.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

koe da izbera..?pls help!!!!

zdraveite,az sum na 14 god. i imah izpiti za kandidatstvane..mislq 4e se spravih i sum mn 6tastliva..obaa4e ima edin problem..ujasno mn se kolebaq da otida li da u4a v dr grad?hem mi se iska da vidq kakvo e v po golqm grad ,da se zapoznaq s novi hora i znam ,4e nqma da e lesno ..no imam jelanie..hem puk iskam da si ostana tyk ,pri vsi4ki fr i pri semeistvoto mi...maika mi i ba6ta mi mi davat da otida na dr mqsno i ne me spirat..daje maika mi mn iska ...ne znam kakvo da re6aaaa!!pls daite mnenie
    ReMeMbeR My NaMe..You`ll Be ScReaMing It LaTeR..!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ами помисли си за плюсовете и минусите на това да отидеш в друг град или да си останеш.Ние не бихме могли да се наместим в такова важно за теб решение.Като отидеш в друг град,ще си намериш много приятели,но няма да забравяш и старите.Големият град предоставя по-големи възможности за развитие,по-големи шансове за реализация.Но обмисли добре дали си готова за такава голяма крачка.УСПЕХ!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нямаш ли наклонности към някое училище.Ако имаш ще ти бъде по-лесно.
    На твое място бих предпочела да си остана в моя град докато уча.Като завърша мога да работя и извън града.
    Но ти си решаваш.

Супер фен
    Аз лично ти предлагам да идеш в друг град за да свикнеш от малка да се оправяш сама.Много деца отиват в друг град след 7 клас и според мен това е по-добре за теб, пък и за родителите ти.Ще си намериш други приятели в "големия град", а при старите може да се връщаш всяка седмица.

mii i az taka si mislq ...oba4e moqta nai-dobra fr vse mi kazva "stoi tyka..kade 6te hodi6" ii si4ki taka mi govorqt..nqkaksi me razobejdavat..ii mi e ujasno trudno da se razdelq s tqh..makar 4e pak 6te se vijdame ..off ..ujas ne moga da re6aaa..mersi za suvetite...6te mislq pak...i paak...

Голям фен
    Къде живееш ти и къде искаш евентуално да отидеш?
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

love4,vt,puse,pleven..ina4e sum ot svishtov

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си