- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой плаща сметката?
KAK KOI NIKOI NE Q PLA6TAKAT DOIDE VREME ZA PLA6TANE VSI4KI TRYGVAME DA BQGAME
![]()
![]()
E PONQKOGA POSLEDNIQT SE SL4VA DEBEL I PO TROMAVO SI TI4KA I GO HVA6TAT
E NQMA KAK TOGAVA TOI PLA6TA....E MISLQ 4E RAZBRA KAKVO IMAM V PREDVID...MOM4ETATA DE \
/
Pri vseko momche e razlichno,az kato sum na kafe s nekoe momiche mi e adski neudobno da si plati... prosto mi e neudobno.. nezavisimo dali sme gadjeta samo priqteli ili se vijdame za pruv put... inache imam priqteli deto biha napraili dori problem,no kvo da se prai razni hora.. razni ideqliПървоначално написано от Licketty
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ееее тва е !!! Евала маце! =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от miss_survivor
Първоначално написано от Анонимко
![]()
\
/
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
и ние сме такаПървоначално написано от Aleandra
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
И какво е очевидното като момчето ми плати сметката?Тва са пълни глупости. Значи като някой приятел ми плати сметката, значи ме харесва така ли
![]()
Let The BEAT Control Your Body
незнам ама на мен ми е супер неудобно когато като излезна с момче той плаща сметката![]()
Ман по принцип ми е неудобно..ама е яко като излезете момчето да ти плати ако ходите (но не е нужно да го прави всеки път)...жеста си заслужава. Определено не е старомодно, по скоро е интересно защото не много момчета го правят това![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!