.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Moderated:При загуба на девствеността усеща ли се?

kogato za parvi pat praix sex s gadjeto mi az usetix kak se kasa mi devstvenata cipa.vaprosa mi e dali i toi e usetil kak se kasa(devstvenata cipa)?6tot toi ne mi vqrva kat mu kazvam 4e mi e parviq!

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    LoVe is ThE NAME, Sex is ThE GAME, Fuck ThE NAME and Play ThE GAME!!!

ахуммммм ....деТствената ти ципа? Мила, такава ципа НЯМА! Може би имаш предвид девствената ти ципа, но надали.....

ЗЕМИ СЕ ОБРАЗОВАЙ МАЛКО И ТОГАВА ПРАИ СЕКС БЕ МОМИЧЕ!

Ами ако е потекло кръв, нормално да разбере...
    На който му се убива време...

Би трябвало да разбере. Дори и да не усети самото разкъсване, със сигурнпст е усетил, че си доста тясна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

nqma kak da razbere nqma da e usetil oshte po malko da si pomislil 4e e devstvena zashtoto e tqsna sqka putka e razli4na
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Spike
    Guest

awe puka li mu na nego we.Ko go interesuva nego dali si devstvena ili ne...momi4e osaznai sa ...m1jete ebat za da im e kef i nai malko gi interesuva dali si devstvena ili kakvo...dori im e po qko da ebat devstvenici

Spike защо не си гледаш работата?пишеш пълни глупости колкото да си изпробваш клавиатурата.Ако беше така както казваш дали момчетата тук щяха да се възмущават на 11-12 год. курвички,само от това можеш спокойно да си извадиш извод колко си ограничен!!!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    ахуммммм ....деТствената ти ципа? Мила, такава ципа НЯМА! Може би имаш предвид девствената ти ципа, но надали.....

ти нали си педерас ве много зе да разбираш..
    пиши само в теми с анален секс ако обичаш хюмне недорасло
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Цитирай Първоначално написано от Sam90

Стига сте гледали кои как пише да не сме в час по бг?

Ами той часа по БГ не е за да си бъркаш в носа, ми случайно да научиш нещо. А едно момиче даже да не знае, че е деВствена, а не деТствена - е извинавай!!!
    На който му се убива време...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си