- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, нека се изясним най-накрая!
Не знам кой е ограничен, но това да се оповаваш на някакви написани правила от някой друг и те да са ти пътеводител в живота...Ето това ми се струва ограничено!Първоначално написано от quench
Потвръждавам, че болшинството от народа е като стадо от коне с капаци и само хора, които могат да се възползват от това, успяват да ги манипулират и възползват.
Не е хубаво да кажеш, ти си ограничен, само защото не си чувал за това, както и аз не мога да ти кажа, че си музикален инвалид след като не слушаш Чайковски, примерно!!!
Голям размер на картинката! /machoka/
не разбрах какво в крайна сметка защити с този пост, но уотевър
да, 99 от 100 са ограничени, плява, добитък за по 2 гроша на глава...
това, че защитаваш и прощаваш тяхната глупост, те прави достоен член на Miami Animal Cops
=D>
искам да видя колко поста още ще обяснявам на заблудени потребители,, за какво, аджеба, е тая тема...![]()
Ами просто такъв е моралът и още не сме се отърсили от старите закостеняли разбирания, че жената няма право да се кефи, да прави каквото иска, а ако го прави- значи е курва. Нали знаете, че преди е емало даже и невероятно тъпия обичай жената да остава девствена до 1-вата бпачна нощ. Оттогава не е минало кой знае колко време, така че какво изобщо се учудвате?!За подкрепа на твърдението, че жените са съдени твърде строго, ще ви издам 1 малко известен факт-докато девойките са били държани под ключ да не вземат да свършат някоя глупост, мъжете са ги водели в публичните домове!Е, кажете ми, това сега честно ли е?И това е било преди около 60 години.Първоначално написано от A_JoLiE
След като не си ме разбрал, определено не си от този 1% който визира.Първоначално написано от quench
Иначе, да знам , че е кофти да се пуска офтопик, но едва ли ще спра да го правя(най-малкото и аз като пусна тема,другите го правят), а и плюс това темата ми се струва прекалено детска, за да се изказвам по нея, а и клишетата не са на мода в този забързан начин на живот, който водиме(някак си звучат несериозно!)![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
лошото е,че сме все още в Ориента, а всеки се бие в гърдите, че е европеец...![]()
Европа е ценности и морал, а не континент...
сигурна ли си? ти къде живееш? да не идваш от бъдещето?Първоначално написано от love_girls
![]()
ако не бяха на мода и никой не ги употребяваше - и което е най-лошото - ги приемаше за нормални, щях ли аз да псукам 2 шибани теми в тоя раздел?!