- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:на 14 и без гадже............
На 14 съм и си нямам гадже. Всичките ми приятелки вече са имали.
Проблема е,че не съм слабичка. Даже обратното - закръглена съм.
закапак на всичко съм и 175см![]()
Знам... опитвам да отслабна!
Просто кажете, толкова ли са повърхностни момчетата на тази възраст и само това ли има значение?!
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
samonabahti se u koremo i 6e se svie6![]()
Abe deca vie na 14 nqmate li si za kfo dr da mislite. Az se 4udq kak da si pro4eta vsi4kite knijki prez lqtoto a vie koi imal gadje, koi nqmal gadje. Na 14 ima mn po-vajni ne6ta za koito da mislite. A i za6to ste tolkova povarhnostni. Taq bila slaba, naq debela. Ako nqkoi 6te vi haresva, 6te vi haresa za tva koeto ste, a ne za tva na koeto se pravite. Moqt savet e: opitai se da bude6, ne da izglejda6!!!
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Очевидно да... е, може би не сички, но повечето ..![]()
А ... и госта който е псал преди мен ... не ти схванах поста... малоумнк!
na 14 tez ne6ta ne minavat, seki te gleda otvunka. Iz4akai nqkolko godini i ne6tata moje da potrugnat![]()
Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
ti nema da gu shva6ta6 ama i na tebe 6e ti nabieme edin penis v korema ku4ko![]()
За капак?? Това, че си 175 само може да ти помогне, това че те мързи да спортуваш и да свалиш някое кило няма как да ти помогне.
hehehhe , kvo se sduhva6 , az sam sam sravnitelno slaba i visoka, i hubava(spored mom4etata), no zapo4nah s gajetata edva min godina kato bqh na 15 , togava i za 1 pat se celunah s mom4e i be6e mn qko.Ne sajelqvam 4e iz4akah i ne se sramuvam. A i sas tva mom4e sme o6te zaedno i mn se obi4ame![]()
Земи се регни и тогава обиждай , кучко!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Razbiram da si na 17/8 godini i da se pritesnqvash che nqmash priqtel(gadje) ama ti si na 14!!! Posle shte ima da si iskash detstvoto ama nqmaaaa ;] ne byrzai s priqtelite pyk i se zamisli za kakvo ti e sega ?! za ediniq sex?! moje bi da se kaje 4e imash priqtel?! ili shte se jenish za nego?! emi ako si otgovorish na tezi vyprosi shte vidish che nqmash nujda oshte ot GADJETA na 14 godini!
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
qj pi6ki i vikai "lakanduu" kopeleee![]()
Мога да си отговоря! 1.Семействотоми ескапано в буквалния смисъл и майка ми ми казва че ме мрази! Естествено,че работата и била по-важнаот мен!
Приятеките ми ме зарязват заради гаджетата си, а и нямало нужда да поддържаме връзка,щом смещели даходим вразлични училища!
Просто искам да има някой,който ще е до мен, а няма да ме изоставя ей така - за нищо.
И не - не преувеличавам.![]()
Ot kade znae6 4e nqma da tre izostavi ei taka za ni6to. Nameri si novi priqteli i govori s maika si. Mislq 4e ne si pusnala pravilnata tema.Първоначално написано от я как се наредих!
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Когато ти се струва, че всички останали са луди, може би проблема не е в тях![]()
Kaji go na onq pedal deto mi se ebava s komentarite i moje da ti podarime edno dildoA seriozno ... nz po moite razsajdeniq si ogromna i nqma6 priqteli, nqma6 bade6te kakto varvi ama ne se samoubivai 4e da ne mi teji na savesta [-o<
Spoko!!!! 6a si re6i6 problema.Az sa6to sam visoka 175,no ne mi puka.Ima i po-gramadni ot nas!!
От къде тръгнахме, та докъде стигнахме! Просто питах дали всички момчета са такива....
tva e vapros na 4est! Iskam onq kreten murtav. Mejdu drugoto az si padam po visoki, no ako sa s dobro tqlo![]()
Абе олигофренчета гадни мръсни! Държите се като 4-5 годишни кухи и безмозъчни хлапета!
За кво нападате момичето бе боклуци тъпи! Толкова ли ви е приятно бе!
"Не се самоубивай"
- ще направиш огромна услуга на света ако ти се самоубиеш!
Деба нещастниците!![]()
Ходите по некви курви дето имат по-малко мозък и от вас и се правите на най - великите.
Писна ми от такива "момчета"!![]()
![]()
![]()
![]()
Еееее аз наближавам таявъзраст а съм в съштото състояние! Не ме стряскай!!!Първоначално написано от krisi_pisi
А по темата - имаш още време все пак отчети факта че си на 14 че си във възр5аст когато тялото ти се формира. Вярно че повечето ти приятелки сигурно са слабички и тн. ама доста са и хората които се оформят по-късно. Просто прияви малко повече търпение това е![]()
You're a looser. But I'm not.
vsi4ko e vapros na volq, moje li da popitam kolko kg si? za6toto pove4eto f bez pri4ina se treojat.....a ne sa hi4 debeli..... taka kakto i da e![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Потрай малко-така 3-4 години. даже ще поизтънееш като излзеш от пуберитета!
абе, проблема с килограмите идва повече от това, че ти скапва самочувствието и увереността в себе си, а това има ОГРОМНО значение.
Поработи над това, другото ще се нареди от самосебе си.
О, не...на 14 и нямаш гадже...ужас..нз как живееш![]()
Midnight,
I'm drunk,
I don't give a fuck...
абе ей, г-жа Вечната Опозиция, я по-кроткоПървоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe