ами значи то не повръща но от няколко дни тука го боли левия заден крак,и едвам става и се качва по стълбите.....и го качвам в асансьора колкото и да ме е страх ще си преодолея страха заради кучето ми....то попринцип.....от няколка месеца има проблеми с краката....но доктора като му би инджекция миналият път и то веднага хукна....но сега вече 2 дни му бие а кракът и не се оправя като я извеждам си влачи кракът....место да ходи нормално.......той д-ра ми каза че не било само от старостта а и също от това че тази порода кучета НЕМСКА ОВЧАРКА не са ги смесвали тоест примерно овчарка с някво друго....и поради тази причина че не било смесвано страдало от крака......нз точно кво влияние има даи е 2 овчарки или овчарка и друго......но той д-ра каза че в сряда ще и бие....и после трябвало да се пооправи дано [-o< и после чак на есен да и бие инджекция.....
дано наистина дано се оправи....то е ясно,че няма да тича вече....но поне да почне да си ходи нормално... и да си е здрава до край..... [-o<