.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Ti si y prostil???! Milichak,ti triabva da y poiskach prochka!Bi triabvalo da si s neia ne zaradi seksa,a zaradi samata neia!Zachto ia sravniavach s priatelkite si?Mnogo li e hubavo,kato sa pochnali da se eb*t na po 13 i 12 godinki??? Ne ia pritiskay,ot tova samo vlochavach nechtata!I kakvo oznachava,che iskach malko strast??? Po-leko li chte ti stane,ako se podrusa malko v skuta ti???E,ako tolkoz ti e na zor az chte te poguchkam,spoko! I samo se moli,che gadjeto ti niama da razbere,che obsajdach vrazkata vi tuk!
    P.S.Evala na momicheto,super e!Hvanal si si nay-iakoto momiche,brato, i ako ia izpusnech,che si nay-golemiat tapak na sveta!
    I ako si pusnal temata za da ti kajem da skasach s neia,mojech da go napravich i bez nas!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    Виж сега,човече,момичето е на 14 години и е в пълното си право да се дърпа и да не иска да прави секс,за което евала й правя. Това,че ти искаш да я скъсаш само,защото не иска да си легне с тебе е много жалко. Истинската връзка не е тази,която се управлява ГЛАВНО от секса. Ако наистина си харесваш момичето и искаш да си с него,просто не я пришпорвай,изкачакай я докато се почувства готова и тогава всичко ще ви е наред. Колкото до страстта - само с една целувка и прегръдка страстта се разпалва!!Предполагам вие и си се целувате и си се прегъщате,така че не виждам къде ти е проблема
    абе ти не разбираш какво е да имаш приятелка и да лъскаш...аз това го приемам като нестабилна връзка.Изводът е фащайте си момичета годни за секс не некфи 12-13 годишни на който треа да им се молиш,да ги чакаш и още куп глупости..Секса си е НУЖДА не прищявка

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Pit Of SnakeS
    Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    Виж сега,човече,момичето е на 14 години и е в пълното си право да се дърпа и да не иска да прави секс,за което евала й правя. Това,че ти искаш да я скъсаш само,защото не иска да си легне с тебе е много жалко. Истинската връзка не е тази,която се управлява ГЛАВНО от секса. Ако наистина си харесваш момичето и искаш да си с него,просто не я пришпорвай,изкачакай я докато се почувства готова и тогава всичко ще ви е наред. Колкото до страстта - само с една целувка и прегръдка страстта се разпалва!!Предполагам вие и си се целувате и си се прегъщате,така че не виждам къде ти е проблема
    абе ти не разбираш какво е да имаш приятелка и да лъскаш...аз това го приемам като нестабилна връзка.Изводът е фащайте си момичета годни за секс не некфи 12-13 годишни на който треа да им се молиш,да ги чакаш и още куп глупости..Секса си е НУЖДА не прищявка
    Всъщност ежедневието на 1 момче на 15-16 не трябва да е изпълнено със самозадоваляване. Ако учи, ако им хоби, ако се събира с приятели(ама не да се непива), а просто да се забавляват....то тогава се разсейва от тези неща. как така аз като съм в сесия не се сещам за секс?

Цитирай Първоначално написано от malko mace
    Ti si y prostil???! Milichak,ti triabva da y poiskach prochka!Bi triabvalo da si s neia ne zaradi seksa,a zaradi samata neia!Zachto ia sravniavach s priatelkite si?Mnogo li e hubavo,kato sa pochnali da se eb*t na po 13 i 12 godinki??? Ne ia pritiskay,ot tova samo vlochavach nechtata!I kakvo oznachava,che iskach malko strast??? Po-leko li chte ti stane,ako se podrusa malko v skuta ti???E,ako tolkoz ti e na zor az chte te poguchkam,spoko! I samo se moli,che gadjeto ti niama da razbere,che obsajdach vrazkata vi tuk!
    P.S.Evala na momicheto,super e!Hvanal si si nay-iakoto momiche,brato, i ako ia izpusnech,che si nay-golemiat tapak na sveta!
    I ako si pusnal temata za da ti kajem da skasach s neia,mojech da go napravich i bez nas!
    Как ще и падам на колене ве,нищо не и бях казал а тя нарече всички мой приятелки курви без дори да ги познава...Понякога с действията и думите си и мен ме е обиждала и все пак съм го подминавал...но тва ти писва...
    Никой не притискам казах много ясно,ако не иска секс поне да покаже малко страст...Ний с нея сме кат приятелчета дет ходят по пътя и се държат за ръчичката...тя поне по чата малко да беше по страстна как и да е,но нито веднъж не ми е написала некви по романтични глупости у чата колкото да ми вдигне настроението ако не друго...мамка му,не разбира ли колко се нуждая от това...Едно невинно подмятане с малък подтекст за секс или някви подобни раоти би било безценно за мен,но тя и това не прави...

