.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Guest
    Moje bi trqbva da pogovori6 s neq...tova mai e nai-dobroto re6enie
    Hubavoto e, 4e ti pravi6 parvata kra4ka...ako e nekoi drug vaob6te nema da se seti!

Град
    Никъделенд
    Purvo da kaja, 4e temata ti naistina e mnogo intetresna.
    Vtoro mislq, 4e ot edna strana si prav, no ot druga ne.
    Ne vsi4ki momi4eta sa takiva. Prosto vsi4ki sa razli4ni. Celta e da popadnesh na podhodq6tata.A tova momi4e, s koeto si bil ili prosto e nqmalo 4uvstva kum teb ili e imalo, no ne gi e pokazvala. Ima vsqkakvi momi4eta, vsqkakvi shte namerish.. celta e da popadnesh na tazi, koqto shte ti dopadne kato na4in na mislene, shte te RAZBIRA i PODKREPQ.
    Neznam kakvo da ti kaja osven, 4e tova 4e si popadnal na nepodhodq6toto momi4e, koeto ne se e durjalo s teb kakto ti bi jelal, ne oznachava, 4e vsi4ki sa takiva. Tova e kakto pri mom4etata - mojesh da namerish nai-dobriq za teb, no ponqkoga i popadash na loshiq.

A ako iskash naistina pogovori s neq i i kaji.Moje i da se promeni.A ako neiskash da imash neshto ob6to s neq - nedei, nqma da ima smisal.

Zatova ti kazvam, 4e s vremeto shte razberesh kakuv e smisala na dumata "LUBOV". Ne burzai da tursish, zashtoto kato tursish lubovta nqma da q namerish.. ili dori da q namerish - nqma da se polu4i, taka kakto ti bi jelal.
    Tq sama shte doide pri teb. I togava shte razberesh....
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

The Real Osiris
    Guest
    @fNatiC

ама просто не знаеш колко си прав в първия си пост! жените (повечето) станаха използвачки. гледат изгодата, от кой какво може да се "измуфти" - дали емоционално дали физически. работата е там че колкото повече се грижиш и ти пука, толкова по-безинтересен и скучен ставаш, а колкото повече се държиш гадно и студено печелиш повече внимание и ставаш търсен. аз не мога да се преструвам, за мен е удоволствие да се грижа за "нея" (въпреки че сега няма такава в живота ми), да я уважавам, да мога да й кажа всичко... но май стана така че жените повече си падат по тези които ги карат да се чувстваш нищожни и се държат гадно с тях. в момента около мен имам точно два такива примера. май е най-добре и ние да се държим точно както те искат - да ги игнорираме, да не ни интересуват тяхните нужди, емоционални състояния, терзания, проблеми и емоции.

Повече от фен Аватара на nellllly
    Ти казваш "момичетата търсят материалното", аз казвам примерно "момчетта търсят секса". Въпросът е "къде е любовта"..?1
    Има изключения както за мъжете така и за жените.
    много е глупаво да говориш за всички като едно цяло (дори тази метаморфоза с времето да оправдава казаното от теб). А нима броят на мъжете, търсещи (така да ги нарека) плътските удоволствия, от които пък добродушните и мили момичета не страдат?! Именно едното води до другото. Ти ще се грижиш за "нея", любовта обаче ще я отведе при друг, той пък ще я нарани... тя ще иска да се върне при теб и всичко ще е "ок", само дето тя иска да се предпази от болката, в следствие на което става "студена"...
    И така умението да превръщаме болката в студенина и непокизъм, както и желание "да си го върнем", става все по-ценено от нас жените.
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    fNATIC, знай, че двама души в една връзка се променят взаимно и без умисъл. Винаги има период на нагаждане на характери и се получава така, че единият е по-"студен", винаги има период, в който трябва да се убедиш, че отсрещният заслужава това, което ти правиш за него.
    Но ако дадено момиче се държи меко казано отвратително с всички, това е вече до манталитет и прекалено високо самочувствие (а може да се дължи и на емоционална травма).

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си