.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

какво ви става момчета?

не мога да разбера какво им става на повечето момчета,защо са толкова повърхностни???дали е от възрастта или просто е вярно твърдението че съзряват много по-бавно от момичетата.....отнасяте се с момичетата като с предмети,гледате на тях като на сексуални мишени и с това се изчерпвате.нямате ли нужда от малко обич,нежност,ласки...?само секса ли ви доставя удоволствие?ако е така направо сте жални!!! ние ли сме изперкалите че ни интересува и платоничната любов или просто момчетата късно съзряват за такива чувства?

не визирам всички момчета

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Не знам, ама моят не е такъв

Никой не те кара да ходиш с някой такъв или ще кажеш, че няма нито едно свестно момче?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Sega shte razdelq momchetata na 3 golemi grupi..
    1.Takiva det naistina gi interesyva samo sexa.. i se chudqt kak samo da bodnat nqkoe mace..
    2.Takiva det im podryjavat.. i si mislqt che tova e pohvalno..
    3.Takiva koito naistina znaqt kakvo iskat.. i sexa za tqh e neobhodimost.. a ne cel..

P.S. Vlubenite izlizat ot vsqkakvi grupi..

ми свестни момчета има,както казах не визирам всички но се разочаровах от това какви неща чета тук а и на живо съм виждала такива индивиди
    какво означава:тя е на 14 и няма страст?
    мамка му това са още деца.....

хахаха вие пък щот не искате секс аре ве.....кат не искате секс станете монахини никои няма да ви закача стига си търсихте оправдание в нас!

Ае се ние сме ви виновни нали от 100 момичета има сигурно 5 свестни сичко друго курволяк нема кво да ми се праите на невинни негледайте, че все ние сме ви виновни в някой случай вие сте си виновни я стига стоя номер момчетата мислат само за секс е кво да не вие да не мислите а аее къш \/
    QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.

Град
    София
    CraZy_K1LlErR, не е така и при момичета и при момчетата има тъпи хора, но има и много свестни.

А относно това, че искали само секс момчетата, това според мен не е така, ако имаш какво да му дадеш и за какво да те цени, може да не те обикне, но ще те уважава. И момчетата имат нужда от нежност.

и с тва че искат само секс до една степен е вярно ама само при тези които ги друса побертета ама яко
    QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.

Ами има момчета който искат нежност ,секс и обич..Има едни грубияни който си мислят само за секс (манияци) , а също така има момчета който се правят на тези "манияци" и ги е страх да си покажат чувствата, защото мислят ,че по някакъв начин е срамно да обичаш и по този начин се излагаш.Каквото и да правим неможем да ги променим и толкова ...но това не се отнася само за момчетата ,а и за момичетата момичета който искат само секс ,секс и пак секс ,момичета който ги е страх да се vliubqt в последствие от минали грешки и болка причинена от момчетата и ги имат направо за ПАРЦАЛИ ,а всъшност момчето може да си е много свястно..а има момичета който искат нежност,обич и не ги е страх да си покажат чувствата в което няма нищо лошо,но е лошо ,че вече рядко се срещат
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Guest
    на момче какво може да ми стане бе мацка

Град
    София
    Естествено, че ще искат секс и аз искам секс, това е нормално. В сексът ням нищо лошо. Аз имам много приятелки, които бяха девствени и момчетата им ги чакаха, въпреки че много им се искаше. Ако момичето има с какво да задържи момчето, това е достатъчно. Но момичето трябва да дава и тя нещо, не може да очаква, че само момчето ще се стиска и ще я чака.
    Това, което казах, че отнася за свестните момчета. Естесвено, че има и такива примерно с много пари, които им е готино да си плащат на проституки, да обикалят и заведенията и тн.

Guest
    napalno sam saglasen s shadow4eto
    az sam mom4e i opredeleno imam nujda i ot nejnost i tn...

