- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момичетата .. или поне това, което трябваше да бъдат
окау! така да е, аз не споря и всеки си има лично мнение.
само тука да вмета, че мислейки над заглавието на темата, се запитах:
"трябваше да бъдат" - нима има оптределен стереотип, на това как трябва да се държи и какво да прави момичето?!
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
работата е там, че вече няма такъв стереотип. Приди време е имало - нежна, смирена , грижовна, всеотдаина и вярна. И едно време е имало изключения неотричам, но сега тези изклучения станаха прекалено много, губи се женската същност...променя се и никои неможе да направи нищо по въпроса . Това тука е просто тема/дискусия за това което става в деиствителност не го вземаите толкова навътре, просто представяме факти, въпреки това света продължава да се върти и ние с него няма начин
![]()
А и една стара поговорка казва "За всеки влак си има пътници "![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
всъщност е така.. единият компенсира другият до получаване на едно цяло. Така ако момчето да речем е по лабилно, не малага момичето да компенсира и да се направи на по-силна, и тфа го има.. просто не мисл, че всичко зависи изцяло от единият пол следователно за държанието на момичетата имат някакъв принос и момчетата.
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
За мене такива момичета,които се държат така с момчетата,те просто са били наранявани много от момчета и това е вид "предпазливост".Под предпазливост имам в предвид,че тези момичета преди са давали всичко за момчетата,а те са ги наранявали,а сега са осъзнали,че когато тичаш след момчето,то просто няма да ти обръща внимание!Може би няма да ме разбереш какво точно имам в предвид,но и аз мога да кажа,че вече не си давам много,много зор с момчетата...Е все пак не съм такава,че чак да чакам съвсем всичко на готово!И аз поемам инициятивата от време на време,но не постоянно!И най-накрая искам да кажа,че си пуснал много хубав пост с интересни разсъжденияПървоначално написано от fNatiC
![]()
@Krem4eto
Разбираемо е ако в миналото е имала някакви проблеми да се стреми да не претърпи подобна болка отново. Но смятам, че трябва да преценява с кого как да се държи. Окей - била е наранявана, но от човек, който не я е заслужавал.. Защо да прави същото с човек пълна противоположност на това, с което се е сблъсквала..
Едно е ясно, всички може да попадат под няколко общи знаменателя, но сами по себе си са уникални и напълно различни и докато смяташ, че разбираш жените идва друга и отново започваш да се учиш и да търсиш отговори.
Сега е и времето да благодаря на всички отделелили време да отговорят на темата с изключение на втория гост..
Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!
Да мъжете имат вина и така може да се приеме. Понеже сме разумни същества и малко по-малко еволюираме към технологичен и към научен прогрес нормално е човек да се развива в нови насоки, благоприятн иза него. Едно време жените не са имали правото да лгасуват, а сега ? Желанието им да имат равни права с мъжете , това довежда до положението в което сме
Ааа и ако искаш да видиш как наистина стоя нещата в живота има едно сериалче зове се "Воината вкъщи" eng - "the war at home"
препоръчвам ти да изгледаш поне първи епизод на 1-ви сезон и ще ме разбереш за какво ти говоря. Има ужасно много истина вкарана във малкия екран
По-нагледен пример немога да ти дам![]()
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Това момиче може би просто не изпитва същите чувства, каквито изпитваш ти.Все пак, когаточовек е влюбен малко или много той показва любовта си, споделя щастието си, не може да го крие в себе си.
Щом ти трябва... ето го : fnatic3r
@koalka
Ако не изпитва същите чувства, защо ми говори обратното.. всичко ли е лъжа..
Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!
Е да, напрягам са да ти чета ферманите с тоя правопис. Ако не беше търчал кат алтав след мадамите, до ся да си са научил да пишеш... Мамка му, на 19 години си, пишеш позйорство, фондйотенове. Ти за "Ь" чувал ли си?Първоначално написано от JiMiTo
Тия форуми съвсем ебаха майката на младото поколение...
По темата, щом си разбрал, кат гледам е било по трудния начин. Опора не значи само финансова и прочее, туй значи да може да разчита на теб, ти тряя си силния пол, а не обратното. Туй са предпочита, като изключим ония феминистки и други животни....
А и ако не си разбрал, винаги момата прави не първата е важната крачка. Не разбирам къв ти е проблема с няккъв, дет имал арни снимки, комплекс ли що ли? Вкусове много, жени много...
ПП. Може ли да си толкова неграмотен????
