ"]sinful`girl:Човече за нея е гадно дори да ми седне на краката.Ква ти възбуда тя ми дава колкото ми дават малките деца...мноо е сдухващо

Е щом й е гадно да ти седне даже в краката,нз...Това вече си е проблем. Проблемът може да и да е в това,че ходите примерно от 1-2 месеца и все още да се чувства некомфортно с тебе или ....не ,нз всъщност. Поговори с нея и й кажи,че няма нищо лошо в това примерно да ти седне в скута или да те целуне по-страстно,в крайна сметка ходите и тези неща са нормални

Та значи с гаджето ми сме заедно от доста време,тя е на 14 и половина и въобще никога и за нищо не отваря дума за секс.Както се казва "държи се кат монахиня".Девствена е,и скоро време не мисли да го прави.Темата е малко глупава,но ми писна постоянно да се разправяме с нея за тая тема,веднъж кат и казах много мой познати дори и по-малки от нея кво правят,тя ги нарече курви и се скарахме жестоко,замалко дори да скъсаме.И все пак и простих и й дадох още 1 шанс.За да не я тормозя да прави неща който не иска и предложих ако не й се прави поне да се натиска и да се целува така че да ме подлудява,ако не друго то поне в скайпа темите отвреме на време да бяха свързани със секс или нещо по-еротично,нещо което да ми вдига въображението или поне да ме накара да се почуствам по-добре,тъкмо обратното държи се кат некоя монахиня и стане ли дума за секс или некви такива говори куп глупости,а понякога дори и обижда...дайте ми съвет кво да правя и кажете въобще дали е нормално

priqtel podkrepqm gadjeto ti napalno!daje q razbiram 6to ne i se prai sex-prosto smqta 4e e malka,razbiram gadjeto ti vapreki 4e sam na 15 god.
    LoVe is ThE NAME, Sex is ThE GAME, Fuck ThE NAME and Play ThE GAME!!!

що си мислиш че не съм и го казвал.Казва ми тук при нас у Сандански не съм виждала такива,дори и по-големи.Вика ми само ще си седя до теб ще се гушкаме и ще се целуваме... иде ми да я убия
    Admin-Coki:

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    От колко време ходите? А целувките с език как са- страстни, нежни?

Ми от неколко месеца,и уж тя се влюби в мен.Иначе си представи малко дете ко може да ти направи....тя е абсолютно същата

а за мегито...ми ти за голяма ли се имаш,ми и тя е колкото теб.И да те питам..ти как се държиш с гаджето ти...ако имаш такова...ако нямаш как си се държала с бившите
    Admin-Coki:

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Какво ще рече няколко месеца? 2 месеца? 11 месеца? питам те горе-долу или не знаеш кога сте тръгнали

Поведението й не е нормално, но според мен, ти доста я притискаш и тя си мисли, че само ако седне в теб и ще решиш, че вече е готова. Не е нормално да обижда другите само затова, че правят секс, ако са на 15+ Е, то на 14, естествено, ама за мен е смешно и грозно момиченце на 14 да прави такива неща. Въобще не намесвай думата "секс" и може и сама да почне да се отпуска. Тя трябва да го възприема като нормално това да седн в теб, да търси близост дори да я гушнеш като бебе

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Тя иска хем вълкът сит, хем агнето цяло. Според мен няма смисъл да се занимаваш с нея. Тя е на скъл около 10 годишна - 14 годишните хора са доста по-зрели /което не означава, че подкрепям секса на тази възраст, говоря за психическа и емоционална зрялост/. Ако беше наясно какво е "връзка", щеше поне да прави нещата, които ти описваш. Малка е за секс, но поне малко страст трябва да има.
    Нямам какво да добавя по темата.

Иначе ако толкова много я обичаш, останете заедно, но не я притискай.
    Ако ти е повече за секса - търси си друга.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен

пич ти за 14 годишна се оплакваш мойто бивше е на 17 и е още по зле от приятелката ти...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си