.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Съжалявате ли?

На всеки(или почти всеки) се случва да се напие и да се забие с някой (познат или не познат, като 2-рия случай е по-добре)на купон. Въпросът ми е съжалявате ли после за тия забивки? Защо
    А ако имаш гадже това изневяра ли е? Ако нямаш, не е начин да получиш малко любов дори и илюзорна, защото алкохолът или доброто настроение са виновни?

Re: Съжалявате ли?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    На всеки(или почти всеки) се случва да се напие и да се забие с някой (познат или не познат, като 2-рия случай е по-добре)на купон. Въпросът ми е съжалявате ли после за тия забивки? Защо
    А ако имаш гадже това изневяра ли е? Ако нямаш, не е начин да получиш малко любов дори и илюзорна, защото алкохолът или доброто настроение са виновни?
    Това,което се е случило - се е случило,няма смисъл да съжаляваш.
    За мен да се забиеш с друг на купон,при положение,че имаш гадже,си е изневяра.Под влияние на алкохола или не ти провяваш ласки към друг..не мисля,че е начин да получиш любов,защото не можеш да се насладиш на момента..
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Изневяра е. Никой не те кара да се напиеш. А това не е илюзорна любов, а една жалка вечер.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Първо непознат се пише заедно.На мен не ми се е случвало и се надявам да не ми се случи.Ако евентуално стане,то ще съжалявам,защото ще бъде единствено под влиянието на алкохол.И според мен е изневяра.Преди да направиш каквото и да било първо трябва да се замислиш.Щом си го направил и не си го предотвратил,е изневяра.Пък и доброто настроение и алкохолното въздействие са две коренно различни неща.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Пък и доброто настроение и алкохолното въздействие са две коренно различни неща.
    да, но вървят ръка за ръка - доброто настроние идва с алкохола . Иначе и според мен си е изневяра, но всъщност въпросът е как ти го чувстваш, дали на твоята съвест лежи, че си изневерил на гаджето си или ти е все едно. Иначе аз нямам гадже, така че на никой не съм изневерила, но просто сега ми е тъпо как се забих с непознат (но както казах по-добре така, отколкото познат или приятел).
    всъщност и друг път е савало и честно казано за купона си ми харесва(ама после ми става кофти), но не искам нищо сериозно с този човек

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Познати, непознати.. секфи.
    Въпросът ми е съжалявате ли после за тия забивки? Защо
    Не.
    Било каквото било.
    Няма да се повтори!

А ако имаш гадже това изневяра ли е?
    Ако ходите от два дена, не смятам, че е голям гаф.
    Всъщност, зависи си какви са ви отношенията.... нали така.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Не съм го правила това.
    Пиян или не, ти изневеряваш и това си е твоя грешка, няма нужда от оправдания
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    На мен доста често ми се е случвало...
    Ми незнам зависи си от ситуацията-понякога може да прерастне в нещо по-сериозно(но за целта и двамата трябва да имат желание),но като цяло повечето са само за една нощ.Според мен това не е изневяра(ако разбира се нямаш нищо към човека,с които си се забил)на всеки може да се случи.

Град
    Sofiq

ami i na men mi se e slu4valo no az se "zabih" s mom4eto koeto haresvah... no bih razbrala nqkoi da sajalqva na sledvashtiq den...i da tova bi se broilo za iznevqra ako imash priqtel/ka ,no vse pak e edno piqnsko izpalnenie bez golqma stoinost no vse pak bi ogor4ilo lubimiq 4ovek
    I don't need the sun
    Don't need the moon
    Now that you're here
    God gave me both in you

I don't need to sleep
    Only need to look at you
    Then I'll be awake
    Much more than any rest could do

ne ne sujelqvam i da iznevqra e ......... vupreki 4e ne mi se iskashe da e taka

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не ми се е случвало.Но ако ми се случи и имам гадже на което държа ще съжалявам.Ако изобщо се оставя на алкохола да ме "води"(не пия!)

Град
    на плажа =)

Не Съжалявам!!! Случва ми се много често и мисля, че е напълно нормално да се позабавляваш малко на купон, особено, когато си сам и няма какво друго да правиш освен да денсиш и да пиеш.

Супер фен
    Ne mi e poznato tova neshto,no za men tova e iznevqra,ako iskash gadje .... inache ako nqmash - golqma greshka.NO vse pak se e sluchilo,nqma smisal da se syjelqva,nishto nqma da se opravi po tozi nachin.
    Обичам те <3 !!!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^

Не съм съжалявала след това. Точно по този начин, чрез забивка на един купон, тръгнахме със сегашния ми приятел Е, ние си се познавахме отпреди, така че това беше един вид помощ за старта на връзката ни А ако си обвързан и направиш тая глупост - аз лично бих го приела като изневяра, друг е въпросът дали бих простила... Алкохолът бил виновен Ми никой не ти е наливал в устата, бе Ама то сега лятото тия забивки, или иначе казано "флиртчета" са си ежедневие... За това дали ще съжаляваш след това, много зависи от това докъде си стигнал... И в крайна сметка всеки си има глава на ременете, с която трябва да мисли (по принцип )

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    rqdko sum imala takiva zabivki.. po chesto sujalqvam.. i za men sa si iznevqra

Ще съжалявам ако съм се забила с някой познат. Ако е с непознат - все ми едно, забили сме се и толкова.
    Второ, ако имам гадже, определено много бих съжалявала, че съм се забила с когото и да било, затова и не бих го направила, но окей, понеже въпросът е такъв, да предположим, че имам гадже, обаче съм се забила снощи с някой - ДА, УжАсНо ще ми е кофти, ще се разплача, но НЯВА да му кажа.

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    НИКОГА не ме е яд! Нали за това отивам на дискотека
    Let The BEAT Control Your Body

Рядко съжалявам... Ама обикновено не изневерявам аз... Винаги попадам на обвързани мамка му ...
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Мега фен Аватара на koalka
    Не, не съм имала такива забивки.
    И да, изневяра е и алкохола не е оправдание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си