.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    KAK KOI NIKOI NE Q PLA6TA KAT DOIDE VREME ZA PLA6TANE VSI4KI TRYGVAME DA BQGAME E PONQKOGA POSLEDNIQT SE SL4VA DEBEL I PO TROMAVO SI TI4KA I GO HVA6TAT E NQMA KAK TOGAVA TOI PLA6TA....E MISLQ 4E RAZBRA KAKVO IMAM V PREDVID...MOM4ETATA DE \/

Мега фен
    Град
    Извън границите

Re: Кой плаща сметката?

Цитирай Първоначално написано от Licketty
    Как мислите старомодно ли е момчето да плаща сметката в някое кафенце примерно? Много ли е очевидно какво иска момчето когато той плаща сметката? Въпросът се отнася за гаджета и за все още зарибяващи се такива
    Pri vseko momche e razlichno,az kato sum na kafe s nekoe momiche mi e adski neudobno da si plati... prosto mi e neudobno.. nezavisimo dali sme gadjeta samo priqteli ili se vijdame za pruv put... inache imam priqteli deto biha napraili dori problem,no kvo da se prai razni hora.. razni ideqli

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miss_survivor
    KAK KOI NIKOI NE Q PLA6TA KAT DOIDE VREME ZA PLA6TANE VSI4KI TRYGVAME DA BQGAME E PONQKOGA POSLEDNIQT SE SL4VA DEBEL I PO TROMAVO SI TI4KA I GO HVA6TAT E NQMA KAK TOGAVA TOI PLA6TA....E MISLQ 4E RAZBRA KAKVO IMAM V PREDVID...MOM4ETATA DE \/
    Ееее тва е !!! Евала маце! =D> =D> =D> =D>

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от miss_survivor
    Ееее тва е !!! Евала маце! =D> =D> =D> =D>
    \/
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    В началото на връзката ни имаше доста караници кой да плаща.
    Най-накрая и аз не знам как просто стигнахме до компромис- той плаща в заведенията, а аз купувам всичко останало. Това не означава, че не се случва и обратното.
    и ние сме така
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    И какво е очевидното като момчето ми плати сметката? Тва са пълни глупости. Значи като някой приятел ми плати сметката, значи ме харесва така ли
    Let The BEAT Control Your Body

незнам ама на мен ми е супер неудобно когато като излезна с момче той плаща сметката

Ман по принцип ми е неудобно..ама е яко като излезете момчето да ти плати ако ходите (но не е нужно да го прави всеки път)...жеста си заслужава. Определено не е старомодно, по скоро е интересно защото не много момчета го правят това
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си