.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

ПРОКЛЕТИ МЪЖЕЕЕЕЕЕЕЕ

ОЛЕ НЕ.
    ША СЕ САМОУБИЯ.
    МОЖЕ ЛИ ДА Е ТОЛКО ПРОСТ.
    ЕЙ СЯ ЗАРАДИ ЕДНО ДЕТО МУ ЗАДАДОХ НЯКОЛКО ВЪПРОСА И НАКРАЯ ВИКАМ "ИИИ БЛА" И ОНЯ КЪТ МИ СЕ РАЗВИКА, ЧЕ НЕ СЪМ ГО ОСТАВИЛА ДА СЕ ИЗКАЖЕ, КАТО ПОЧНА ДА ВРЯКА......
    МАЛИИИИИ
    ПРОКЛЕТИ МЪЖЕ
    ЗАРАДИ ЕДНО "БЛА".
    оЛЕ НЕ.
    УМЪТ МИ НЕ ГО ПОБИРА!!!!!!!!!!!!!

Моят ми се разкрещя веднъж /и ме напсува/, защото не можел да си гледа "Фрактура" и аз все съм му пишела. А той не слуша метъл, да му любя родителката. Мъже!
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Coolguy
    Guest
    Излей си яда на някоя възглавничка, отупай я добре. После, като ти мине, иди да му се извиниш

Оууу милото ми е наранено!
    Даваи излеи си яда ще ти мине.
    Light The Universe

Prokleti ama bez nas nemoate
    QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.

Цитирай Първоначално написано от CraZy_K1LlErR
    Prokleti ama bez nas nemoate
    Аз го признавам, но това не ми пречи да се оплаквам.

Абе то и ние така се оплакваме

"С жените кофти, без тях още по"

Абе няма страшно ... винаги ще продължава това неразбирателство и различия между половете ... но това е доста яко аз преди много се кефих когато приятелката ми ми се ядоса и като отида прегърна я, стисна силно да изпищи и се целунем ... мега страстно и красиво нямам думи супер яките моменти ...

Цитирай Първоначално написано от BuzkatA
    Абе няма страшно ... винаги ще продължава това неразбирателство и различия между половете ... но това е доста яко аз преди много се кефих когато приятелката ми ми се ядоса и като отида прегърна я, стисна силно да изпищи и се целунем ... мега страстно и красиво нямам думи супер яките моменти ...
    И моят прави така...аз се нервя, а той ме гледа влюбено и ми казва, че ме обича

Guest
    Mmm vazbujdam se kogato mackata e qdosana i az otida da q pregarna a tq se darpa . Chudesno se polu4ava . A nqkoi sa golemi sladurani kato sa qdosani . Ako trqbva da sam 4esten naro4no si igraq s nervite na priqtelkata si samo i samo za da q vidq qdosana .

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Моят ми се разкрещя веднъж /и ме напсува/, защото не можел да си гледа "Фрактура" и аз все съм му пишела. А той не слуша метъл, да му любя родителката. Мъже!
    С този аватар имаш късмет, че въобще те поглежда. Абсолютно извратена история..

А Черинка - ти си си тъпа, не се нерви. Доколкото съм чел малоумните ти мнения из останалите теми, цяло щастие е, че някой с пишка между краката въобще се занимава с теб. Така че, раздавай го по-спокойно..

Guest
    majete sme gotini ama gi ima nqkoi deto ni razvalqt repotaciqta

Guest
    Още един пациент с контузия на главата...

JustGotPaid
    Guest
    hahah i az imam sushtiq slu4ai. Na skoro stana. Toi mi govori po skype ama ne go 4uvah neshto, a i mi govoreshe neshto bezinteresno i az "bla bla bla" i toi kato mi se razbucha... i se skarahme

Kakvo da ti kaja prosto takava im e prirodata:P haha ne be, izslushvaite se i drugiq put ne go prekusvai. No go nabliudavai kato i toi te prekusne - ti mu se razbuchi.

Супер фен
    Град
    sofiq
    oh i men vse me qdosvat,mislq da stana monahinq

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Мега фен Аватара на koalka
    Може просто да е бил изнервен и като си го прекъснала още повече.Всеки има такива моменти, трябва все пак малко разбиране да проявяваш.А и някои хора просто много мразят да ги прекъсват.

Дигитал
    Guest

Re: ПРОКЛЕТИ МЪЖЕЕЕЕЕЕЕЕ

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    ОЛЕ НЕ.
    ША СЕ САМОУБИЯ.
    МОЖЕ ЛИ ДА Е ТОЛКО ПРОСТ.
    ЕЙ СЯ ЗАРАДИ ЕДНО ДЕТО МУ ЗАДАДОХ НЯКОЛКО ВЪПРОСА И НАКРАЯ ВИКАМ "ИИИ БЛА" И ОНЯ КЪТ МИ СЕ РАЗВИКА, ЧЕ НЕ СЪМ ГО ОСТАВИЛА ДА СЕ ИЗКАЖЕ, КАТО ПОЧНА ДА ВРЯКА......
    МАЛИИИИИ
    ПРОКЛЕТИ МЪЖЕ
    ЗАРАДИ ЕДНО "БЛА".
    оЛЕ НЕ.
    УМЪТ МИ НЕ ГО ПОБИРА!!!!!!!!!!!!!
    куфти, ъ ?

Град
    Over the hills and far away
    е нервно му е било но все пак да крещи за такава глупост Нз за вас но аз мразя да ми крещят особено като го прави любим човек мъжете наистина не са наред понякога

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    боже и моя цял ден нервен..Трябвало му малко спокойствие ,че аз само се обадих да го питам дали ще мине да ме вземе а той като взе да вика.. все едно кой знае кво съм направила .На тия мъже нещо им е станало..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

хаха сеедно гледам някои сериал с жени дето нямат ко да праят по цял ден и обсъждат с аверките си мъжете си "Ау ма моя ко напраи" "И моя е така"

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Пишеш че ще се самоубие за дето сте се скарали и то за пълна глупост пък си представям кво ще направиш ако скъсата Я по спокойно малко! Нема кво да се нервите за глупости

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    6te mu mine i pak 6te te potarsi
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си