за или против цигарите
Ami nqma zna4enie koito go kefi pu6i koito ne ne pu6i,kvo zana4enie ima kato kajem dali sme za ili protiv cigariteNe zavisi ot na6ite glasove
Усещам,как тази тема ще провокира,масови словестни атаки,между пушачи и непущачи.Аз лично спадам към първата,група,но това не ме прави по-различна от останалите.Напълно добре съзнавам,че вредя на организмът си,но това е мой личен избор и за това,никой няма право да ме съди.Нека да има либералност и търпимест към различните.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ПРОТИВ! макар да съм пушач!
Просто не знам кой го е измислил и защо го е измислил ама кофти зарибява
От цигарите умират повече хора отколкото от наркотици ...
uf....cigari....tupa rabota !!! pulno PROTIV, ne stiga 4e pu6a4ite si vredqt na sebe si, ami na vsi4koto otgore ni vredqt i na nas, i to mnogo po-tejko....6toto te si imat nqkuf filtur na cigarata, ma nie si vdi6vame cigareniq dim
![]()
party like a rock star sleep like a baby
За ! За ! За ! За !![]()
Да бе, вредно е, ама аз обичам да си съсипвам белите дробове. Той и въздуха е мръсен, ама няма тема - За или Против дишането...
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
''против,но пуша''
bre! ; )
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
много против ама и аз пуша !ПРОТИВ! макар да съм пушач!
ЗА
I'm a HATER!
Have you ever danced with the devil..?
His temptation ever summoned you...
Ever penned your name in blood..
Mn vqrno!Btw i az sym "za",6ot cigarata e edinstvenoto ne6to,koeto mi pomaga,kogato mi ide da se hvyrlq ot nqkoi mostПървоначално написано от Sarabi*
![]()
Първоначално написано от Unforgiven
За цигарите - са, това ми е едно от малкото удоволствия.
Против!!Малко тъпо е идващо от човек който пуши почти 10 години (7 за точност)но все пак съм против!
ПРОТИВ АМА САМО ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ ВМЕСТО ТЯХ СЕ ПРОДАВА GANJA В МАГАЗИНИТЕИНАЧЕ ЗА СЕГА ''ЗА''
mi protiv vapreki 4e az pu6a.Protiv sa m 6toto na6te pusat a az nali ne se izdavam i se darznq mn qko kato gi gledam no da cigarite sa si gadna rabota ni6to 4e mne si me kefqt
Tu es un r
+ 1Първоначално написано от plah4eto_
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
абе според мен да пушиш по една,две за месец или пове4е няма да нажреди кооооооооооооооооой знае колко....ама някои като каже че не може да ги откаже...![]()
![]()
Първоначално написано от BuzkatA