Има и богати ,който просто небиха си позволили такъв контакт с прустотутка ...и наистина в секса си няма нищо лошо ама това е жалко да бъдеш с едно момиче само заради факта ,че ще правиш секс с нея.
    Приятелската обич казва:

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

- Jimi Hollemans -

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krisi_pisi
    Има и богати ,който просто небиха си позволили такъв контакт с прустотутка ...и наистина в секса си няма нищо лошо ама това е жалко да бъдеш с едно момиче само заради факта ,че ще правиш секс с нея.
    ti v 4as l isi we? kvi prostitki kvi 5 leva c.c.c.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Интересна темичка и въпреки че не съм моМче,ще си кажа мнението.Според,мен проблемът не е в това,че момчетата късно съзряват,а в тома как възприемат живота и като цяло любовта.Понякога самите те не са наясно какво искат от една връзка само секс без чувсва или едно красивно любовно преживяване.Нормално е ние момичетата да сме по-чувствителни и да държим и на лаские и нежноста от страна на партнъора си.За съжеление,повечето момчета само секс искат и понякога не могат реално да оценят качествата на момичето до себе си.Жалко,но факт.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ti v 4as li si we? kvi prostitutki kvi 5 leva c.c.c.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ti v 4as l isi we? kvi prostitki kvi 5 leva c.c.c.

края на последния пост на shadow4e
    Приятелската обич казва:

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

- Jimi Hollemans -

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Интересна темичка и въпреки че не съм моМче,ще си кажа мнението.Според,мен проблемът не е в това,че момчетата късно съзряват,а в тома как възприемат живота и като цяло любовта.Понякога самите те не са наясно какво искат от една връзка само секс без чувсва или едно красивно любовно преживяване.Нормално е ние момичетата да сме по-чувствителни и да държим и на лаские и нежноста от страна на партнъора си.За съжеление,повечето момчета само секс искат и понякога не могат реално да оценят качествата на момичето до себе си.Жалко,но факт.
    dam taka e , vapreki 4e kato sadq po mene i po priqtelite mi mnogo ot mom4etata ne sa taka

Град
    София
    Много връзки започват само като секс и момичето е наясно с това, но тази връзка може да премине и в една много красива връзка. В това, което казах, че момчета също имат нужда от нежност и от внимание имах предвид, че примерно се прибира наиситна изморен, няма да го юрнеш да излизате, ами ще му предложиш да му донесеш нещо за хапване и ще му влезнеш в положението.

Хахахаахах не сме знаели кво искаме точно обратното е вие не знаете какво искате 1 во искате да праите сех после ама тои искаше аз не съм че сме съзряваме по късно какво лошо има в това на някои от вас тва им е проблема че съзреяват твърде рано както повечето 12-13 момичета от форума и като съзреят рано и се мислят за големи после кви стават?и накрая ние сме виновни ние ги караме на сила те не искат....то на вас повече ви се иска ама просто не си признавате,а на нас кат ни се доебе и си казваме...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amigo0o
    Хахахаахах не сме знаели кво искаме точно обратното е вие не знаете какво искате 1 во искате да праите сех после ама тои искаше аз не съм че сме съзряваме по късно какво лошо има в това на някои от вас тва им е проблема че съзреяват твърде рано както повечето 12-13 момичета от форума и като съзреят рано и се мислят за големи после кви стават?и накрая ние сме виновни ние ги караме на сила те не искат....то на вас повече ви се иска ама просто не си признавате,а на нас кат ни се доебе и си казваме...

само така мъжки

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    такам,явно не си разбрал правилно изказаното от мен мнение.Не говоря за всички момчета,а за част от тях за тези,които са неориентирани и не знаят какво искат от живота.Съзряване,говоря на емоционална,психическа основа,не физически,като с това не искам да обиждам никой.Това,че някой момичета започват да водят ранен полов живот,не означава,че са готови за живота за сексът и т.н.А просто,са се поддали на моментен импулс.Това,ако си зрял и опитен човек,ако виждш нещата в дълбочина,едва ли би го направил.Жалко е че младото поколение,губи своите нравствени норми и въобще започва да възприема сексът,само като физическо удоволствие,а лично за мен той е нещо далеч по-стойностно и интимно от това.Никой не ви обвинява вас,правете каквото искате,стига да сте готови за това.Но когато търсите от едно момиче само секс-по-добре и кажете това,а не я заблуждавайте мили думи и внимание.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Хей не обиждай всички ни.
    Мен секса изобщо не ме интересува.

Цитирай Първоначално написано от Red Guy
    Ам ти от кои индивид си мъжки или женски щот аз азис го определям като маимуно човек.

Цитирай Първоначално написано от Red Guy
    Ам ти от кои индивид си мъжки или женски щот аз азис го определям като маимуно човек.
    По документи съм мъж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си