- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момичетата .. или поне това, което трябваше да бъдат
@Enigma_
Приятел маи нечетеш както трябва, аз не мисля да бъда нито келнер на жените нито да тичам след тях, откакто видях какво представляват повечето жени и какво търсят....просто спрях да им се водя по акъла, вярвам в това , че ще се намерия някоя която да ме разбере след като се опознаем. Тогава нещата стават от самосебе си. На 19 немога да предложа кои знае каква опора на едно момиче, все още съм зависим от наще, вярвам и тя ще е (не ми трябва 30 годишна мома ; ) И още нещо относно тия галерии дето напоследак всеки си прави профили и качва някакви позиорски снимки, един приятел ми каза следно - "имаш и въшносста и възможността да си наравиш хубави снимки и да ги качиш да се изгазариш, да покажеш повече от това което си, това е което търсят жените .." превеждам специално за теб - това са мъжете без покритие, но с голямо самочусвие - фондйотеновите и тем подобни.... това е и тенденцията повечето красиви момичета след като открият, че мъжете биха направили всичко за тях, почват да си избират кои от тях би сторил най-много, а ако случаино си харесат друг, които е по-голям от тях и с повече акъл (нормално е тои да не обръща внимание на малки като тях) те правят първата крачка....и така нататък този цикъл си се повтаря (кръговрат)
@nellllly
Мойто момиче виж сега, с удоволствие, ако един ден се оженя бих си стоял вкъщи по цял ден, бих се моткал наляво и на дясно, щом знам ,че моята нежна половинка ще се грижи за мене и ще изкарва пари да ме изхранва и гледа, нямам нищо напротив, щом и е мерак, щом иска равни права няма проблеми, щом иска да разчупим мита за нежната половинкаМоже пък промяната в жените да е за да разбият митът за "слабият пол" (наистина по-добре би било "нежната половинка"). Лошото в случая е, че след "8-мия месец" както каза ти, ако спра да и обръщам и малко по-малко внимание от преди (в началото например) тя, би трябвало да ме изрита по-тази логика
.... това е нечовешко според мене. Защо ли ? Всеки е присъствал на сватба, сватбените обети "в добро и в зло...до като смъртта ..." такова нали.. ? Това вече са празни думи, формалност да се добереш до леглото с булката в ръце
... нетрябва да е така... не....
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !