- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Масажжжжж
Току-що видях една тема в раздел "Козметика и диети" и една мацка питаше как се прави масаж..
И ме навя на мисълта да попитам аудиторията на форума дали вашите бивши и настоящи половинки им харесва да ги размачквате.
Примерно след тежък уморителен ден вие да им метнете едно масажче.
Наистина е много приятно.
И нека всички тези, които, все още, не са го правили, да го направят.
О, и още едно въпросче.
Как масажирате? Със сила.. яростно такова, много ли натискате и мачкате ли с все силаааа? (то това май когато сте му нещо ядосани, тогава бихте го направили)
Или по-нежничко такова?
Или съблазнително?![]()
Та?![]()
Ми според желанията-някой са много крехки същества и обичат по-нежно,а други са мазохисти и докато не стане червено искат да ги мачкат-въпрос на вкус!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Моят много го мързи да ме масажира, а аз толкова много обичам![]()
Иначе аз съм го масажирала, особено ръчичките му, дланите, пръстите, мисля, че му хареса. Не натискам много, нежничко го правя.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Защо не започнете да му/й масажирате бедрото..
започвате от коляното.. давате нагоре и след това рязко надолу..
Ъъ, побъркващо е![]()
Най-обичам преди секс масаж, много се възбуждам.![]()
Иначе наистина е хубаво, а и са ми казвали, че правя много хубав масаж.Влагам сила, но не прекалено и разтривам хубаво, това е.
Не обичам да ме масажират, гърбът и най-вече раменете ми са много схванати и ме боли. И бившият, и сегашният обичат и аз масажирам. Сегашният пъшка много сладко. Не правя еротични или нежни масажи. Мачкам там и толкова, даже не знам какво правя.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ми за сега не съм правила масаж (на бивши и настоящи)Но мисля до няколко дни да се реванширам
![]()
много обичам да правя масажи, някакси аз се отпускам![]()
за сметка на това полудявам ако някой почне да ме мачка - особено врата, изключително неприятно ми е![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
obi4am da pravq masaji,a 6to se otnasq do tova dali da natiskam ili ne-zavisi kakvi sa jelaniqta na ''klienta'',po princip ne natiskam mn
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
обичам да правя и да ми правят . Зависи от човека .
Ми обикновенно мен ме масажират.Досега не съм ги масажирала аэ!А аэ попринцип имам малко проблемче с гърба,така че често им се налага !
П.С: Чери нещо си се раэвихрила да пускаш теми![]()
[size=7][b][u]fosse cos