@Enigma_
Издребняваш за глупости - правописа си е мой проблем (ако искаш да ми редактираш всеки пост за грешки няма проблеми заповядай), отклоняваш се от темата. А и все пак няма човек на земята, който да е безгрешен.
От твоите философски постове единственото което разбрах е, че жените се нуждаят от опора. Това ,което ти не разбра е ,че жените искат да имат равни права заедно със мъжете, което ще рече - да са независими.
За какво и е на една независима жена опора ? Да си подпира колата когато е паркирана под наклон.... На днешните жени им трябва да има кой да ги почеше, когато ги досърби катеричката. Малко са жените нуждаещи се от упора. Всяка жена иска да е независима. Ако не ми вярваш питай някоя жена какво предпочита - сама да си гради живота без да и се пречка някои на пътя, или да си стои вкъщи и да чака мъжа й да си дойде с шестица от тотото?
Момата НЕ винаги прави първата крачка. От момата се иска просто да се съгласи, когато я помолят да каже да. Важната крачка се предприема от този, който попита другия дали е съгласен, когато той се осмелява да задълбочи връзката (била духовна или физическа).
Не съм комплексар. Хорското мнение не е важно за мен, освен ако не е от приятел, на когото имам доверие, приятел казващ ти истината в очите за добро или лошо. Арните снимки не са лошо нещо, не съм казал това. Казах, че това става модна тенденция и взима да се разраства все повече и повече. Комерсиализация - това е нещото, което ме плаши. Овчаря казва "тръгваииии ууууууеее..." и стадото поема ... не искам да съм от стадото...
Чувал съм за "Ь" , но поне за едно нещо си прав форумите, а и не само те, като цяло писането на български език със латински букви разваля правописа. Аз съм пример за това, ще се опитам да го оправя.
Това са силни думи, от човек отправящ просто критика, нямащ теза, нито аргументи в мнението си. Имаш само едно разтълкуване на дума - "Опора" и то в частния случай, който се отнася до това, за което говорим тук.ПП. Може ли да си толкова неграмотен????
Извиняваи приятел ама осещам някаква ярост в думите ти към мен, и то не основателна.![]()
0o0of samy 1n0 6i vi kajq... daje ne iskam i da gy k0mentirate!!!SQKY EN0 MYMI4E KYETY SI IGRAE S MYM4E ILI SE D1RJI STYDENY S NEGY SLET KATY GY L0FF-->>E SHIBANA KY4KAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Днес с нея скъсахме...
Края настъпи и се чувствам по-добре.. Трудно е, но ще минат няколко дни и болката ще утихне. Не ми се пише много много сега.. затова ще приключа поста с един поздрав - Evanescence - Lithium - не слушам такава музика, но тази песен не знайно защо ме натъжава..
Не ти остава нищо освен да гледаш напред.. Не се отчайвай - явно не сте били един за друг и това е. Запомни връзката си повече с хубавите моменти от колкото с лошите, но не се връщай назад!![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ок, пич, гледам, че взимаш темата насериозно, та за зема и аз да кажа нещо по въпроса.Първоначално написано от JiMiTo
Първо, правописа е уважение към себе си на първо време. Не може 19 годишен човек да пише "осещам". За да те зимат насериозно, първо тряя уважаваш себе си. Грешките ти не са от бързане, а напротив - незнание. Утре ще тръгнеш да пишеш договори, декларации, само ще ти се смеят, че не можеш и името правилно да си напишеш, излагаш са, стегни са малко.
Нито претендирам постовете ми да са филосовски, нито те и са сами по себе си. На вкус и цвет, тавариши нет. Няма няква универсална формула да я приложиш за определен човек.
За равни права тук не става дума, туй не ти е тема - тряя ли жените да гласуват и дал тряя у кухнята ил на работа да седят. Заеби. Туй от което са водят жените е сигурност и малки и големи, затова и по-малките избират батковци, защото могат да им предложат нещо повече от връстниците си. Естествено искат да им се обръща внимание и да се глезят сякаш са центъра на света. Но всичко си има разумни граници и начини, не бива да излиза така, че да са окажеш кат камериерка.
Не знам с какви жени си контактувал, но повечето са меркалтилно настроени в днешно време. Но и си е и нормално, за да е изведеш някъде, да я поглезиш пак се иска пара, ако нямаш -седиш си вкъщи. Не мисля, че са много жените, дет сами успяват, така да се каже и те издържат мъжете. Също така и не мисля, че е самоцел за тях. По-арно им е да въртят топките(б.ред томболата).
