- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Da zapitam az momi4etata
Vaprosa e prost : Kakvo trqbva da e edno mom4e zada go zaobi4ate i kak trqbva da se darji
PS: ne me ebaa ako ima i drugi takiva temi pi6ete tuka, mnoo 6e mi pomognete![]()
sry 4e ne sam momi4e i pi6a, ako iska6 mi priemai mnenieto, ama ti kazvam samo 4e nai-vajnoto e mom4eto da se darji estestveno...da ne se pravi na velik, da ne se pravi i na mi6ka...dai i da te opoznae i taka nai-lesno 6te stigne6 do sarceto i![]()
Every moment is another chance...
az si umiram mom4eto da e milo i vnimatelno, da si me gu6ka, da me za6titava, ponqkoi pat da se hvali s mene... i taka \/
You're messin' with my head, but I want you bad, be my boyfriend
emi nz.Li4no za men nqma to4no opredelenie ot tipa na trqbva da e takuv i takuv.Az vidq li si go,4e e Toi-si razbiram.Ina4e moga da kaja kakuv ne trqbva da e-glypav,py6a4( moga i s pepelnika da se celyvam) i ako moje da ne sly6a 4algaama to tova sa extri ve4e
![]()
macka prava si taka e nai qko \Първоначално написано от malko7o_ko7e
/
Mi da e mil, dobur, da me uvajava, da me za6titava. Na edna moq fr gadjeto i vseki den i podarqva rozi4ka...
... tfa e mn sladkyyy .... est da e hubav ili pone da izglejda 4at pat dobre. Abe mn faktori ... da e zabaven, da moje da tancuva, no v sa6toto vreme da e seriozen kogato trqbva i da me izslu6va. Da haresva moqta muzika i da ceni izkustvoto mi. Da e otziv4iv ... da uvajava semeistvoto mi i moite fr, a mi obra6ta vnimanie i da mi pravi komplimenti ... oh nz ... abe ne znam ... kato go sre6tna 6e vi pi6a vav foruma
![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Това, че не те обичат истински не значи че не те обичат
Значи когато започне да говори за мечтите си целите си и т.н.
Ако е девствена - когато ти пусне :P
Бих го заобичала ако съм на 100% сигурна,че той страшно много държи на мен и винаги го показва.Да е мил,внимателен ииии мисля,че е това.И да не лъже ест. И когато има някакви проблеми да ми ги споделя,както и аз на него(да си помагаме взаимно)
![]()
Ми то няма някаква "формула" в сисул принципно влюбването става спонтанно и неусетно.
Лично за мен най-важното е момчето да може да ме разсмива,да мога да му имам доверие и да има тръпка между нас.
![]()
blagodarq na vsi4ki za savetite i se nadqvam tva lqto da zabiq nqkoi mace, pak koito si nqma mu pojelavam i toi/tq da si nameri![]()
УспехПървоначално написано от Анонимко
:P
"Мил , Добър.. Бла-бла" ДА БЕЕЕЕЕЕ... Изобщо не харесвам такъв тип момчета... Обичам.. Хм... Да ме обича с хладна нежност... ДА е силен... Психически по скоро.. Въреки че винаги обичам сама да се защитавам.. Той да се опитва да го прави... Ох... Да не е сладникъв...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Грамотно.
Автора, съжалявам, гориш...
Ami az haresvam estestvenite (tezi koito ne se pravqt na mnogo vajni pred momi4etata) ne dyrja da e krasiv no pone da ima 4ar,o4ite mu trqbva da govorqt mn mrazq kato pogledna edno mom4e v o4ite i da propadam v nqkva propast...da si ima sobstven stil na obli4ane da e mil i nejen i mn romanti4en \/ a sy6to da e razli4en ot ostanalite ...da slu6a vsqkakva muzika i da ne e nqkvo gaze abe trqbva da e ORIGINAL ! :P
Ей това е.Първоначално написано от v!k!tYyY
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Най-важното е мом4ето да е мило и естествено...да умее да разсмива моми4ето и да знае как да го накара да се чуства добре... \/
![]()
![]()
I don't need the sun
Don't need the moon
Now that you're here
God gave me both in you
I don't need to sleep
Only need to look at you
Then I'll be awake
Much more than any rest could do
za da zaobi4am nqkoi toi tr da mi napravi golqmo vpe4atlenie...nz kak..koito go moje si go moje
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Преди всичко да ме уважава.Да е мил,нежен и добър.
Да не е пияница!![]()
Защоооо??? Пияниците сме забавна компания.Първоначално написано от sasha_90
![]()
А относно другото... да е мил, нежен и добър... емиии всеки си пада по различни. Аз предпочитам някой който просто да те разпалва като го погледнеш.Трябва да излъчва специялна енергия, която те кара да го пожелаваш всеки път огато те докосва...Но това не му пречи да те уважава, нали ?