.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Само едно нещо ще кажа-вие страдате от СЕРИОЗНО психическо разтройство...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    daaaaaaaaa mom4etata mn obi4at pone moia mn obi4a da mu lija anusa pobarkva se i se prazni , men ne me barka ne me e gnus ot nego
    Ti luda li si ma? Da va e** v izvratenqcite!

ia si ebi pi4kata maina ma !!!!!!za tva gadjetata 6te vi kra6kat 6toto ne im davate si4ko ! ka da me e gnus ot nqkoi det sam 5 godini s nego ma ???se edno da me e gnus ot sebe si ! obi4am da mu lija anala ! i kvo ????????????
    Като гледам си най-малко на 17(не го рзбирам от изказът ти,а от това,че си от 5 години с гаджето си и водите полов живот)следователно от 17 години познаваш баща ти и не те е гнус от него...Давай излижи и баща си и гаджето си,които познаваш отдавна, и от които не те е гнус...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не съм много навита да го правя. Въпреки това не е лошо поне да се опита. Като не ми хареса-няма да го правя и толкова!

Guest
    господи забогга не!!!О_О О_О О_О лизането на анус се практикува,но на мен ми е крайно неприятно,да не говорим,че оттам господи...

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    аааааааааа престате ли си и да има горааа на газо лижи тогааа
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    О, да! Ако изпълняваш абсолютно всяко негово желание, той ще те обича.
    Ами, случва се, да ти кажа честно. Има разлика между безличност и угаждане на любимия човек. И, като се замисля, в леглото са най-лесните компромиси, които съм правил.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си