Вчера вечерта кат си чатехме не стана на дума за секс и подобни и чата мина супер,днес малко повдигнах темата,започна да се заяжда,да ми разпрая некви филми...деба писна ми...не съм от желязо мамка му,ще поддам молба за развод и да се приключва
    ...и все пак момичето е мноо яко и гледам да не се стига до там,все си казвам че утре нещо може да се промени,че може и да си промени мнението за тея раоти,че може нещо дасе промени...ехх с мечтите ставам,с тях си и лягам...и все пак с нетърпение чакам утрешния ден и отново се надявам за нещо по-добро...ехх мечти
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Guest
    Адрее трябва да пораснеш още малко .Нз момичето защо изобщо те търпи ..

Баце глей са... най-оптималния варянт е да си ходиш от време на време при некоя квартална дето да си праиш к'вото ти е кеф с нея и да си траеш... т'ва ако е готино малкото момиченце, ма... тя глупости прай... незнам к'во друго да ти кажа не си фащам момиченца които няма да чукам, или ако не ги чукам бързо се сбогувам с тях...
    Подплатен ли съм в зелено, аз съм романтичен, и към всяка хубава жена съм със подход за мен типичен.

JustGotPaid
    Guest
    E ti puk nedei da napirash taka momi4eto de. Spored men tq naistina ne e gotova. I spored men q hvashta strah kogato zapo4nesh temata, zaradi tova taka reagira - neshto kato zashtitna reakciq ili znam li. Prosto q razbiram zashtoto s moq sme ot godina i meseci zaedno i ne sme go pravili oshte.. Toi iska i mi govori mn 4estno za tova, no prosto neznam obhvashta me lek strah ot pritiskaneto mu. Zashtoto ako ostavi neshtata bez da me pritiska taka ot samosebe si na men shte mi se priiska i napravo shte otida pri nego,shte go nagrabq i shte go po4na sama bez da me e pritiskal. Inu4e govorim za sex, no kato iska da go pravim i.. neznam zashto 4uvstvam strah i se razkolebavam.No eto postepenno zapo4vam da mislq po-razli4en na4in i vzema da mi se priiskva i na men.
    Zatova mislq 4e problema na priqtelkata ti e, 4e ne e gotova. I mislq 4e tq neiska da te obijda, a e vazmojno da go pravi kato zashtitna reakciq. Ne q napirai, godinite i ne sa 4ak tolkova mn za sex, prosto e tvurde zrqla kakto kazaha veche i trqbva da se radvash, 4e imash priqtelka s podobno mislene za 12-13 godishnite,koito bezrazborno go pravqt.

Vij:

Moqt savet e AKO naistina q obi4ash da ne q prishporvash,ne q pritiskai.
    No ako 4ak puk tolkoz mn go iskash: sednete dvamata nasame, kaji i,pokaji i 4uvstvata si kum neq. Prosto i kaji, 4e na teb moje da ti ima pulno doverie (dano da e taka naistina), 4e moje da raz4ita na teb za vsi4ko i ama izobshto da ne se pritesnqva ot teb. Kaji i da ne se pritesnqva ot razgovorite vi na kakvato i da bila tema. I vsi4ko tova i go kaji spokoino i vnimatelno.
    A ako togava sled dulgo vreme neiska, puk ti tolkoz mn si zagorql - emi vurvi pri tezi 12-13 godishni - sumnqvam se da ti otkajat

I vse pak ti pojelavam uspeh. budi vnimatelen s neq. Obi4aite se,vzimaite se

Guest

Re: Нормално ли е?