Жените избират мъжете, пич. Естествено тряя си нахален в днешно време, но ако не та е арехала, гъза в тавана да си удариш, пак няма та огрее. От друга страна пък, жените са и тези, които повече се привързват към една връзка, докато при нас е по-лесно да кривнеш от правия път.
Комерсализацията не е лошо нещо, стига да не ставаш клонинг. Много по-добре е да си малко по-различен, всеки си има свой стил. Който няма акъл за повече, копира от туй де е на мода. Розави тениски, Пута мадре, якета Харисон, тях ги заеби, те тея другата година, ако е модно та опъне негър, също нема да пропуснат...Не мисля, че не ти пука от хорското мнение, тъй като сега нямаше да говорим, всеки му пука малко или много, но въпроса е дали го взима навътре. В един форум хич не ти тряя да го зимаш навътре. Това дали ще послушаш мен за правописа или някой друг, дет да ти каже че ти е малоумен аватара, е твой избор.
@Enigma_
Маината й на темата за жените, може да я дъвчем цял ден - полза = 0.
Не те знам на колко си и какъв си, но и ти имаш правописни, пунктуационни и метаморфни грешки. Не ми говори за такива грешки повече излагаш се просто...както казах няма съвършенни хора.
Жени - всякакви - не може да имаш, която си пожелаеш, това ми е пределно ясно.
Всеки човек има различни ценности в живота, следователно не всяка жена търси кой да я закриля.
Не мога да кажа, че на 19 съм имал кой знае колко много контакти със женския пол, но мога да кажа спокойно, че са били достатъчни за да си изградя представа за част от същността на жената.
Маината й на комерсиализацията, въпреки че обичам много кока-кола ; ) .
Не го взимам на вътре, даже изобщо не го взимам имам си друга много по-важна работа. За тоя форум се сещам от дъжд на вятър за запълване на време.
Мисля, че темата я издъфкахме от всякъде, имаш ли да добавяш още ?
само да кажа,че съм съгласна с енигма - вземете се научете да пишете!! знаете ли колко трудно се разчитат простотиите ви?! освен т'ва има и друго - и да не ти се вярва, кат' влезе някой 13 годишен/на малко или много може все пак да се научи как се пише "позьор" примерно...тоя форум може и да е полезен, а не само "олеи, рИве ми са, гаджето ма зареза"...
извинявам се за офтопик-а, просто е много дразнещо и тъпо да не можеш да пишеш на родния си език !
Арно, нема кво да добавя. За грешките, говори с примери. Къде видя правописни грешки, пунктуационни и т.н.?Първоначално написано от JiMiTo
![]()
Да не говорим, че па в горното мнение имаш само 1 изречение без грешка... Особено "маината".. Уважавайте го тоя език, бе да го еба. Оттук са е пръкнала славянската азбука, а ся само мундари пишат на български...
Към модераторите :
Може ли горните 5 поста да се МАХНАТ от темата?!![]()
маЙната, пунктОационни, съвършени, С женския пол, "но мога да кажа, че са били достатъчнО , за да..." , навътре, "даже изобщо не го взимам, имам си...", отвсякъде .......
и това е само последното мнение на джими... може да има още грешки, аз написах само най-фрапиращите.
Аз мразя подобни игрички. Може би аз съм сбърканата, че съм искрена в отношенията си и не въртя номера. Едно ще кажа - студеното отношение би могло единствено да отблъсне другия.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
////offtopic
"на сериозно" се пише разделно
Кой ти е казал как се пише "филосовски" ? А не не, просто не са ти казвали или незнаеш, пише се "философски" . Дори в моите постове е със "ф" ...
"меркалтилно" ???????? Какво значи това, аз така дума не съм чувал, сещам се за подобна на нея - "меркантилно"
"Розави" тениски - к'ви рози бе брат ??? "розови" е правилно..
За диалекта дето вкарваш, няма да коментирам - диалекта също показва нивото на култура в един човек.
Не приемаи сега това навътре, приеми го като градивна критика, всеки се учи докато е жив .
Спирам със офтопиците!
/////
за философски приемам, но не знаеш е характерно, никой "незнае" как са пише тая дума... меркантилно е ясно, че иде реч за типографска грешка, розави е нарочно, явно не си схванал контекста и де е използвана...Първоначално написано от JiMiTo
Насериозно се пишело отделно, а навътре как са пише?![]()
със "Ф", не е със ми е "с", не е в един човек, а "у" един човек, ахмако![]()
МАМКА МУ НАПРАВЕТЕ СИ ТЕМА ЗА ПРАВОСИ БЕ!!!!!!! 8 ПОСТА ОФТОПИК!!!!![]()
![]()
Ебахти забутания форум!