- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 7 мъжки грешни представи в свалката (за момчета)
Не смятам че това е нещо изчерпателно или че е библия за момчетата. Но това, което ви пиша тук, са неща в които съм твърдо убеден и са базирани на опит.
Опит, базиран на ежедневни контакти с нови и нови момичета - познати и напълно непознати. Свалката е мое хоби и удоволствиеКонтактувал съм със стотици момичета, и съм се дънил безброй пъти. Но като резултат, съм спал и обвързвал с десетки момичета
Ако не сте съгласни с нещо - момчета или момичета - пишете.
Ето някои грешни подхода:
1. Трябва да се съобразявам за всичко е нея, да я питам какво иска да прави и за какво да говорим, за да е доволна.
Дълго време съм бил "мил и сладък", и като резултат си спечелих повече просто приятелки отколкото мога да броя. Ролята на мъжа е не да търси позволение за действията си. Трябва да водиш. Вземай ВИНАГИ инициативата в твои ръце - къде ще ходите, какво ще правите, за какво си говорите. Позволете й тя да се запознае с вашия свят. Хвани я за ръка, после я пусни. Завърти я. Говори за хобито което толкова много харесваш.
НЕ питай какво иска тя и как да се направи нещо.
Когато една жена види мъж, който уверено и доминиращо я води през много и красиви емоции, тя се чувства сигурна и комфортно.
Избягвай досадните въпроси "къде ти се ходи, какво ти се прави".
Звънни й и кажи "Утре в сутринта си на поход на Витоша. Облечи се топло и си вземи храна и хубаво настроение. Ще те взема от вас в 9."
2. Трябва да я изведа на романтична вечеря и да й подаря цветя
Мислиш че като й подариш цветя и си 100тния идиот който я води на "романтична вечеря" тя ще се влюби в теб? Момичетата възприемат купуването на цветя, черпенето и плащането на големи сметки за манипулация. И са прави. Любовта не се купува с парите ти.
Не мисли какво ТРЯБВА да направиш. Мисли какво ИСКАШ да направишПомня как заведох едно момиче на билярд, след което отидохме в един тунел, свряхме се до стената му, и чакахме да минат влаковете на метър от нас. Емоцията е несравнима.
Бъди различен от предишния идиот, който я е черпил кафета до припадък и с който е умряла от скука.
3. Много ми е малък члена/Аз съм кльощав/Аз съм дебел/Аз съм беден
Това са все неща които телевизията и обществото ни карат да мислим че са определящи за нашета сексуалност и привлекателност, и създава хиляди и хиляди комплексирани момчета.
Размера НЯМА значение. Точка. (стига да е в някакви допустими граници)
Външния вид е маловажен.
Парите не създават емоция. Качествените момичета не се купуват.
4. Трябва да я впечатля
Всеки път когато кажеш "Имам нова кола""Аз съм мн надарен""Голям съм пич""Правя страхотен секс" тя се смее истерично на ум.
Ако наистина си мъж на място, няма нужда да се хвалиш и разправяш какъв си пич. Бъди леко тайнствен, не говори много за себе си, и я остави тя да разбере че си стойностен, без да се надуваш.
Всеки път когато се опиташ да я впечатлиш, угодиш, тя ще се отдръпва от теб. Бъди себе си! Бъди импулсивен! Бъди непредсказуем!
5. Не знам какво да кажа
ВИНАГИ има какво да кажеш. Единственото което те спира да говориш е мозъка ти който ти казва "мери си приказките, за да не оплескаш нещо". Говори. За каквото и да е. Не е необходимо да говориш умно, изтънчено или логично. Забавлявай се, не забавлявай нея.
Между другото, колкото по нелогично и глуповато говориш, толкова по-добре. Жените не са логични. Избягвай дискусии за компютрите, пари, политика, компютърни игри, спорт.... избягвай ВСЯКАКВИ дискусии. Така разговарят мъжете помежду си.
По-добре да говориш за това как кученцето ти случайно се е качило на ролери и е потрошило цялата кухня, отколкото да цитираш показателите на новия Pentium процесор.
