- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момичетата .. или поне това, което трябваше да бъдат
@Enigma_
Издребняваш за глупости - правописа си е мой проблем (ако искаш да ми редактираш всеки пост за грешки няма проблеми заповядай), отклоняваш се от темата. А и все пак няма човек на земята, който да е безгрешен.
От твоите философски постове единственото което разбрах е, че жените се нуждаят от опора. Това ,което ти не разбра е ,че жените искат да имат равни права заедно със мъжете, което ще рече - да са независими.
За какво и е на една независима жена опора ? Да си подпира колата когато е паркирана под наклон.... На днешните жени им трябва да има кой да ги почеше, когато ги досърби катеричката. Малко са жените нуждаещи се от упора. Всяка жена иска да е независима. Ако не ми вярваш питай някоя жена какво предпочита - сама да си гради живота без да и се пречка някои на пътя, или да си стои вкъщи и да чака мъжа й да си дойде с шестица от тотото?
Момата НЕ винаги прави първата крачка. От момата се иска просто да се съгласи, когато я помолят да каже да. Важната крачка се предприема от този, който попита другия дали е съгласен, когато той се осмелява да задълбочи връзката (била духовна или физическа).
Не съм комплексар. Хорското мнение не е важно за мен, освен ако не е от приятел, на когото имам доверие, приятел казващ ти истината в очите за добро или лошо. Арните снимки не са лошо нещо, не съм казал това. Казах, че това става модна тенденция и взима да се разраства все повече и повече. Комерсиализация - това е нещото, което ме плаши. Овчаря казва "тръгваииии ууууууеее..." и стадото поема ... не искам да съм от стадото...
Чувал съм за "Ь" , но поне за едно нещо си прав форумите, а и не само те, като цяло писането на български език със латински букви разваля правописа. Аз съм пример за това, ще се опитам да го оправя.
Това са силни думи, от човек отправящ просто критика, нямащ теза, нито аргументи в мнението си. Имаш само едно разтълкуване на дума - "Опора" и то в частния случай, който се отнася до това, за което говорим тук.ПП. Може ли да си толкова неграмотен????
Извиняваи приятел ама осещам някаква ярост в думите ти към мен, и то не основателна.![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !