.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    nqma kakvo da se pritesnqva6 ot tegloto i rasta si, sled 1-2 godini 6a si mace i polovina(ot li4en opit zn ) a 6to se otnasq do gadjeta, na 14 si vse pak...malko ti e rano.az bqh v tvoeto polojeniei mn se 4udeh 6to nikoi ot klasa mi, da re4em, ne me haresva6e, a me haresvaha 2-3 godini po golemi. tai 4e- SPOX!!!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Abe deca vie na 14 nqmate li si za kfo dr da mislite. Az se 4udq kak da si pro4eta vsi4kite knijki prez lqtoto a vie koi imal gadje, koi nqmal gadje. Na 14 ima mn po-vajni ne6ta za koito da mislite. A i za6to ste tolkova povarhnostni. Taq bila slaba, naq debela. Ako nqkoi 6te vi haresva, 6te vi haresa za tva koeto ste, a ne za tva na koeto se pravite. Moqt savet e: opitai se da bude6, ne da izglejda6!!!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

бебешки истории

Guest
    Оф дразна се, кви сте огранични вие мъниците ся,че като минат годинки ше ми се влачите с полички все така ограничени и ще се чудите що сички мислят как да ви чукат,а нищо повече.Баси простосмъртните.

''Всичките ми приятели имат, а аз нямам" - т'ва па ми е фаворита.

Guest
    отговарям ти- Аз не съм такъв! Бих те харесвал, както и да изглеждаш, нека си пишем по скайп? Моя е typshop

VaSiTyYy
    Guest

Re: Moderated:на 14 и без гадже............

Цитирай Първоначално написано от я как се наредих!
    На 14 съм и си нямам гадже. Всичките ми приятелки вече са имали.
    Проблема е,че не съм слабичка. Даже обратното - закръглена съм.
    закапак на всичко съм и 175см
    Знам... опитвам да отслабна!
    Просто кажете, толкова ли са повърхностни момчетата на тази възраст и само това ли има значение?!

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    SPX ne se pritesnqvai az su6to sum na 14 i sum 38 kg na 157sm!i mene mn ne me haresvat i az v omenta si nqmam gadje

Guest
    щом си висока имаш хубави крака...Ако ослабнеш и започнеш да носиш по хубави дрехи ще бъдеш готино маце...Ако сега тренираш и намалиш junk food и сладко след година две ще си супер.

И аз съм на 14 и нямам,и квоо?Да не съм умряла,прочети темата за 12 годишните момичета,които са правили секс,и повярваи ми,ще видиш,че така като нас е по добре,отколкото иначе.Аз не се оплаквам,за всеки влак си има пътници,а и моето време още не е дошло.Маи съм една от малкото,които мислят за учене и приятелки на тази възраст,а?

RQ

" Aleandra " вместо да модерираш, тези теми, бих те помолил да ги заклщчваш ... има хиляди такива вече тук ... " на 12 съм и съм без гадже ", " на 13 съм и съм без гадже ", " на 14 съм и съм без гадже " ... извинявай много, ама все пак нали и аз съм юзер ... верно е, ако не ми е приятна темата да не пиша, ама ПИСВА ... тъпите кретенчета изливат комплекси тука ... айде ...
    ... k33p w@lkinG ...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
    Абе олигофренчета гадни мръсни! Държите се като 4-5 годишни кухи и безмозъчни хлапета!
    За кво нападате момичето бе боклуци тъпи! Толкова ли ви е приятно бе!
    "Не се самоубивай"
    - ще направиш огромна услуга на света ако ти се самоубиеш!
    Деба нещастниците!
    Ходите по некви курви дето имат по-малко мозък и от вас и се правите на най - великите.
    Писна ми от такива "момчета"!
    Напълно съм съгласна..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Не се притеснявай, ще си намериш подходящото момче. Може би просто не е дошъл моментът. А какво лошо има в това, че си 175?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Какво сте се разбързали не ви разбирам, никой не е умрял без гадже , а и си още малка. Спокойно ще си намериш като му дойде времето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си