- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Колко пъти сте били влюбени до уши?
s ryka na syrceto si kajete kolko pyti naistina ste se vlubvali do u6i,taka 4e4 da zabravite sveta okolo vas i da letite ot 6tastie?!
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
Само веднъж!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Веднъж : В момента !![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
Веднъж! Преди години, но дори сега като го видя и полудявам!
Само веднъж.3 години.Още продължава![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
1![]()
0 ...
Била съм влюбена четири пъти, да не кажа и 5, но съм обичала два пъти. Различно е.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
vliubvala sym se 2pyti,sega v momenta se chuvstvam dobre s choveka,s koito sym,no ne iskam da se vliubvam v nego poneje ne iskam posle pak da sym razocharovana,taka che vyv vseki edin moment sym podgotvena za eventualen krai na vryzkata.i vse pak momcheto,s koeto sym v momenta za pryv pyt nqkak si useshtam nqkakvo vylnenie kato se celuvame,nqkakvo potrepvane - koeto spored men si e prosto zashtoto sym uvlechena.
хлътвала съм два пъти много .............. адски много, но за влюбване не съм сигурна .
че е имало момчета,които ме привличат доста силно (да не кажа прекалено...) ..ноооо чак пък да съм се влюбвала ... Мисля,че не съм![]()
1 pat i vse o6te e taka![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
1...![]()
I don't need the sun
Don't need the moon
Now that you're here
God gave me both in you
I don't need to sleep
Only need to look at you
Then I'll be awake
Much more than any rest could do
2 puti !
subota zapo4na vtoriq
3 pati..mn sam zle kato se vlubq...
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ооооооо доста пъти. Аз съм влюбчива натура. Иначе с ръка на сърце съм обичала 2-ма, но това, което изпитвам към приятеля ми не е любов, не е обич, не е влюбване. не мога да намеря думата-той е моята половинка, част от моя живот, слънцето в моя ден. Не бих могла да дишам без да вдишвам дъха му, не бих могла да живея без усмивката му. Просто той е част от моето сърце, тяло, живот, същност......за мен това е повече от любов. за мен той е животът ми!
само веднъж... ; )
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
edin put hlutnah do vrata no do u6ite ne sum o6te
Ъммм..ако моите случаи се броят за влюбване "до уши" - 3 пъти и третият продължава и сега![]()