Цитирай Първоначално написано от Amigo0o
Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Интересна темичка и въпреки че не съм моМче,ще си кажа мнението.Според,мен проблемът не е в това,че момчетата късно съзряват,а в тома как възприемат живота и като цяло любовта.Понякога самите те не са наясно какво искат от една връзка само секс без чувсва или едно красивно любовно преживяване.Нормално е ние момичетата да сме по-чувствителни и да държим и на лаские и нежноста от страна на партнъора си.За съжеление,повечето момчета само секс искат и понякога не могат реално да оценят качествата на момичето до себе си.Жалко,но факт.
Хахахаахах не сме знаели кво искаме точно обратното е вие не знаете какво искате 1 во искате да праите сех после ама тои искаше аз не съм че сме съзряваме по късно какво лошо има в това на някои от вас тва им е проблема че съзреяват твърде рано както повечето 12-13 момичета от форума и като съзреят рано и се мислят за големи после кви стават?и накрая ние сме виновни ние ги караме на сила те не искат....то на вас повече ви се иска ама просто не си признавате,а на нас кат ни се доебе и си казваме...
такам,явно не си разбрал правилно изказаното от мен мнение.Не говоря за всички момчета,а за част от тях за тези,които са неориентирани и не знаят какво искат от живота.Съзряване,говоря на емоционална,психическа основа,не физически,като с това не искам да обиждам никой.Това,че някой момичета започват да водят ранен полов живот,не означава,че са готови за живота за сексът и т.н.А просто,са се поддали на моментен импулс.Това,ако си зрял и опитен човек,ако виждш нещата в дълбочина,едва ли би го направил.Жалко е че младото поколение,губи своите нравствени норми и въобще започва да възприема сексът,само като физическо удоволствие,а лично за мен той е нещо далеч по-стойностно и интимно от това.Никой не ви обвинява вас,правете каквото искате,стига да сте готови за това.Но когато търсите от едно момиче само секс-по-добре и кажете това,а не я заблуждавайте мили думи и внимание.