- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо прави така?! :(
Здравейте на всички.Днес едно момиче с което преди 10 месеца ходих ми се включи в скайпа.И нали започнахми да си пишем и тя се държа адски мило с мен
както и аз също.Припомнихме се някой от нашите моменти и всичко нали се поразпитахме...Както и да е.Пита ме как е любовта и аз и казах че не върви и тя отговори същото за себе си.Пратих и някой нови мои снимки и каза че били мн яки ... По нататък в разговора ни започна да ми праща някакви прегръдки и цунки и аз разбрах какво става нали....После пък ме попита дали иска да се видим отново защото и било домъчняло за мен и аз естествено се съгласих.поговорихме си за изпитите- това онова казах и че и стисам палци на ипитите...туй - онуй и след тоя разговор нали вече да се оговоримим да се видим и тя ми вика че щяла да има работа и не била в настроение за срещи...
като си има впредвид че тя настояваше адски много да се видим.не мога да го разбера това поведение
![]()
![]()
![]()
![]()
много ще се радвам ако си върна това момиче. сигурен съм че мога пак до го обичам и то истински .. плс помогнете ми