6. Срамежлив съм.
Ако помислиш, ще видиш че няма причина да си срамежлив покрай момичета. Те искат секс толкова колкото и ти. Те имат нужда от мъже, както и ние от жени. Още по рождение имаш всичко което може да направи една жена щастлива и влюбена.
Отрязвали са ме много момичета. Наистина много. Разбери че това да те отрежат е толкова пагубно, колкото и да си изпуснеш вафлата на земята и да я изцапаш. Мъжът не изпада в депресия ако някое момиченце му бие шута.
7. Жените са кучки и курви
Глупости. Това, че някоя не ти е вързала не я прави кучка. Това, че е спала с някой не я прави курва. Не съди момичетата за това че са момичета. По-лесно е да промениш себе си, отколкото 3 милиарда жени на този свят.
Приемай грешките си и се учи от тях.
Много голямото его само ще ти навреди.
Сега разбирам къде ми е голямата грешка. Батка мноу добре си го написал аз нямам забележки никакви вс дет си написал е точно така брау =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Coolguy
човек , мерси![]()
браво на теб , понаучих доста неща \/
There is no good either bad, only thinking makes it so.
![]()
![]()
Брееей имало момчета, които могат да мислят !
Браво на автора дори аз не бих си справила толкова добре, въпреки, че съм момиче.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момчета четете и се образовайте ! Всичко това е вярно.
Поклон батенце![]()
Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!
евала,много правилно казани са нещата![]()
нямам повод да сънувам....
=D> =D> =D> =D> =D>
евала е това е истината !!!!!
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
xuu pi4,mersi,i az sam barkal s nqkoi ot teq ne6ta.nai ve4e 1voto.xuu,oba4e ima 1 momi4e,koeto naistina haresvam,a ve4e sam poopleskal ne6tata malko.a naistina mi puka za neq,ne e kato s ostanalite.kfo bi me posavetval da napraa?
Първата смислена тема във тоя форум от както чета тук(една седмица някъде).
А май и първото мнение без правописни грешки. Евала бате
Ми пусни темка и пообясни малко по-ясно, че нищо не разбрах...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Чакай, чакай ся... Има неща, с които не съм съгласен.(than again аз не съм съгласен с почти всичко...)Първоначално написано от Coolguy
Има доста противоречия в написаното. Не мога едноврменно да съм открит да й говоря за хобито си и за "моя свят", и същевременно да съм потаен и загадъчен. Не мога едновременно да съм себе си и да съм непредсказуем, импулсивен.
Мисля, че това, което липсва е наръчник за употреба на тези правила. Защото това, което си написал е общо, за всики типове момичета. Невъзможно е да правиш всичко това с ЕДНО момиче.
Още нещо, няма нищо лошо в хубавото тяло, макар да не притежавам такова... Заблуда е да се смята, че хубавото тяло непременно се употребява за свалки. Има много повече приложения на стегнатите мускули, от тези свързани със свалките. Има и още неща дет ми се иска да кажа, ама много лесно се отегчавам и не ми се пише повече.
СУПЕР!!!
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!
braoaooo temata kefi qko. izlaga ne6tata takiva kakvito sa
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
emi na4i bqxme na 1 rojden den.ne se poznavaxme o6te,samo q bqx vijdal,6toto sme v 1 daskalo(8 klas sme i 2mata,ako ima nqkvo zna4enie).i posle az sa napix mnogo i otidox da q zaribqam.ama sled tolkoz vodka,samo kat si pomislq kvi gluposti sam i govoril.i taka cqla ve4er bqx s neq,tq ne me otblasna ne6to,ama 100% 6toto bqx mn piqn.sled tova praixme laf nqkolko pati,predimno v neta i tva e za sia.ako moje6 s ne6to da pomogne6,6a 4erpaПървоначално написано от Анонимко
ako mine6 kam ruse de
![]()
Тва за влака ми хареса мисля да го пробвам, но не е ли прекалено рисковано?