Цитирай Първоначално написано от Tiger~RulZ
    Та значи с гаджето ми сме заедно от доста време,тя е на 14 и половина и въобще никога и за нищо не отваря дума за секс.Както се казва "държи се кат монахиня".Девствена е,и скоро време не мисли да го прави.Темата е малко глупава,но ми писна постоянно да се разправяме с нея за тая тема,веднъж кат и казах много мой познати дори и по-малки от нея кво правят,тя ги нарече курви и се скарахме жестоко,замалко дори да скъсаме.И все пак и простих и й дадох още 1 шанс.За да не я тормозя да прави неща който не иска и предложих ако не й се прави поне да се натиска и да се целува така че да ме подлудява,ако не друго то поне в скайпа темите отвреме на време да бяха свързани със секс или нещо по-еротично,нещо което да ми вдига въображението или поне да ме накара да се почуствам по-добре,тъкмо обратното държи се кат некоя монахиня и стане ли дума за секс или некви такива говори куп глупости,а понякога дори и обижда...дайте ми съвет кво да правя и кажете въобще дали е нормално

Абе, кретен, ти искаш само да се възползваш от нея, като не ти харесва това, че не и харесва темата секс я остави, повярвай ми, само е спечели от това момичето...!!!!!!!!!! Педал мръсен искаш секс... Малка е дори да си ги мисли тези неща и дори е хубаво, че не се подава на скапаните ти мръснишки провокации. И тва, че момичета и по-малки от нея го правят, не означава, че всички трябва да са такива!!!
    Скапаняк. Аз съм на 14 също и наистина правила съм секс, но го направих, защото исках, а не щото ходя със скапаняк, в чиято глава се мътятсамо такива идеи... Не я карай да бърза, много е съжалява ако направи нещо, което не желае... повярвай ми, имам такива приятелки... Извинявай, че така се развилнях, но просто ми се сви душата, като видях какво си писал...

Само аз ли мисля, че тя е луда? Той казва, че няма да я насилва да се чукат и толкова. Това не значи, че не трябва да се докосват.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Та значи с гаджето ми сме заедно от доста време,тя е на 14 и половина и въобще никога и за нищо не отваря дума за секс.Както се казва "държи се кат монахиня".Девствена е,и скоро време не мисли да го прави.Темата е малко глупава,но ми писна постоянно да се разправяме с нея за тая тема,веднъж кат и казах много мой познати дори и по-малки от нея кво правят,тя ги нарече курви и се скарахме жестоко,замалко дори да скъсаме.И все пак и простих и й дадох още 1 шанс.За да не я тормозя да прави неща който не иска и предложих ако не й се прави поне да се натиска и да се целува така че да ме подлудява,ако не друго то поне в скайпа темите отвреме на време да бяха свързани със секс или нещо по-еротично,нещо което да ми вдига въображението или поне да ме накара да се почуствам по-добре,тъкмо обратното държи се кат некоя монахиня и стане ли дума за секс или некви такива говори куп глупости,а понякога дори и обижда...дайте ми съвет кво да правя и кажете въобще дали е нормално

Абе, кретен, ти искаш само да се възползваш от нея, като не ти харесва това, че не и харесва темата секс я остави, повярвай ми, само е спечели от това момичето...!!!!!!!!!! Педал мръсен искаш секс... Малка е дори да си ги мисли тези неща и дори е хубаво, че не се подава на скапаните ти мръснишки провокации. И тва, че момичета и по-малки от нея го правят, не означава, че всички трябва да са такива!!!
    Скапаняк. Аз съм на 14 също и наистина правила съм секс, но го направих, защото исках, а не щото ходя със скапаняк, в чиято глава се мътятсамо такива идеи... Не я карай да бърза, много е съжалява ако направи нещо, което не желае... повярвай ми, имам такива приятелки... Извинявай, че така се развилнях, но просто ми се сви душата, като видях какво си писал...
    Ти прочете ли ко съм написал?Нито я насилвам нито нищо!!!И не съм педал,затова че искам секс от гаджето.И кво и е малкото ти в кой век живееш бе,деба писна ми от такиа шматки кат теб,ще го повторя пак и се надявам да го схванете
    Не я насилвам да прави секс с мен.Искам да се държи като гадже а не като някво приятелче.ОК?Как може това да е връзка след като не ме е възбудила поне веднъж било то и с някъв коментар.

П.с. За пича който каза за кварталните...дилемата е че тя ми дава да го правя това,стига да и казвам кога го правя...аз от своя страна въобще и не се заглеждам по други момичета,камо ли пък секс да правя с тях.Никога не бих и изневерил по никакъв начин,и ако ще правя секс ще го правя само с нея щото само нея си я бичкам.И все пак не е нормално да ходим заедно и да се държи така към мен...гадно е...сдухваш се...пречупва ти психиката.
    Вие казвате че не е готова...ми това че не е готова не я оправдава да обижда мен и приятелите ми...деба...тва най-много и го мразя
    Admin-Coki:

