Цитирай Първоначално написано от JiMiTo
@Enigma_
Издребняваш за глупости - правописа си е мой проблем (ако искаш да ми редактираш всеки пост за грешки няма проблеми заповядай), отклоняваш се от темата. А и все пак няма човек на земята, който да е безгрешен.

От твоите философски постове единственото което разбрах е, че жените се нуждаят от опора. Това ,което ти не разбра е ,че жените искат да имат равни права заедно със мъжете, което ще рече - да са независими.

За какво и е на една независима жена опора ? Да си подпира колата когато е паркирана под наклон.... На днешните жени им трябва да има кой да ги почеше, когато ги досърби катеричката. Малко са жените нуждаещи се от упора. Всяка жена иска да е независима. Ако не ми вярваш питай някоя жена какво предпочита - сама да си гради живота без да и се пречка някои на пътя, или да си стои вкъщи и да чака мъжа й да си дойде с шестица от тотото?

Момата НЕ винаги прави първата крачка. От момата се иска просто да се съгласи, когато я помолят да каже да . Важната крачка се предприема от този, който попита другия дали е съгласен, когато той се осмелява да задълбочи връзката (била духовна или физическа).

Не съм комплексар. Хорското мнение не е важно за мен, освен ако не е от приятел, на когото имам доверие, приятел казващ ти истината в очите за добро или лошо. Арните снимки не са лошо нещо, не съм казал това. Казах, че това става модна тенденция и взима да се разраства все повече и повече. Комерсиализация - това е нещото, което ме плаши. Овчаря казва "тръгваииии ууууууеее..." и стадото поема ... не искам да съм от стадото...

Чувал съм за "Ь" , но поне за едно нещо си прав форумите, а и не само те, като цяло писането на български език със латински букви разваля правописа. Аз съм пример за това, ще се опитам да го оправя.

ПП. Може ли да си толкова неграмотен????
Това са силни думи, от човек отправящ просто критика, нямащ теза, нито аргументи в мнението си. Имаш само едно разтълкуване на дума - "Опора" и то в частния случай, който се отнася до това, за което говорим тук.
Извиняваи приятел ама осещам някаква ярост в думите ти към мен, и то не основателна.
Ок, пич, гледам, че взимаш темата насериозно, та за зема и аз да кажа нещо по въпроса.
Първо, правописа е уважение към себе си на първо време. Не може 19 годишен човек да пише "осещам". За да те зимат насериозно, първо тряя уважаваш себе си. Грешките ти не са от бързане, а напротив - незнание. Утре ще тръгнеш да пишеш договори, декларации, само ще ти се смеят, че не можеш и името правилно да си напишеш, излагаш са, стегни са малко.
Нито претендирам постовете ми да са филосовски, нито те и са сами по себе си. На вкус и цвет, тавариши нет. Няма няква универсална формула да я приложиш за определен човек.
За равни права тук не става дума, туй не ти е тема - тряя ли жените да гласуват и дал тряя у кухнята ил на работа да седят. Заеби. Туй от което са водят жените е сигурност и малки и големи, затова и по-малките избират батковци, защото могат да им предложат нещо повече от връстниците си. Естествено искат да им се обръща внимание и да се глезят сякаш са центъра на света. Но всичко си има разумни граници и начини, не бива да излиза така, че да са окажеш кат камериерка.
Не знам с какви жени си контактувал, но повечето са меркалтилно настроени в днешно време. Но и си е и нормално, за да е изведеш някъде, да я поглезиш пак се иска пара, ако нямаш -седиш си вкъщи. Не мисля, че са много жените, дет сами успяват, така да се каже и те издържат мъжете. Също така и не мисля, че е самоцел за тях. По-арно им е да въртят топките(б.ред томболата).

Жените избират мъжете, пич. Естествено тряя си нахален в днешно време, но ако не та е арехала, гъза в тавана да си удариш, пак няма та огрее. От друга страна пък, жените са и тези, които повече се привързват към една връзка, докато при нас е по-лесно да кривнеш от правия път.

Комерсализацията не е лошо нещо, стига да не ставаш клонинг. Много по-добре е да си малко по-различен, всеки си има свой стил. Който няма акъл за повече, копира от туй де е на мода. Розави тениски, Пута мадре, якета Харисон, тях ги заеби, те тея другата година, ако е модно та опъне негър, също нема да пропуснат...Не мисля, че не ти пука от хорското мнение, тъй като сега нямаше да говорим, всеки му пука малко или много, но въпроса е дали го взима навътре. В един форум хич не ти тряя да го зимаш навътре. Това дали ще послушаш мен за правописа или някой друг, дет да ти каже че ти е малоумен аватара, е твой избор.