- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 7 мъжки грешни представи в свалката (за момчета)
Valar приемам критики и уважавам такива хора като теб защото човек се учи докато е жив, и много неща съм научил от хора дето са ме критикували
и относно другото мнение на Гост-а. то хубу де ама коминучистачът не е ли човек, няма ли право на полов живот или той не е човек???
Супер си.точно така е =D>
Благодаря за добрите думи на всички писали!
@beautiful.soul
Да, рисковано е. Може да те блъсне влака ако си заплесче. Ако не си от авантюристичния тип момичета - по добре не опитвай.
@aLL|aLoNe
Няма нужда тя да говори за пари и икономика. Дори в най-глуповатите и детски моменти интелекта на момичето си личи.
От друга страна, ако момичето пред мен се запалва по икономика, компютри и политика на първа среща, ще помисля че така опитва да компенсира глупостта си за пред мен, отколкото да се възхитя на ума й
@hoseto_
1. Къде прочете че трябва да "заповядваш"?
2. Това не е критика.
3. Ако не смяташе че теглото ти е проблем, и заговориш момичето със същата увереност, усмивка и позитивна енергия като добре сложения симпатяга, щеше да имаш същите резултати като негоГарантирам ти пич.
5. А къде прочете че винаги само ти трябва да говориш?
Мерси за конструктивното мнение. Интересно ми беше да прочета.
Но не смятам да отговарям на последните ти постове....
@Valar
Брутален аватар пич!
@thefreak
Сори, не те разбирам напълно
@Госте
Спри контакта с нея за няколко седмици. После я изведи някъде, и не опитвай да "изясняваш" какво се е случило преди. Начисто.
Момичето е очаквало да направиш по-сериозна крачка, но ти просто си говорил и говорил и говорил цяла вечер![]()
[quote="Coolguy"]
@thefreak
Сори, не те разбирам напълно
[/quote
Това, което имам предвид, е че има изключения много(ама много), не може да се направи универсален наръчник за свалки. Ако това си се опитал да направиш(макар и в умален вариант) не си успял. По добре раздели момичетата/жените на групи и помисли за коя група какъв подход би бил по подходящ. Едва ли за всичките си свалки си прилагал еднакви действия.
Пич, работата съвсем не е за отчайване.Тряаа да се сетиш как точно си се държал на купончето и дали тя е усетила, че имаш симпатий към нея (което според мен е станало защото момичетата имат шесто чувство за тия неща). Ок хубаво е, че сте си писали в чата, ама така де не и показвай, че ти е слабост. Така тя ще може да те манипулира един вид тя знае, че те е спечелила и може да прави каквото си иска (т.е. прехвърляш топката в нейните ръце и тя решава дали ще излезе нещо). Гледай да я позавъртиш малко. Като я усетиш, че ти пише по - често почни да се правиш на леко недостъпен.Накрая я питай дали иска да дойде с твоята компания на кафе или където и да е... може и на разходка, но важното е да не сте сами.Не бива да сваляш картите на масата.Гледай я как се държи, дали гледа да е по-близо до теб и дали гледа да те заговаря.Тя сама ще се издаде ако те е харесала чак тогава вече направи нещо по - така. Някой намек или там както си решиш.Според мен тактиката е бавно, но славно.Пък и щом казваш, че тя е по - различна и, че наистина ти пука за нея трябва да поизчакаш малко (като имам предвид да направиш всичко това което написах в рамките на максимум 2 седмици)Първоначално написано от Анонимко
Успех!!!
П.П. Мненията със зеленото не са на автора на тази тема.Надявам се да съм ти помогнала...
Браво баце, много полезни приказки ... ела те черпа една бира по случая ... от наща партия си ... РЕСПЕКТ ! =D>
... k33p w@lkinG ...
Уважавам автора на тая тема и всички, които подкрепят неговото мнение, не е лесно да се промениш и да се дрържиш като мъж без да питаш
"искаш ли на кафе" на всяка среща , но с времето..![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
how sweet![]()
qvno naist si cool guy -kvi ne6ta razkazva6vqrno i svejarsko 10ka ot men !
Първо поздравления за темата и за труда на автора =D>
Искам и аз да попитам тука че понеже съм в същотото положение изторията е същата , но при мен в нета когато и пиша май нещо нещата се прецакаха и когато и кажа да излезнем на кафе се ми вика че има уговорка с някои друг .Сега имам среща с нея даите някои съвет ко да прая ако пак ми откаже и измисли някое оправдание , какво да правя ??Първоначално написано от Анонимко
!!!Неграмотен СъМ!!!
http://vbox7.com/play:d386e3f1
абе bull shits
гоу фък йоърселф
тва го е писала неква тъпа меланхолична путкa като bungle
Просто те реже лека,полека!Искам и аз да попитам тука че понеже съм в същотото положение изторията е същата , но при мен в нета когато и пиша май нещо нещата се прецакаха и когато и кажа да излезнем на кафе се ми вика че има уговорка с някои друг .Сега имам среща с нея даите някои съвет ко да прая ако пак ми откаже и измисли някое оправдание , какво да правя ??
Няма смисъл повече да се излагаш с нея!
Следващата те са много ти си един!
Light The Universe
Edna ot to4kite ne6to ne mi dopada, no inache ostanalite sa mn tochno kazani i dobre preceneni! Ta za zabelejkite.... nikoi ne obicha da go komandvat, i ako e nqkoq s harakter, a ne bezmoza4na kukla edva li 6te ti se varje, v dneshno vreme jenite sa vlastni i obi4ame da ni se pod4inqvat :P Razbirase silnite hora tarsqt podobni, no tova ne ozna4ava 4e si tarsqt gospodar!!!
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Мерси за похвалите още веднъж.
Ако продължавате ще ми порастне твърде много егото и ще спра да пиша тук![]()
Тук къде прочетохте "подчинява" или "заповядва"?Първоначално написано от Coolguy
Може би трябваше да напиша 10 страници за да бъда правилно разбран...ех...
obache verno si za cherpene brat mi![]()
+1Първоначално написано от aLL|aLoNe
А за забележката на Coolguy - дискусията не означава че искаш да се перчиш с това колко знаеш. Просто различни интереси..
btw, аз предпочитам момчето да предлага каде да се ходи, но наистина да има други предложения освен кафе, заведение и ресторант. И освен това предпочитам да ми го каже точно както в примера на Coolguy, пак аз ако не искам винаги мога да откажа![]()
евала пич ! =D> сичко е точно, ясно и правилно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~!1912!~
хммм
дотук добре
ама ...
всички жени са различни и някои работи не са особено точни
тук се говори за определен тип момичета ...
иначе това може да е от полза ноо не е хубаво да се доверява човек напълно на тия работи ....
все пак най важното правило със всяко ново момиче е да забравиш това което е действало с предишното
единственото сигурно нещо със жените е че няма нищо сигурно !!!