.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    У нас Си (=

Moderated: От кой спрей за изкуствен тен сте най-доволни?

Знам, че е имало много такива теми, но просто нямам време да търся. Искам да попитам от кой спрей за изкуствен тен сте най-доволни. Някой беше споменал за Лореал нещо си.. ако може да припомните. Мерси много

Moderated by Barbie
    7т.

Град
    У нас Си (=
    Хмм..добре. Явно никой не може да ми помогне или не иска. Започвам с въпрос. Според вас Loreal Sublime Bronze добър ли е?Дали тена от Лореал е гаден..смисъл някой ставал ли е оранжев? Ох, моля ви пишете нещо [-o<

На Нивея ли беше..май да ..има един ЛОСИОН за изкуствен тен .Една приятелка си беше взела и остана много доволна.Към 15 лева май беше.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Голям фен
    az sym 4uvala dobri odzivi za Loreal,no sqka6 malko me e strah da se doverq na takiva raboti,no ti si zne6 6tom si re6ila da si vzeme6 kupi si .Uspeh dano da postigne6 dobyr rezultat
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Повече от фен
    Ами това честно казано, не е много удачно.Предполагам всички сте чували за damage-a , който може да си причините ако не се размаже хубаво, а дори и да се размаже...понякога мн гадни петна стават.Аз имам на Нивеа и си позволявам само понякога да си мажа краката от коленете надолу, ото по трудно чернеят там ..и това е. На друго място не бих се намазала .

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    mislq 4e e nai dobre da se izpe4e6 na slance,za6toto ot izkustveniq ten ostavat petna,ako 6te na Dior da e..a ina4e mn hubav losion za postepenno ''potamnqvane''-jonson's baby-summer holiday skin
    ako mn iska6 da ima6 tamen ten,s nego potamnqvaneto stava postepenno i nqma da ima frapira6ti razliki..az sam go probvala-mn e hubav
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Guest
    Някой ако може и знае да даде съвети как да го размажа тоя крем, че да не остават по-тъмни петна и бели участъци. Че направо ужас...имам и крем и спрей ама с тоя спрей още по-кофти, защото изобщо не става равномерно. Помагайте нещо за крема плс

Повече от фен
    ми, мажеш, мажеш ,мажеш докато не попие напълно..после освен с някфа кърпа да се минеш...знам ли

Град
    У нас Си (=
    Уаааа краката ми са на петна, а утре заминавам за Германия и ще съм с къси дънки Как да го разтикам тоя крем?

po dobre ne se zanimavai s takiva.. neznam.. no az si vzeh edin lusion za izkustven ten ot AVON i bqh stanala na pesta oranjeva,na mesta kafqva,bqla... napravo se upla6ih... UJAS!I vse pak 4uvala sum priqteli da hvalqt losiona na Johnson's baby..sigurno e dobur.. a ako ima6 sredstva nai - dobre varvi na solarium..
    ЛюБоВ лИ?!Тя Не СъЩеСтВуВа!КуРвИ?!КуРвОлЯк КоЛкОт ЩеШ!Аз Ли?!Аз Ще Те ЗаБрАвЯ,тАкИвА кАтО тЕб Са МнОгО!Ти Ли?!Ти НаПрАвИ гРеШкА,иДи Си СкОрО щЕ я ОсЪзНаЕш!Тя Ли?!СлЕд ТрЕтОтО еБ*Не ВеЧе Ще Ти Е оМрЪзНаЛа,ЗаЩоТо Тя Е пОрЕдНаТа,А аЗ сЪм ЕдИнСтВеНа {{!}}

Guest
    Иначе със спирт и търкане се маха ...ама трудно.

Guest
    Az dnes si vzeh na Jonsion`s Holiday Skin za lek zagar mnogo momi4eta sa mi kazvali 4e e mnogo hubav.I AZ 6te vidq ko6te stane malko me e strah ama.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си