Здравейте аз съм момче на 15 години.Тренирам футбол от 2-3 години.Имам доста добро тяло за 15 годишен (натурално не по фитнеси не съм ходил никога) висок съм 1.72 65 кг със сини очи съм с леко дълга коса перфекни зъби мил съм добричък абе всичко каквото едно момиче би искало от едно момче (според мен) .Имам проблем .... Когато отида на дискотека (Амор,Double Vision) и ме заглеждат момичеатата обаче аз незнам какво да им кажа смисъл спичам се Само 2 съм заговарял първата и казах нещо хубаво и тя ми размаха пръст :Д :Д .Не я питах защо ама маи беше с гадже и да ме предпази а втората я заговорих успешно с израза "Познавамели се от някъде ? " бях доста подпинал и се запознах с нея ама после не я видях ... Мислих да им казвам " Един танц" ама тва некси нестава.Та ако може някой да ми каже точно начина и действията за да мога да я заговоря и тя да се отпусне и тя да почне да говори .Кажете ми подхода начина на казване (защотото е шумно дали да се доближа и на уше да и кажа нещо) и кажете задължително какво да и кажа Предварително благодаря :P

П.П Има правописни грешки но не ми се занимава да ги оправям