.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от quench
    лелеее, съжалявам искрено, че сте толкова ограничени!

как можете да не знаете The Thousand Righteous Rules?

то затва днешната младеж е толкова зле и пенсиите са толкова ниски!
    Не знам кой е ограничен, но това да се оповаваш на някакви написани правила от някой друг и те да са ти пътеводител в живота...Ето това ми се струва ограничено!
    Потвръждавам, че болшинството от народа е като стадо от коне с капаци и само хора, които могат да се възползват от това, успяват да ги манипулират и възползват.
    Не е хубаво да кажеш, ти си ограничен, само защото не си чувал за това, както и аз не мога да ти кажа, че си музикален инвалид след като не слушаш Чайковски, примерно!!!
    Голям размер на картинката! /machoka/

Мега фен Аватара на quench
    не разбрах какво в крайна сметка защити с този пост, но уотевър

да, 99 от 100 са ограничени, плява, добитък за по 2 гроша на глава...

това, че защитаваш и прощаваш тяхната глупост, те прави достоен член на Miami Animal Cops
    =D>

искам да видя колко поста още ще обяснявам на заблудени потребители,, за какво, аджеба, е тая тема...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Guest
    Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Ami i az vinagi sam se 4udila za6to edin koito spi s 12345 momi4eta e gotin, a edno momi4e koeto spi s 12345 mom4eta e k***a ...
    Ами просто такъв е моралът и още не сме се отърсили от старите закостеняли разбирания, че жената няма право да се кефи, да прави каквото иска, а ако го прави- значи е курва. Нали знаете, че преди е емало даже и невероятно тъпия обичай жената да остава девствена до 1-вата бпачна нощ. Оттогава не е минало кой знае колко време, така че какво изобщо се учудвате?!За подкрепа на твърдението, че жените са съдени твърде строго, ще ви издам 1 малко известен факт-докато девойките са били държани под ключ да не вземат да свършат някоя глупост, мъжете са ги водели в публичните домове!Е, кажете ми, това сега честно ли е?И това е било преди около 60 години.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от quench
    не разбрах какво в крайна сметка защити с този пост, но уотевър

да, 99 от 100 са ограничени, плява, добитък за по 2 гроша на глава...

това, че защитаваш и прощаваш тяхната глупост, те прави достоен член на Miami Animal Cops
    =D>

искам да видя колко поста още ще обяснявам на заблудени потребители,, за какво, аджеба, е тая тема...
    След като не си ме разбрал, определено не си от този 1% който визира.
    Иначе, да знам , че е кофти да се пуска офтопик, но едва ли ще спра да го правя(най-малкото и аз като пусна тема,другите го правят), а и плюс това темата ми се струва прекалено детска, за да се изказвам по нея, а и клишетата не са на мода в този забързан начин на живот, който водиме(някак си звучат несериозно!)
    Голям размер на картинката! /machoka/

лошото е,че сме все още в Ориента, а всеки се бие в гърдите, че е европеец...

Европа е ценности и морал, а не континент...

Цитирай Първоначално написано от love_girls
    а и клишетата не са на мода в този забързан начин на живот, който водиме(някак си звучат несериозно!)
    сигурна ли си? ти къде живееш? да не идваш от бъдещето?

ако не бяха на мода и никой не ги употребяваше - и което е най-лошото - ги приемаше за нормални, щях ли аз да псукам 2 шибани теми в тоя раздел?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си