.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

Da zapitam az momi4etata

Vaprosa e prost : Kakvo trqbva da e edno mom4e zada go zaobi4ate i kak trqbva da se darji

PS: ne me ebaa ako ima i drugi takiva temi pi6ete tuka, mnoo 6e mi pomognete

sry 4e ne sam momi4e i pi6a, ako iska6 mi priemai mnenieto, ama ti kazvam samo 4e nai-vajnoto e mom4eto da se darji estestveno...da ne se pravi na velik, da ne se pravi i na mi6ka...dai i da te opoznae i taka nai-lesno 6te stigne6 do sarceto i
    Every moment is another chance...

az si umiram mom4eto da e milo i vnimatelno, da si me gu6ka, da me za6titava, ponqkoi pat da se hvali s mene... i taka \/
    You're messin' with my head, but I want you bad, be my boyfriend

Ако някое момиче не те обича, то значи просто не те обича... не може да стане насила. Иначе едно от най-важните неща-бъди нападателен, но естествен.

SHES GOT THE JACK !

emi nz.Li4no za men nqma to4no opredelenie ot tipa na trqbva da e takuv i takuv.Az vidq li si go,4e e Toi-si razbiram.Ina4e moga da kaja kakuv ne trqbva da e-glypav,py6a4( moga i s pepelnika da se celyvam) i ako moje da ne sly6a 4alga ama to tova sa extri ve4e

Цитирай Първоначално написано от malko7o_ko7e
    az si umiram mom4eto da e milo i vnimatelno, da si me gu6ka, da me za6titava, ponqkoi pat da se hvali s mene... i taka \/
    macka prava si taka e nai qko \/

Mi da e mil, dobur, da me uvajava, da me za6titava. Na edna moq fr gadjeto i vseki den i podarqva rozi4ka ... ... tfa e mn sladkyyy .... est da e hubav ili pone da izglejda 4at pat dobre. Abe mn faktori ... da e zabaven, da moje da tancuva, no v sa6toto vreme da e seriozen kogato trqbva i da me izslu6va. Da haresva moqta muzika i da ceni izkustvoto mi. Da e otziv4iv ... da uvajava semeistvoto mi i moite fr, a mi obra6ta vnimanie i da mi pravi komplimenti ... oh nz ... abe ne znam ... kato go sre6tna 6e vi pi6a vav foruma
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Това, че не те обичат истински не значи че не те обичат

Значи когато започне да говори за мечтите си целите си и т.н.

Ако е девствена - когато ти пусне :P

Бих го заобичала ако съм на 100% сигурна,че той страшно много държи на мен и винаги го показва.Да е мил,внимателен ииии мисля,че е това. И да не лъже ест. И когато има някакви проблеми да ми ги споделя,както и аз на него(да си помагаме взаимно)

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Ми то няма някаква "формула" в сисул принципно влюбването става спонтанно и неусетно.
    Лично за мен най-важното е момчето да може да ме разсмива,да мога да му имам доверие и да има тръпка между нас.

Guest
    blagodarq na vsi4ki za savetite i se nadqvam tva lqto da zabiq nqkoi mace, pak koito si nqma mu pojelavam i toi/tq da si nameri

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    blagodarq na vsi4ki za savetite i se nadqvam tva lqto da zabiq nqkoi mace, pak koito si nqma mu pojelavam i toi/tq da si nameri
    Успех
    :P

Град
    Някъде там, където съществуващото не е реално и пътят винаги води към нищото.
    Хубавото е,че отговорихте.Благодаря ви.Та и аз това лято ще се пробвам. \/
    Was this over before...
    Before it even began.

Град
    София
    "Мил , Добър.. Бла-бла" ДА БЕЕЕЕЕЕ... Изобщо не харесвам такъв тип момчета... Обичам.. Хм... Да ме обича с хладна нежност... ДА е силен... Психически по скоро.. Въреки че винаги обичам сама да се защитавам.. Той да се опитва да го прави... Ох... Да не е сладникъв...
    Вие на хероин ли сте бе?

Грамотно.
    Автора, съжалявам, гориш...

Ami az haresvam estestvenite (tezi koito ne se pravqt na mnogo vajni pred momi4etata) ne dyrja da e krasiv no pone da ima 4ar,o4ite mu trqbva da govorqt mn mrazq kato pogledna edno mom4e v o4ite i da propadam v nqkva propast...da si ima sobstven stil na obli4ane da e mil i nejen i mn romanti4en \/ a sy6to da e razli4en ot ostanalite ...da slu6a vsqkakva muzika i da ne e nqkvo gaze abe trqbva da e ORIGINAL ! :P

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    "Мил , Добър.. Бла-бла" ДА БЕЕЕЕЕЕ... Изобщо не харесвам такъв тип момчета... Обичам.. Хм... Да ме обича с хладна нежност... ДА е силен... Психически по скоро.. Въреки че винаги обичам сама да се защитавам.. Той да се опитва да го прави... Ох... Да не е сладникъв...
    Ей това е.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    Sofiq
    Най-важното е мом4ето да е мило и естествено...да умее да разсмива моми4ето и да знае как да го накара да се чуства добре... \/
    I don't need the sun
    Don't need the moon
    Now that you're here
    God gave me both in you

I don't need to sleep
    Only need to look at you
    Then I'll be awake
    Much more than any rest could do

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    za da zaobi4am nqkoi toi tr da mi napravi golqmo vpe4atlenie...nz kak..koito go moje si go moje
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Преди всичко да ме уважава.Да е мил,нежен и добър.
    Да не е пияница!

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Преди всичко да ме уважава.Да е мил,нежен и добър.
    Да не е пияница!
    Защоооо??? Пияниците сме забавна компания.

А относно другото... да е мил, нежен и добър... емиии всеки си пада по различни. Аз предпочитам някой който просто да те разпалва като го погледнеш.Трябва да излъчва специялна енергия, която те кара да го пожелаваш всеки път огато те докосва... Но това не му пречи да те уважава, нали ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си