.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    mini
    Guest

обясне те ми...

Здравей те
    От няколко дни ме вълнува един въпрос...не разбирам така наречените мъжки взаимоотношения....в смисъл как така решават по между си кой коя да сваля и си преотстъпват момичетата без да се замислят за техните желания? Чудя се как би постъпил някой от вас ако момчето,с което иска те да сте се откаже повече да ви "зарибява",защото друго момче от същата компания е казал,че той иска да има нещо с вас... Ясно е,че не бива да се заства между приятели,но все пак не е ли нечестно други да решават вместо вас ...

Мега фен
    Град
    София
    Първо ще ти раэясня ,че `обяснете` е една дума,както и `эдравеите`.
    По темата:
    На въпросното момче просто не му пука эа теб.
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    sityaciata e mn gadna..qvno durji pove4e na priatelite si otkolkoto na teb..za koeto ne mojesh da go vinish

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Правят се на интересни едиин пред друг.
    И явно нямат достатъчно акъл, за да осъзнаят, че си играят с момичетата.
    Но нека не изкарваме тях виновни.
    Оня лаф "Винаги търсете грешката първо в себе си, после в другите" познат ли ви е.. (риторичен въпрос)
    Следователно явно на тебе нещо ти хлопа щом позволяваш на момчетата да се държат така с теб. (естествено ако това ти е проблем, а не теоретично зададен въпрос).
    Енд.

Мега фен Аватара на koalka
    Такива са момчетата...държат си повече на приятелството и няма да се скарат за едно момиче, а ние момичетата сме точно обратното, а те са много по-добре в това отношение.
    Да, напълно е възможно така да се разбрали.

ами момчета кво да ги правиш . дават всичко за приятелите си ! Но все пак щом си допуснала да се държат така с теб - тъпичко !

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    merqt si silite mai-''koi e po,po,nai''
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Coolguy
    Guest
    За мен е адски тъжно че момичетата не разбират що е чест и уважение.

Да наречеш приятелството "мерене на кой е по по най" е просто недопустимо и цинично.

Бил съм с много момичета, и никога не съм провалял приятелство заради момиче (въпреки че момичетата се опитват всякак да ни скарат ).

Всеки, който сваля гаджето на свой приятел е предател. Не очаквам вие, момичета да разберете това. Но за всички момчета има смисъл

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: обясне те ми...

Цитирай Първоначално написано от mini
    Здравей те
    От няколко дни ме вълнува един въпрос...не разбирам така наречените мъжки взаимоотношения....в смисъл как така решават по между си кой коя да сваля и си преотстъпват момичетата без да се замислят за техните желания? Чудя се как би постъпил някой от вас ако момчето,с което иска те да сте се откаже повече да ви "зарибява",защото друго момче от същата компания е казал,че той иска да има нещо с вас... Ясно е,че не бива да се заства между приятели,но все пак не е ли нечестно други да решават вместо вас ...
    А, момичетата не правят ли същото?

Много ясно,че приятелството ни е по ценно от некоя женка!
    И винаги борбата е за по готиното момиче разбира се има значение и самата тя към кого проевява интерес...
    Light The Universe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си