e blagodarq
zna4i trqbva da stana nqkoq razkazva4ka v leka no6t deca pak i edna ot me4tite mi e da pi6a scenariii na film na ujasite/kakto i da e/

zna4i iska6 dr istori-ok
edna ve4er pak taka sam pred komp.stana mi studeno i tragnah da si zatvarqm prozoreca,kogato vidqh otvan ne6to bqlo/kato bqla dreha moje bi/
umrqh ot strast.tresnah prozoreca,pokrih se prez glava i zaspah

drugo:
tuk do nas ima edna reka i kazvat,4e prez no6ta izlizali malki 4ove4eta/kato malki pop4eta/ i pla6eli horata
i e istina-edna ve4er bqhme na ulicata i 4uhme ne6to da marda vav vodata ne6to izko4i be6e tamno i ne vidqhme kakvo e to4no,no be6e v bqlo cqloto

umrqh ot strah
be6e prez denq.
izlizam ot nas da hodq do edna fr-ka da i zanesa 1 CD.
otvarqm vratata i tragvam kam neq. v sa6tiq den edna kom6iika be6e umrqla i vsi4ki bqha na pogrebenieto i. vidqh s o4ite si,4e zaklu4iha ka6tata i. ta izlziam i gledam taq umrqlata se ka4va po stalbite. napravo vi kazvam nz kakvo mi stana. po4nah da vikam.vednaga doidoha edni fr koito bqha na ulicata i me piotaha kakvo mi e. kazah im,4e sam vidqla tazi jena i te otna4alo ne mi povqrvaha,no kato q vidqha na prozoreca i te pobqgnaha.sled vreme po4ina i majt i sega ako iskate mi vqrvaite ponqkoga vijdam tiq dvamata na prozoreca,a ka6tata e prazna....

drugo:
az vqrvam vav vampiri i to mn.
3h prez no6tata e vampirskoto vreme togava kogato te izlizat na lov.i vsqka ve4er to4no v 3 h zapo4vat da mi se slu4vat razni stranni ne6ta: kotkite zapo4vat da viqt silno,glasovete,gardiroba zapo4va da skarca silno......