- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обясне те ми...
Здравей те![]()
От няколко дни ме вълнува един въпрос...не разбирам така наречените мъжки взаимоотношения....в смисъл как така решават по между си кой коя да сваля и си преотстъпват момичетата без да се замислят за техните желания?Чудя се как би постъпил някой от вас ако момчето,с което иска те да сте се откаже повече да ви "зарибява",защото друго момче от същата компания е казал,че той иска да има нещо с вас...
Ясно е,че не бива да се заства между приятели,но все пак не е ли нечестно други да решават вместо вас ...
![]()
![]()
![]()
Първо ще ти раэясня ,че `обяснете` е една дума,както и `эдравеите`.
По темата:
На въпросното момче просто не му пука эа теб.
[size=7][b][u]fosse cos
sityaciata e mn gadna..qvno durji pove4e na priatelite si otkolkoto na teb..za koeto ne mojesh da go vinish![]()
Правят се на интересни едиин пред друг.
И явно нямат достатъчно акъл, за да осъзнаят, че си играят с момичетата.
Но нека не изкарваме тях виновни.
Оня лаф "Винаги търсете грешката първо в себе си, после в другите" познат ли ви е.. (риторичен въпрос)
Следователно явно на тебе нещо ти хлопа щом позволяваш на момчетата да се държат така с теб. (естествено ако това ти е проблем, а не теоретично зададен въпрос).
Енд.
Такива са момчетата...държат си повече на приятелството и няма да се скарат за едно момиче, а ние момичетата сме точно обратното, а те са много по-добре в това отношение.
Да, напълно е възможно така да се разбрали.
ами момчета кво да ги правиш . дават всичко за приятелите си ! Но все пак щом си допуснала да се държат така с теб - тъпичко !
merqt si silite mai-''koi e po,po,nai''
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
За мен е адски тъжно че момичетата не разбират що е чест и уважение.
Да наречеш приятелството "мерене на кой е по по най" е просто недопустимо и цинично.
Бил съм с много момичета, и никога не съм провалял приятелство заради момиче (въпреки че момичетата се опитват всякак да ни скарат).
Всеки, който сваля гаджето на свой приятел е предател. Не очаквам вие, момичета да разберете това. Но за всички момчета има смисъл![]()
А, момичетата не правят ли същото?Първоначално написано от mini
Много ясно,че приятелството ни е по ценно от некоя женка!
И винаги борбата е за по готиното момиче разбира се има значение и самата тя към кого проевява интерес...
Light The Universe