.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Защо прави така?! :(

Здравейте на всички. Днес едно момиче с което преди 10 месеца ходих ми се включи в скайпа.И нали започнахми да си пишем и тя се държа адски мило с мен както и аз също.Припомнихме се някой от нашите моменти и всичко нали се поразпитахме...Както и да е.Пита ме как е любовта и аз и казах че не върви и тя отговори същото за себе си.Пратих и някой нови мои снимки и каза че били мн яки ... По нататък в разговора ни започна да ми праща някакви прегръдки и цунки и аз разбрах какво става нали....После пък ме попита дали иска да се видим отново защото и било домъчняло за мен и аз естествено се съгласих.поговорихме си за изпитите- това онова казах и че и стисам палци на ипитите...туй - онуй и след тоя разговор нали вече да се оговоримим да се видим и тя ми вика че щяла да има работа и не била в настроение за срещи... като си има впредвид че тя настояваше адски много да се видим.не мога да го разбера това поведение
    много ще се радвам ако си върна това момиче. сигурен съм че мога пак до го обичам и то истински .. плс помогнете ми

Фен
    Град
    House Music
    явно иска нещо но не иска да ти го каже за да си не помслиш ,че ще я използваш за по натам... но ти я натискаи хубавите неща искат търпение и настоятелност
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Шшш, нашия, работата е ясна! Момичето е самотно и си е мислила за тебе, станало и е мъчно за хубавите мигове и хоп - решава пак да пробва... Може би е имала някакъв проблем семеен и затова не и се е занимавало с момчета, ама ти не я изпускай, покажи й, че пак имаш чувства и, че си готов да се бориш и така.. Кажи й, че ти наистина искаш да се видите и когато си оправи нещата - да ти се обади, ама преди тва питай дали можеш да й помогнеш с нещо, щото така си се притеснил! Айде, бате, вс ти е в кърпа вързано!!! Успех!
    Every moment is another chance...

spored men tova mace e baq dvuli4no 6tom edin pat ti kazva 4e iska da se vidite a sled tva 4e ne moje i 4e e zaeta,ako ti kaje o6te din pat 4e e zaeta q zaebi.uspex
    LoVe is ThE NAME, Sex is ThE GAME, Fuck ThE NAME and Play ThE GAME!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Няма смисъл да се връщаш при нея с надеждата, че можеш пак да я заобичаш.Спомняте си за миналото и ви става мъчно, и двамата нямате връзка-не мислиш ли, че това ви заслепява и сигурен ли си, че имаш истински чувства към нея?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Настоява да се срещнете,а после отказва?!Не се занимавай с нея.Несериозна е!Не си струва да тръгваш отново с нея.Каквото е било,било.Ако преди между вас не се е получило,то едва ли ще се получи някога.

Град
    на плажа =)
    Аз пък не съм съгласна с повечето мнения! Какво като не е искала да излезе веднъж ? Нали все пак тя те е потърсила, първоначално тя е поискала среща... Може би просто наистина е имала работа или пък просто е търсила компанийка за момента и й е било скучно затова да те е поканила да излезете.Ако чувствата ти към нея са силни - действай! Но ако е просто увлечение...

Също е важно кой от двама ви е скъсал с другия. Ако си бил ти значи тя се страхува да не я нараниш отново. Ако е била тя значи или съжалява за грешката си и сега е разбрала, че е загубила нещо ценно или те използва, за да не скучае.

ей чеки бе пич...може наистина да е имало работа,може и нещо да е станало че да няам настроение,не си прави изводи само от 1 път...следващия ден я попитай пак...или след 1-2 дена...
    нямам повод да сънувам....

Може наистина да е имала работа, а може просто след това да е размислила и да си е казала, че няма смисъл да се връща назад...както е според мене...Щом веднъж не се е получило тогава просто има различия в характерите..

тя щом се вързала към него по скайп.и го викнала се виждат,и си писала с него не малко време,начи е имала достатъчно време да помисли ПРосто нещо явно е станало...при мен се случва непресетаано тъй че споко
    нямам повод да сънувам....

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Чакайте, бе хора Нито познавате момичето, нито нищо, а вече го оплюхте супер сериозно - двулична била, несериозна била..
    Може наистина де и е излезнала някаква работа, които или е била много, или просто не е била приятна и момичето е било уморено и не е било в настроение за среща ...
    Не бъдете такива критици
    Пич, покани момичето още 1-2 пъти на среща, ако отново откаже - явно оня път като ти е била писала е било нещо моментно ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си