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Абе 14 годишните не трябва да са страстни. те трябва да си седят на задника, да четат, да учат и най-много да се разхождат с приятелки в близкия парк. Какви са тия целувки и обарвания? Като иска страст да го търси в някоя, която е поне на 16-17!
    Докога с тея разсъждения?
    Може и на 13 да е, но да се държи нежно и страстно без да правят секс.
    Имаш човек до себе си ПОКАЖИ МУ ЧЕ ИЗПИТВАШ НЕЩО
    Пича говори, че тя се държи студено.. и аз ако бях щях да изкрейзам.
    Имах подобен проблем със бившата ми приятелка (в момента сме скарани...дано се съберем пак ) .. тя е на 18, но не можеше да покаже същността си когато сме някъде сред хора. Единствено като останем сами... и така. Не разбираемо за мен, винаги съм си мислел, че момичето трябва да е по-нежно, да търси милувки и да те обгръща с такива.
    Как едно момче не каза на приятелката си "ЗАДУШАВАШ МЕ"?????
    Все жените, все ВИЕ, великите "богини" на любовта, дето се "скрънзите" за едната целувка. Говоря специално за тези предубедени девойки, които желаят нещо, а като го получат не знаят какво да го правят...
    Не се коси пич, или ще се очупи или я сменяй
    Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!

{nikol}
    Guest
    Ами не я зн тя сигурно не е имала мн. гаджета и такиа некви....говори с нея пак Късмет лисичке

Цитирай Първоначално написано от fNatiC
    Абе 14 годишните не трябва да са страстни. те трябва да си седят на задника, да четат, да учат и най-много да се разхождат с приятелки в близкия парк. Какви са тия целувки и обарвания? Като иска страст да го търси в някоя, която е поне на 16-17!
    Докога с тея разсъждения?
    Може и на 13 да е, но да се държи нежно и страстно без да правят секс.
    Имаш човек до себе си ПОКАЖИ МУ ЧЕ ИЗПИТВАШ НЕЩО
    Пича говори, че тя се държи студено.. и аз ако бях щях да изкрейзам.
    Имах подобен проблем със бившата ми приятелка (в момента сме скарани...дано се съберем пак ) .. тя е на 18, но не можеше да покаже същността си когато сме някъде сред хора. Единствено като останем сами... и така. Не разбираемо за мен, винаги съм си мислел, че момичето трябва да е по-нежно, да търси милувки и да те обгръща с такива.
    Как едно момче не каза на приятелката си "ЗАДУШАВАШ МЕ"?????
    Все жените, все ВИЕ, великите "богини" на любовта, дето се "скрънзите" за едната целувка. Говоря специално за тези предубедени девойки, които желаят нещо, а като го получат не знаят какво да го правят...
    Не се коси пич, или ще се очупи или я сменяй
    Пич много точно се изрази за всичко..евала,свалям ти шапка!Момичета замислете се над това
    Admin-Coki:

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Nog_dra
    Guest
    Ami znae6 li moje bi gre6kata ti e v tova 4e q sravnqva6 s drugite momi4eta. Ne go pravi, po tozi na4in si vkarva6 edin vid avtogol i tq zapo4va da pravi vsi4ko naopaki i naro4no. Probvai izvestno vreme da ne i namekva6 po nikakuv na4in za sex, ne govorete za tova, moje bi s vremeto ne6tata 6te se promenqt i 6te i doide jelanieto. 6tom se obi4ate ne vijdam kude e problema pone da si s celuvate ili puk pregry6tate po taka" No pak ti kazvam 6tom dyrji6 na neq i ne iska6 da i izneverqva6 zabravi za izvestno vreme tazi tema moje da se otpusne i ne6tata da se pouspokoqt i promenqt.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Morfey
    Баце глей са... най-оптималния варянт е да си ходиш от време на време при некоя квартална дето да си праиш к'вото ти е кеф с нея и да си траеш... т'ва ако е готино малкото момиченце, ма... тя глупости прай... незнам к'во друго да ти кажа не си фащам момиченца които няма да чукам, или ако не ги чукам бързо се сбогувам с тях...
    ""BACE" glei sa ti ? ti 4uvash li sa kvo govorish we tapunger?ako ne gi bil 4ukal barzo se sboguval s tqh ? ti moga ti kaja 4e si super izpolzva4 i 4e ako bqh momi4e nikoga nqmashe ti pusna pedofil takav. ti za kvo si fashtash gadjeta , 6toto gi haresvash i gi obi4ash ili 6toto te dosurbqla pi6kata i iskash da po4eshesh v nqkoe momi4e....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Morfey
    ""BACE" glei sa ti ? ti 4uvash li sa kvo govorish we tapunger?ako ne gi bil 4ukal barzo se sboguval s tqh ? ti moga ti kaja 4e si super izpolzva4 i 4e ako bqh momi4e nikoga nqmashe ti pusna pedofil takav. ti za kvo si fashtash gadjeta , 6toto gi haresvash i gi obi4ash ili 6toto te dosurbqla pi6kata i iskash da po4eshesh v nqkoe momi4e....
    Виж сега,пича казва че ако момичето е толкова готино че заради 1 секс не си струва да я зарежа и по-добре да си убия хормоните с друга.Вярно последното изречение или не го е написал разбираемо или просто малко се е улял,но пак ви казвам,не го съдете прибързано!
    Admin-Coki:

