- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Struva li si ?!
Struva li si da si podstrija kosata otgore che da mi s digne i da sedi kato na bodlichki .. S dulga kosa sum dali si struva spored vas aktualna li e tazi pricheska![]()
Ami tq e aktualna, no men ne me kefi. Moq stil e po eleganten i za tva malko ne im se kefq na tezi. Ako ima na koi da se pokazva6 se napravi, no az nikoga ne bih se napravila taka ...![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Първоначално написано от A_JoLiE
i az mislq taka
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
aham mn qko moi i na greben4e i pak dolnite ki4yri da sa ti dulgi... za da me razbere6 prilagam i snimkov material![]()
http://img96.imageshack.us/img96/147...2007234oj9.jpg
E da obache az iskam da si otstavq briton nastrani taka :P i posle taka nagore ama nz dali shte e qko![]()
Ще е яко.Само съобрази с тва дали ще ти отиваПървоначално написано от MaLK47a
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
absolutno ne!!!btw mn se draznq fe6unki i fe6uni s inakvi pri4eski basi i unisexa deto se polu4i
![]()
този стил му се казва mullet и е най-популярен сред американските селяни, така да се каже - разните rednecksПървоначално написано от [Lucifer
Първоначално написано от Deus ex machina
![]()
![]()
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Абе малко гадни ми изглеждат тия прически ама карай ти си решаваш... а и бързо ще им мине модата
момичето да се казва НадяПървоначално написано от [Lucifer
![]()
не прическата не е актуална, беше преди 2-3 години
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
и аз мисля че времето и беше преди около 2 годинки
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Аз лично не си падам по тези прически,но ако толкова ти харесва си я направи.Най-важно е твоето мнение все пак![]()