- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПРОКЛЕТИ МЪЖЕЕЕЕЕЕЕЕ
ОЛЕ НЕ.
ША СЕ САМОУБИЯ.
МОЖЕ ЛИ ДА Е ТОЛКО ПРОСТ.
ЕЙ СЯ ЗАРАДИ ЕДНО ДЕТО МУ ЗАДАДОХ НЯКОЛКО ВЪПРОСА И НАКРАЯ ВИКАМ "ИИИ БЛА" И ОНЯ КЪТ МИ СЕ РАЗВИКА, ЧЕ НЕ СЪМ ГО ОСТАВИЛА ДА СЕ ИЗКАЖЕ, КАТО ПОЧНА ДА ВРЯКА......
МАЛИИИИИ
ПРОКЛЕТИ МЪЖЕ
ЗАРАДИ ЕДНО "БЛА".
оЛЕ НЕ.
УМЪТ МИ НЕ ГО ПОБИРА!!!!!!!!!!!!!
Моят ми се разкрещя веднъж /и ме напсува/, защото не можел да си гледа "Фрактура" и аз все съм му пишела. А той не слуша метъл, да му любя родителката. Мъже!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Излей си яда на някоя възглавничка, отупай я добре. После, като ти мине, иди да му се извиниш
Оууу милото ми е наранено!![]()
Даваи излеи си яда ще ти мине.![]()
Light The Universe
Prokleti ama bez nas nemoate![]()
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
Аз го признавам, но това не ми пречи да се оплаквам.Първоначално написано от CraZy_K1LlErR
![]()
Абе то и ние така се оплакваме
"С жените кофти, без тях още по"
Абе няма страшно ... винаги ще продължава това неразбирателство и различия между половете ... но това е доста яко аз преди много се кефих когато приятелката ми ми се ядоса и като отида прегърна я, стисна силно да изпищи и се целунем ... мега страстно и красивонямам думи супер яките моменти ...
И моят прави така...аз се нервя, а той ме гледа влюбено и ми казва, че ме обичаПървоначално написано от BuzkatA
![]()
Mmm vazbujdam se kogato mackata e qdosana i az otida da q pregarna a tq se darpa . Chudesno se polu4ava . A nqkoi sa golemi sladurani kato sa qdosani. Ako trqbva da sam 4esten naro4no si igraq s nervite na priqtelkata si samo i samo za da q vidq qdosana
.
С този аватар имаш късмет, че въобще те поглежда. Абсолютно извратена история..Първоначално написано от `Death`Whore``
А Черинка - ти си си тъпа, не се нерви. Доколкото съм чел малоумните ти мнения из останалите теми, цяло щастие е, че някой с пишка между краката въобще се занимава с теб. Така че, раздавай го по-спокойно..
majete sme gotini ama gi ima nqkoi deto ni razvalqt repotaciqta![]()
Още един пациент с контузия на главата...
hahah i az imam sushtiq slu4ai. Na skoro stana. Toi mi govori po skype ama ne go 4uvah neshto, a i mi govoreshe neshto bezinteresno i az "bla bla bla" i toi kato mi se razbucha... i se skarahme![]()
Kakvo da ti kaja prosto takava im e prirodata:P haha ne be, izslushvaite se i drugiq put ne go prekusvai. No go nabliudavai kato i toi te prekusne - ti mu se razbuchi.![]()
oh i men vse me qdosvat,mislq da stana monahinq![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Може просто да е бил изнервен и като си го прекъснала още повече.Всеки има такива моменти, трябва все пак малко разбиране да проявяваш.А и някои хора просто много мразят да ги прекъсват.
куфти, ъ ?Първоначално написано от cherinka
е нервно му е било но все пак да крещи за такава глупостНз за вас но аз мразя да ми крещят
особено като го прави любим човек мъжете наистина не са наред понякога
![]()
боже и моя цял ден нервен..Трябвало му малко спокойствие ,че аз само се обадих да го питам дали ще мине да ме вземе а той като взе да вика..все едно кой знае кво съм направила .На тия мъже нещо им е станало..
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Пишеш че ще се самоубие за дето сте се скарали и то за пълна глупост пък си представям кво ще направиш ако скъсатаЯ по спокойно малко! Нема кво да се нервите за глупости
6te mu mine i pak 6te te potarsi
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...