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Цитирай Първоначално написано от malko mace
    Как ще и падам на колене ве,нищо не и бях казал а тя нарече всички мой приятелки курви без дори да ги познава...Понякога с действията и думите си и мен ме е обиждала и все пак съм го подминавал...но тва ти писва...
    Никой не притискам казах много ясно,ако не иска секс поне да покаже малко страст...Ний с нея сме кат приятелчета дет ходят по пътя и се държат за ръчичката...тя поне по чата малко да беше по страстна как и да е,но нито веднъж не ми е написала некви по романтични глупости у чата колкото да ми вдигне настроението ако не друго...мамка му,не разбира ли колко се нуждая от това...Едно невинно подмятане с малък подтекст за секс или някви подобни раоти би било безценно за мен,но тя и това не прави...

Вчера вечерта кат си чатехме не стана на дума за секс и подобни и чата мина супер,днес малко повдигнах темата,започна да се заяжда,да ми разпрая некви филми...деба писна ми...не съм от желязо мамка му,ще поддам молба за развод и да се приключва
    ...и все пак момичето е мноо яко и гледам да не се стига до там,все си казвам че утре нещо може да се промени,че може и да си промени мнението за тея раоти,че може нещо дасе промени...ехх с мечтите ставам,с тях си и лягам...и все пак с нетърпение чакам утрешния ден и отново се надявам за нещо по-добро...ехх мечти
    Ne sam kazvala da y padach na kolene ,no kakto i da e!Pich,doniakade daje ti sachuvstvam,zachtoto sam imala gadje(razbira se,momche),koeto adski mnogo go beche sram i se darjeche prosto kato priatel!A toy mi predloji da stanem gadjeta!Az iskah celuvki,djidji-bidji,ama toy-nichto!Tay che blaze vi-vie pone se darjite za race! Prati mi piklioto nechtasten SMS hayde da pochnem da se celuvame,tova mi e mechtata,mnogo go iskam,razlichni stilove razni,frenski celuvki s ezik,ama posle kato se vidiahme... Vse edno nikoga ne go e prachtal tozi SMS! Hvanalo go chubeto!!!Apak inache v daskaloto vsichki go smiatahaza nay-gotinoto parche,vsichki momicheta biaha ludi po nego,s kolko sam si imala razpravii samo... Sled kato skasahme(koeto beche neizbejno)razpravi na vsichki kolko strastno sme sse bili celuvali...
    Ta i s men beche taka,samo za ralita i bivchi gadjeta mi govoreche i ne smeeche da me pogledne!

Ми.........не я притискай!още е малка!НО е ТЪПО да се прави както казваш на монахиня!

I run with Scissors#
    It makes me feel dangerous

И аз съм на 14 и мисля,че момичето от части е право.
    Мисълта ми е,че на 14 наистина е малко рано за секс.Е,има момичета,които мислят,че са готови.Щом така мислят,значи им е време,но щом приятелката ти не е на това мнение,не трябва и да бърза.
    От друга страна и ти си прав,защото наистина не може прсото да сте "приятелчета".Трябва да има поне малко страст,да покаже,че изпитва нещо към теб.По твоите думи,тя маи наистина си е монахиня...
    И така,мисля си,че тя няма да се промени бързо,а ще и отнеме време.Затова по добре си намери друго момиче,което да мисля като теб.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Всъщност да сте приятелчета е най-важното в 1 връзка. Жалко, че не го осъзнавате още от сега. както и да е. Темата макар и с модификации е дъвкана 10000 пъти. И пак ще кажа-трябва да се забранят връзките и сексът със закон до 18 годишна възраст. до 18 в нещо девичиски училища да се ходи, че дано да ви дойде акъла в главата. На 12-16, а и на 17 вие сте си още деца. Едно дете не трябва да се тормози с неща като връзка, партньорство, секс, изневери, аборти, СПИН, други болести, постинори и Ескапели. 1 дете трябва на първо място да учи, за да има стабилна основа за бъдещето си, да си гледа детските неща, да има приятели...........да си е дете. тя е дете-нормално е да се държи по детски. Ти също не си кой знае колко възрастен. И до ден днешен най-обичам когато той само ме погледне в очите и ми погали косата, а аз нежно го прегърна. да, връзката има нужда от страст, но от 1 дете не очаквай страст. Аз дето започнах тази си връзка на 19 години стреснах гаджето си с френскицелувки и прегръдки. Знаеш ли радвам се, че сме се държали за ръка, радвам се, че сме се прегръщали, радвам се, че сме се целували по детски. Имала съм нужда да изживея тази неща, нищо че съм била на 19. Страст, желание........препратката към сексът е очевадна!

