.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: da kaja li?

Guest

da kaja li?

Na 12 sum,predi nqkolko dni po-gilemiq mi brat doide s s voi priqteli.Toi e na 17 ,kakto i priqtelite mu,te otidoha v kuhnqta da si napravqt ne6to za qdene, ostana samo edin ot tqh.Toi po4na da me zaka4a ,da me gali po kosata ,da me celuva po buzite i da mi kazva 4e sum skadka.Mnogo se pritesnih i izbqgah.Nai-dobriq priqtel na brat mi me popita za6to izglejdam tolkova upla6ena i az mu razkazah vsi4ko toi mi kaza 4e sigurno se e 6eguval...da kaja li na brat mi ili nqma smisul za pritesnenie?

TEMATA NE E 6EGA!

Гостенин
    Guest
    Кажи му

Guest
    е па кажи му ... нема лошо

кажи му мн ясно тебе кво те ебе те дали ше се карат
    Подплатен ли съм в зелено, аз съм романтичен, и към всяка хубава жена съм със подход за мен типичен.

PO DOBRE my kaji...se pak ti e brat

Guest
    Кажи му

Мега фен Аватара на sasha_90
    Кажи му,но според мен този само се е бъзикал с теб.

тъп
    Guest
    Абе аз си мисля, че човека направо се е пробвал - да види какво ще стане. Ако му пусне - пусне, ако не - значи ще каже че е било бъзик. Ако не ти е харесало, а пък и да ти е харесало, кажи на брат си. Той го познава по-добре и по-добре ще разбере какви са били намеренията му. Не одобрявам такова агресивно поведение от мъжка страна. Особено при такава възрастова разлика.

Град
    Село.София
    КАЖИ МУ!
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Говори,непремено с брат ти за случилото се.Не зависимо какви са били намеренията на това момче е нормално да се приисниш и уплашиш.Може наистина да се е шегувало момчето,о явно е стигнал твърде далеч,в опитите си да се прави на забавен батко.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    София
    Кажи му задължително, все пак ти е брат и би трябвало да те защитава.
    В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
    а колко са моментите, които те оставят без дъх...

xaxax kaji mu ama i az smqtam 4e se e bazikal ;D

може просто да те е възприел като по-малка и да се е държал мило...едва ли е бил някакъв сексуален намек...и аз имам приятелка, чиято сестра е супер лапе на 12 години и е мн умно и отворено и аз се държа приятелски с нея защото за мен си изглежда лапе...защо пък реши, че те е свалял не разбрах

Ми кажи му,поне да знае с какви се е забъркал.

kaji mu ako se poftori moje da sa bili napusheni
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Град
    Плевен
    кажи му,ако бях на мястото на брат ти,такъв бой щях да му одаря на оня че ще го ритна така в главата че да ми изтръпне крака...

кажи му

Кажи му, все пак той е твой брат и винаги ще те защити.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от тъп
    Абе аз си мисля, че човека направо се е пробвал - да види какво ще стане. Ако му пусне - пусне, ако не - значи ще каже че е било бъзик. Ако не ти е харесало, а пък и да ти е харесало, кажи на брат си. Той го познава по-добре и по-добре ще разбере какви са били намеренията му. Не одобрявам такова агресивно поведение от мъжка страна. Особено при такава възрастова разлика.
    Абсолютно съгласна. Май не ми се виждаш толкова тъп. ;р

Град
    Sofia
    Кажи на брат си. Това според мен не е нормално поведение от един батко, а и ти си на 12 , да не казвам колко теми има във форума в които на тази възраст се хвалят, че го правят редовно и задават глупави въпроси. Като нищо на баткото му се е искало нещо!
    Кажи на брат ти какво се е случило, той най-добре може да прецени , какво иска неговия приятел от тебе. Според мен не е било да те бъзика или нещо такова, особено като допира с косата ти и целувките по бузите, че дори и самите приказки!
    Голям размер на картинката! /machoka/

sho
    Guest
    mmmmm maiko mila .... imam po-malak brat na 17 godini i kato go znam kakav e liglio na tazi vazrast 1000000% se e pravil na interesen ... i na mn znae6t , a ti si malka za ne6to pove4e ot dokosvane i nevinno celuvane... no sled kato ne e imalo ..., ne razbiram kade e problema ... ne znam re6i si sama ...

Брат ти е-кажи му!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си