- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:на 14 и без гадже............
nqma kakvo da se pritesnqva6 ot tegloto i rasta si, sled 1-2 godini 6a si mace i polovina(ot li4en opit zn) a 6to se otnasq do gadjeta, na 14 si vse pak...malko ti e rano.az bqh v tvoeto polojeniei mn se 4udeh 6to nikoi ot klasa mi, da re4em, ne me haresva6e, a me haresvaha 2-3 godini po golemi. tai 4e- SPOX!!!
![]()
Първоначално написано от A_JoLiE
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
бебешки истории![]()
Оф дразна се, кви сте огранични вие мъниците ся,че като минат годинки ше ми се влачите с полички все така ограничени и ще се чудите що сички мислят как да ви чукат,а нищо повече.Баси простосмъртните.
''Всичките ми приятели имат, а аз нямам" - т'ва па ми е фаворита.
отговарям ти- Аз не съм такъв! Бих те харесвал, както и да изглеждаш, нека си пишем по скайп? Моя е typshop
SPX ne se pritesnqvai az su6to sum na 14 i sum 38 kg na 157sm!i mene mn ne me haresvat i az v omenta si nqmam gadjeПървоначално написано от я как се наредих!
щом си висока имаш хубави крака...Ако ослабнеш и започнеш да носиш по хубави дрехи ще бъдеш готино маце...Ако сега тренираш и намалиш junk food и сладко след година две ще си супер.
И аз съм на 14 и нямам,и квоо?Да не съм умряла,прочети темата за 12 годишните момичета,които са правили секс,и повярваи ми,ще видиш,че така като нас е по добре,отколкото иначе.Аз не се оплаквам,за всеки влак си има пътници,а и моето време още не е дошло.Маи съм една от малкото,които мислят за учене и приятелки на тази възраст,а?
" Aleandra " вместо да модерираш, тези теми, бих те помолил да ги заклщчваш ... има хиляди такива вече тук ... " на 12 съм и съм без гадже ", " на 13 съм и съм без гадже ", " на 14 съм и съм без гадже " ... извинявай много, ама все пак нали и аз съм юзер ... верно е, ако не ми е приятна темата да не пиша, ама ПИСВА ... тъпите кретенчета изливат комплекси тука ... айде ...![]()
... k33p w@lkinG ...
Напълно съм съгласна..Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Не се притеснявай, ще си намериш подходящото момче. Може би просто не е дошъл моментът. А какво лошо има в това, че си 175?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!