- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За дилърите
значи пичове от де да ги намерям тез дилъри- оня ден видех един дет седеше около половин час на ъгъла на улицата викам си аз ДИЛЪР!! обаче кат го попитах и он така ме подгони че не е за вярване. Нз от де да ги намеря около даскалото не са се мотали..Ае кажете плс и не се смейте на глупоста ми![]()
За кво ти е дилър като няма да знаеш как да си свиеш бухалката![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
е не съм чак толкоз прост че да не моа да си свия
Е как си свивал като не знаеш от кой да си вземеш.
Иначе питай някой френд който употребява от кой взима... или иди с него когато си взима.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
е да де ама тоя моя френд от де го е намерил тоя дилър? Аз тв искам да разбера
От някой друг негов познат. То се предава на поколенията![]()
![]()
-Мръсен старец.
ot kude si ??
от софия бе в студенски град живея ама моа и в некой друг квартал да отида ако ше продааш
mn kofti ama ne sym ot sofiq i tochno ot tam nz kude moje da sreshtnesh takiva hora vij sq ako beshe ot turnovo moje i da ti obesnq ot kude moje da namerish
U Sofiq nemoa si nameri dilyr we =D>![]()
![]()
![]()
ahhahahahahahahhahHhaHhaHAHhAHHhahaHHahahAH abe man ti si po typ i ot nai typite we bei se skrii [-o<
![]()
![]()
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
аре вместо да са праиш на мн умен ми кажи от де да намера дилър не пишете тука некви критики
Znam samo vav Veliko Tarnovo pt kade da si vzeme6. Ne 4e upotrebqvam ama ...
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Ot kude da si go nameri6, mi to ne e da trugne6 i da tursi6... xaxa tolkova li nqma6 nito edin priqtel ili pone poznat koito da ti dade telefon, xaxa. Ina4e malko po malko se zapoznava6, davat ti i na drugi tehni hora ala-bala, ama kvo li ti govorq, ti 6tom ne moje6 edin telefon da si nameri6 i to v studentski?! A tva da pita6 nqkoi na ulicata dali e dilur, phahaha
абе моито мом4е в софия всеки 3ти ве4е е дилър,и всеки 2ри друса...и при тея цифри ако не моеш си намериш....отиди в дружба,повърти се в някоя градинка приве4ер за 4ас-два и повярваи ми няма как да не мине някои.по-то4на информация не мога да давам
верно си е това ,че всеки 3ти е дилър....; ) викам аз-хой малко на МALL-а ако си от София.Постой малко и сам ше се убедиш-те не се крият ,че да не можеш да видиш.Иначе разполагам с телефони,ако си толкова закъсал пиши лично да си спокоен ; )
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
хаха и мен 1 път ме помислиха за дилър докато си чаках 85 на последната спирка и некъф с кола спира пред мене и ми вика амфети имаш ли ? и аз неа чадел ? и аз не
препознал се явно
![]()
Ole-male!Na kyde otiva tozi svqt?
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
zemi telfon ot nqkoi nemoje da ne poznava6 4ovek koita da zima ili pone nqkoi tvoi poznat 6te ima poznat det zima ko pita6 tuka pitai priqteli i poznati
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Пичага регистрирай се тука и ми пиши ЛС или ми пиши в скайпа акаунта ми е agrador (с малки букви,без никви цифри) и щи уредим работата![]()
Мама им да еба аз на тия лайна застреляни.
Ама не са застреляни те а вие щото им купувате гадната стока , тапаци с тапаци.
Заебете тия тъпи наркотици бе , по хубаво се напийте до козирката , верно утре ще ви е малко или много лошо но после няма проблеми , а като се надрусаш утре щеш не щеш взимаш пак (Не е ли тъпо?).
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
На майкати може ли да и уреда един хуй а?Първоначално написано от zoben_pitbul
Дрога ше продаваш а?
Такива като тебе вечно в затвора .
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Няма нищо по пагубно от нискокултурен,вулгарен пияница,който не е информиран за наркотиците за тревата и за каквото и да било в живота...Господи колко ме е срам от България,заради такива като теб.Първоначално написано от bai-brother
Ми като те е срам от България , ходи си у Турция.
България е прекрасна страна...За съжаления хората не струват..Изказвания от твоя тип са ярък пример,за ограничеността на обществото и поколението ни.Първоначално написано от Анонимко
Земи некви телефони,разпитай некви хора и т.н...
П.П.Бай брадър,стига си отказвал хората от наркотици,нищо няма да постигнеш,секи си избира живота.И престани да псуваш хората.Тази тема не е "ЗА или ПРОТИВ наркотиците",а конкретно за дилъри.И не идвай на форумни срещи,щото си ме ядосал здраво.
пийс