Не съм съгласна за дискусиите. Ако дадено момиче е умно и интелигентно би предпочела дискусиите,а не глупавите историики. Аз лично се интересувам и от пари, и от икономика, и от политика, и от компютри. И би било удоволствие за мен да водя дискусия на всяка една от тези теми. Прекалено много подценяваш момичетата с твоите съвети.Винаги трябва да уважваш нейното желания. Естествено трябва да си мъж на място, но това става с времето като я опознаеш...
съгласна съм. по-скоро, умният мъж може поне донякъде да прецени момичето и да се държи АДЕКВАТНО. Смис, на някое бонбонено лейди няма да говори сложни неща, да не й гръмнат бушоните, обаче, ако мацката има нещо в главата и това в по-голяма част не са бръмбари, е добре да подхване някоя мааалко по-интересна тема. Пък е, честно казано, даже е хубаво да има спор, стига и двамата да правят разлика между дискусия и караница. Ама то това вече е мн персонално...
незнам дали защото съм рак и характерът ми е такъв, но бих изразил няколко критики:
1. подчи никое момиче не харесва да и заповядвад, да и казват какво да прави и къде да ходи.
2. За мен романтична вечер не означава кафе. предпочитам някой реторантче(китайски хем е евтино, хем хубаво). цветя никога не подарявам освен на 14-ти февруари или 8-ми март
3.ако момичетата не гледаха външния вид тогава защо: В дискотеката виждаш момиче което ти харесва, но ти си по пълен. отиваш до нея да я заприказваш, а тя ти казва "бе я са разкарай". Половин час по-късно я зарибява някой с по-добро телосложение и тя естествено не го разкарва
4. тук съм съгласен
5. Тук съм на мнение:"Ако незнаеш какво да кажеш, по добре не казвай нищо". Защо винаги ти трябва да говориш. Нека и тя да каже нещо
6. тук съм съгласен
7. тук съм съгласен
Значи познаваш момичетата адски бегло...1. подчи никое момиче не харесва да и заповядвад, да и казват какво да прави и къде да ходи.
Ами да така ще се получава като по време на заговарянето си повтаряш нон-стоп колко си грозен и дебел... и също плимпаш само глупости!3.ако момичетата не гледаха външния вид тогава защо: В дискотеката виждаш момиче което ти харесва, но ти си по пълен. отиваш до нея да я заприказваш, а тя ти казва "бе я са разкарай". Половин час по-късно я зарибява някой с по-добро телосложение и тя естествено не го разкарва
Ахаха и значи на срещата или ако е бабрива ще я остави да води 99% от разговора!Което ни довежда до мисълта,че тя ще те сваля!5. Тук съм на мнение:"Ако незнаеш какво да кажеш, по добре не казвай нищо". Защо винаги ти трябва да говориш. Нека и тя да каже нещо
Или ако е от здуханите ще си малчите и сазерцавате небосклоните!
Иначе браво за темата!
Light The Universe
Първоначално написано от Valar
А също и българската граматика и правопис
за 1.Първоначално написано от Valar
мнооооооооого грешиш
3. излез малко по окусани дрехи и хуууубавичко да миришеш на пот и с малко по черно лице и иди до някое момиче да видим дали и една дума ще можеш да кажеш
5. интересно ми е ако тя те попита нещо на което просто незнаеш отрговора, а на нея тази тема и е интересна ти ще почнеш да и приказваш за кучето ли си???
hoseto_ просто ти показах,че си в грешната посока!
Не ми се спори с теб сигурен, съм че опита ми с момичета е пъти по повече от твоя!
Приеми го просто като градивна критика не като заяждане .
Light The Universe
Ти къде си виждал коминучистач да сваля мадама ?3. излез малко по окусани дрехи и хуууубавичко да миришеш на пот и с малко по черно лице и иди до някое момиче да видим дали и една дума ще можеш да кажеш
Тука става въпрос за тяло не за хигиена, издребняваш младши, за да докажеш недоказуемите си твърдения. Impossible...