Хора знам , че има много теми за това , но аз държа да питам пак Четох като луда , но само се обърках повече . Значи с приятеля ми правихме секс в събота в 00:00 часа , без презерватив . Той твърди ,ч е е свърпил навън , но е само 99% сигурен . Може 99 да са много , но го има този 1% И затова много съм изплашена Понеже никога досега не ми се е налагало, не знаех за тези хапчета постинор дуо и сега разбрах Днес ще го вземем , но искам да питам просто ... Днес в 16:00 часа ще станат тези 72 часа Допста късно се сетихме , но Има и още нещо . Когато правихме секс , точно тогава цикъла ми свършваше , тоя ден . Имах няколко капки , но не издържахме ... Та въпросите са ми два . Може ли да се пият хапчетата при положение , че може и да не е свършил в мен ? и може ли да се пият при положение , че цикълат ми не беше свършил ? Моля ви отговорете ми на въпрсите и не ме нападайте ,че съм поредното глупаво момиче , което задава глупави въпроси Дано на никой не му се налага такова нещо , да прибягва до постинор дуо !!!