Здравейте на всички. Днес едно момиче с което преди 10 месеца ходих ми се включи в скайпа.И нали започнахми да си пишем и тя се държа адски мило с мен както и аз също.Припомнихме се някой от нашите моменти и всичко нали се поразпитахме...Както и да е.Пита ме как е любовта и аз и казах че не върви и тя отговори същото за себе си.Пратих и някой нови мои снимки и каза че били мн яки ... По нататък в разговора ни започна да ми праща някакви прегръдки и цунки и аз разбрах какво става нали....После пък ме попита дали иска да се видим отново защото и било домъчняло за мен и аз естествено се съгласих.поговорихме си за изпитите- това онова казах и че и стисам палци на ипитите...туй - онуй и след тоя разговор нали вече да се оговоримим да се видим и тя ми вика че щяла да има работа и не била в настроение за срещи... като си има впредвид че тя настояваше адски много да се видим.не мога да го разбера това поведение
много ще се радвам ако си върна това момиче. сигурен съм че мога пак до го обичам и то истински .. плс помогнете ми