- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Fizicheskiqt kontakt
начии..любопитно ми е - 1.колко време след като тръгнете с някой той примерно ви пуска ръка (или изобщо някакъв по-близък физически контакт) и тн? 2.по принцип колко време след като излизате с някого се чувствате комфортно да преспите с тоя човек? знам, че ще кажете,че е индивидуално и зависи дали му имате доверие и тн,но аз питам само за факти (сигурно ви е направило все пак някакво впечатление).
значи първият въпрос ви го задавам понеже ми напраи впечатление,че мойто гадже още първият ден ми пусна ръка и ся се чудя..в смисъл по принцип не ми прави впечатление,става някак си постепенно,ама тоя път не беше така,а иначе не се съмнявам,че момченцето ми е свестно.
вие сте на ход.
Ние винаги сме готови
Ако ще и да си непозната съм готов да ти пусна ръчичка ... така че да знаеш момчето ти е свество не е врътнало резбата
И се пак когато почувстваш че си готова тогава му позволи да прави каквото и да е било!
spime s seko na purvo ve4ero![]()
Аз лично познавам моята приятелка от няколко години (да речеме 5-6)
а сме заедно от почти година,,..... започнахме да излизаме често (1 месец) и след това се целунахме, преди това имаше само някви малки гушки и лежане един в друг, след като я целунах, всяка вечер се натискахме и мляскахме кат некви лапета,.. преспахме около месец и половина - два след като се забихме,... и всичко си се търкаляше прекрасно докато не започна да се променя лека по-лека, и сега ме кара да страдам само...
mi zavisi moje sled mesec,no po princip sled pove4e vreme
Еми аз веднага като си станем гадже почвам да и пускам ръцички а след месец правим секс
Момичетата много се притесняват да не би момчето да ги зареже, ако му пуснат прекалено рано, или да не ги помислят за курви. По мое мнение мъжът е наясно дали иска да остане с теб, или не. Ако иска, дори да му пуснеш на първата среща, той дори ще е по-щастлив от този факт. Аз лично съм наясно дали с човека има тръпка /а ако има, най-вероятно ще се получи нещо/ и не чакам дълго време - 1-2 седмици. Зависи и от това колкото съм загоряла...
А ако говорим за бъркане в гащичките![]()
Със сегашния не беше съвсем в началото, ама и без бъркане пак си тръгвах влажна от срещите...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Е различно имало е случай и на първия ден и на първата седмица . А за секс поне месец !