Мега фен Аватара на quench
    Всъщност да сте приятелчета е най-важното в 1 връзка. Жалко, че не го осъзнавате още от сега. както и да е. Темата макар и с модификации е дъвкана 10000 пъти. И пак ще кажа-трябва да се забранят връзките и сексът със закон до 18 годишна възраст. до 18 в нещо девичиски училища да се ходи, че дано да ви дойде акъла в главата. На 12-16, а и на 17 вие сте си още деца. Едно дете не трябва да се тормози с неща като връзка, партньорство, секс, изневери, аборти, СПИН, други болести, постинори и Ескапели. 1 дете трябва на първо място да учи, за да има стабилна основа за бъдещето си, да си гледа детските неща, да има приятели...........да си е дете. тя е дете-нормално е да се държи по детски. Ти също не си кой знае колко възрастен. И до ден днешен най-обичам когато той само ме погледне в очите и ми погали косата, а аз нежно го прегърна. да, връзката има нужда от страст, но от 1 дете не очаквай страст. Аз дето започнах тази си връзка на 19 години стреснах гаджето си с френскицелувки и прегръдки. Знаеш ли радвам се, че сме се държали за ръка, радвам се, че сме се прегръщали, радвам се, че сме се целували по детски. Имала съм нужда да изживея тази неща, нищо че съм била на 19. Страст, желание........препратката към сексът е очевадна!
    грешката на нашите постове е в това, че са толкова дълги, че тези, за които са писани, в 9 от 10 случая няма да ги прочетат...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    Sofiq

Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Не е готова,не се чувства сигурна...не я притискай,като искаш секс намери решение,но пак ще повторя не я притискай!!!!!!!!!!!Когато е готова сама ще поиска!!!!!!!!!!
    nap1lno s1m s1glasna
    I don't need the sun
    Don't need the moon
    Now that you're here
    God gave me both in you

I don't need to sleep
    Only need to look at you
    Then I'll be awake
    Much more than any rest could do

RQ

Божеееееее ела и ме събери ... На 14 и половина и ходят от доста време На колко сте били като сте тръгнали 9 ахахахааха Леле колко се смях ... пък и съвети давате Ми на 14 какво очакваш ... те верно че 90 % се праскат като за световно ... ако толкова си загорял натисни я, кажи и две приказкии действай, к'фо я чакаш ... ако не чакай си ...

p.s. Извинявам се за негативния пост ... без кавги ...
    ... k33p w@lkinG ...

Guest
    не съм прочела всички мнения,но се скъсах от смях на поста на sexy_for_you - огромна крачка - да не би да ражда ,та чак толкова огромна крачка? айде стига с тия идеалистични представи бе,смешни ставате.познавам много момичета и дори жени на 30,които на 14 години са го направили,но не са курви..хах,баси...
    иначе пич,разбирам те,говори с нея и ако се прави на толкоз недостъпна - да си гледа работата.ти кво? да не би да се жениш за нея? ако ще! една жена,за да прави секс с някой мъж,трябва да е влюбена,докато за 1 мъж,за да се влюби,трябва да прави секс с жената,с която е,просто това ги свързва повече..кой както иска да го приема.както жените имат нужда от комплименти,внимание и тн,така и мъжете имат нужда от секс.не се правете на непорочни и не го обръщайте на латиносериал.

Така... Какъв ШАНС, си й дал, пиле шарено? Тя е тази, която би трябвало да ти даде втори шанс. Не можеш да я насилваш. Когато и се доправи ще разбереш, повярвай ми. Явно... Явно е малка, де да знам. =/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си