.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87
    yellow_dress
    Guest
    Tiger~RulZ mnogo se nadqvam ne6tata da se normalizirat i da ste 6tastlivi za6toto mi stanahte simpati4ni ; )

Guest
    umno momiche.... =D> a za teb..kvo da komentiram.....to horata si ti go kazaha....

Guest

Re: Нормално ли е?

Цитирай Първоначално написано от Tiger~RulZ
    Та значи с гаджето ми сме заедно от доста време,тя е на 14 и половина и въобще никога и за нищо не отваря дума за секс.Както се казва "държи се кат монахиня".Девствена е,и скоро време не мисли да го прави.Темата е малко глупава,но ми писна постоянно да се разправяме с нея за тая тема,веднъж кат и казах много мой познати дори и по-малки от нея кво правят,тя ги нарече курви и се скарахме жестоко,замалко дори да скъсаме.И все пак и простих и й дадох още 1 шанс.За да не я тормозя да прави неща който не иска и предложих ако не й се прави поне да се натиска и да се целува така че да ме подлудява,ако не друго то поне в скайпа темите отвреме на време да бяха свързани със секс или нещо по-еротично,нещо което да ми вдига въображението или поне да ме накара да се почуствам по-добре,тъкмо обратното държи се кат некоя монахиня и стане ли дума за секс или некви такива говори куп глупости,а понякога дори и обижда...дайте ми съвет кво да правя и кажете въобще дали е нормално
    Ти си пълен тъпак ве мой.. ПЪЛЕН ТЪПАк.. Тряя да я накараш да го поиска по друг начин.. Тряя да я навлажниш а не да и викаш кат на селянка,,Пууу дайба такива като тебе изпростели смотаняци

Цитирай Първоначално написано от yellow_dress
    Tiger~RulZ mnogo se nadqvam ne6tata da se normalizirat i da ste 6tastlivi za6toto mi stanahte simpati4ni ; )
    Благодаря ти страшно много

а за тоя госта дет ми каза че съм прост...хах...пич,мислех и подобни варианти но няма смисъл...сигурен съм че после ще и е гадно затова че съм се възползвал от моментната и възбуда...няма да я карам да прави такива раоботи,щото не искам от нея само секс...ако ще го правим ще е когато и тя иска...пък и защо да се караме с нея за 1 секс (тя и да не ми се кара ще и е гадно) като аз мисля за по-дългосрочно планове...ае не говори глупости...радвай се че сега е 6 сутринта и не съм спал от около 50 часа та нямам енергия да те псувам...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Guest
    wow 14godi6na i devstvena - tova ve4e e rqdkost v bg. ne sam 4el cqlata tema na mom4eto moga dakaja normalno da ti e gadno kato vijda6 kakvi raboti pravqt nabor4etata vi, no ne se pritesnqvai, ne va6ata predstava za vruzka e izkrivena a tqhanta. vse pak jiveem v svobodna darjava i vseki si ima prava. a po otno6enie na onazi 4iito muj bil neveroqten, s koito e bila godina i polovina predi da se ojeniqt i toi e nqmalo da si go poiska ako ne e bila tq, i sa se seftosali vzaimno hahaa bravo radvam se za neq ama kvo cql jivot 6te bade6 s toq muj taka li ? toi 6te ti e purviq i posledniq? nqma da si opitala ni6to drugo,ojenila si se na 20-21 godini vmesto o6te malko da si pojivee6? li4nomoe mnenie 4e si si zagubila nai hubavite momenti

Мега фен Аватара на sasha_90
    Момичето си е в правото.Чудя й се само на акъла защо не те е оставила още.Според написаното разбирам,че си пълен идиот.Няма какво повече да говоря.

Guest
    nemoga da vi razbera vas momichetata !!!!!!!!!!!
    az sam na 14 i tyko nshto se varnax v Bg za liatoto poneje jiveex v Washington DC i mi se iska strasno mnogo ama momo4etata na moita vazrast poprincip kazvat 4e me xaresvat no im e mnogo rano a kato otida pri niakoia "kaka" vika 4e sam bil mnogo malak

tyrytr
    Guest
    ei
    zaici
    hxaxa

xa

xa
    xaax
    xaxa
    aa

Guest
    ne mi pomagash

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Момичето си е в правото.Чудя й се само на акъла защо не те е оставила още.Според написаното разбирам,че си пълен идиот.Няма какво повече да говоря.
    Хах имаше 1 фраза от 1 филмче "Аз ли съм идиотът или ти си курвата" хах но тва е друга тема иначе сашке всеки си има свое мнение и различен поглед на нещата,щом мислиш че съм идиот ок така да бъде,аз пък мисля че ти си тъпа крава
    Admin-Coki:

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

E typo e maceto do teb da ne iska da ti dostavi gram udovolstvi dori i samo s natiska ili celuvki.V tova nqma nishto losho!Normalno e edno momche da ochakva ot priqtelkata si da go vyzbujda dori i bez sex i predpolagam e gadno ako tq ne iska da go napravi....Razbiram te makar che sym momiche,no ne q nasilvai! Ako ne iska ... Ok.Na sila hubost ne stava ! Pogovorete si bez da se karate .. obqsni i che edno momche ima nujda ot tova!
    Всеки може да напикае пода, бъди пич - насери тавана!

мм никога не съм я насилвал за нищо...и се караме не заради това а защото понякога в гнева от темата обижда мен или приятелките ми...а понякога не обижда никой но говори некви невероятни глупости за който се караме...и все пак рядкост е да се скараме до ся само 3 пъти
    1-я път щото нарече всички мой приятелки курви
    2-я но не съм сигурен че е кой знае кво каране,щото нещо спря да слага лоф фокси в подписа и в името си,по-рядко виждах смс-и и любимите и фрази "обичам те,тигарче сладко" и прочие,та нещо пак си писахме тогава искаше да и покажа 1 снимки който ми пращаше едно момиче за който снимки и бях казал дет бяха почти голи,тя нещо пак я обиди и каза една невероятна глупост която мноо ме нарани...
    3-преди няколко дни замалко да скъсаме щото имах чуството че ми изневерява заради едни раоти за който не ми се говори,и когато пожелах да напише лоф фокси у подписа и тя половин час ме мота и кат и казах "ми ако има друг кажи ми го в очите,няма да ти кажа нищо,ще си останем приятели и толкоз" тя нищо не отговори...мм натъжих се вече,тъкмо щях да и кажа сбогом когато го направи...не ме беше разбрала че искам само това от нея...некви такиа станаха недоразумения...абе как и да е ае да млъквам че кой ще чете
    Admin-Coki:

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си