.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Moderated: Всеки път ли ще ми се появяват пъпчици след...

От скоро имам епилатор.1вия път когато се минах и проймах супер много мънички пъпчици,като обрив почти навсякъде,въпреки това че слагах и слагам крем..и не изчезват.(3ти ден,може да са завяхнали,но не мога да преценя).Нима всеки път ще ми се получава така от епилатора?моля ви помогнете!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Не, не се притеснявай. Само първите няколко пъти ще е така, спокойно. Просто твоята кожа може би е по-чувствителна и затова пъпчиците все още стоят

Guest
    е о.к,какво да правя тогава,ужасно е и сърби

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    predi da mine6 s epilatora eksfoliirai kojata i posle mini s kub4e led za da ne te boli i nai nakraq(sled kato si se epilirala)nanesi krem,podhodq6t za tvoqta koja i gotovo,pone qz taka pravq..ama parviq pat,naistina moje da ima6 pap4ici,no sled vreme,kato svikne6 s epilatora 6te minat
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Ха не е задължително само първите няколко пъти да ги имаш.Аз се епилирах година и половина и ги търпях тия пъпчици по краката въпреки че адски много сърби, ама накрая захвърлих епилатора.Мазах ги с какво ли не .... и нищо...

Guest
    А аз толкова искат епилатори и си мислех че ще съм гладичка..а то ..1во че за 2 дена израстнаха,2ро че се обринах цялата.Мани я болката,тя се търпи..ама ;( ..искам да ги махна тия пъпки.Какво значи докато свикна?С какво да свиквам?Пъпките?

Нормално е,ио аз съм така,махат се след няколко часа наи много.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Нормално е,ио аз съм така,махат се след няколко часа наи много.
    ДА ДА ...3 дена=няколко 4аса?!?! МОЛЯ?

Леле,3 дена?Ами послваи някакви лосини за успокояване...нз.

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...
    Кожата ти е по-чувствителна сигурно и затова ти се получават ( и аз понякога имам, но ми се мяхат бързо ) А и за 2 дена да ти порастнат много бързо ми се струва. Ако искаш пробвай още няколко пъти ( дори и да се появяват ) и ако не се оправи освен да минеш на кола маска ( ако разбира се не искаш с бръснач ) друг начин не виждам Иначе се мажи и с разни лосиончета ... момичетата отгоре са написали , няма да се повтарям :P
    I'll be all you need and more ...

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    И на мен ми се получават такива пъпчици, но след половин-един час се махат

Ами може и другият път пак да има пъпчици, но може и да няма.Аз ползвам епилатор от 2 години вече и всеки път след като се епилирам имам малко такива пъпчици, които след 1 ден изчезват.Пробвай още няколко пъти и ще разбереш дали пак ще излизат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си