.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    Valar приемам критики и уважавам такива хора като теб защото човек се учи докато е жив, и много неща съм научил от хора дето са ме критикували

и относно другото мнение на Гост-а. то хубу де ама коминучистачът не е ли човек, няма ли право на полов живот или той не е човек???

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Супер си.точно така е =D>

Coolguy
    Guest
    Благодаря за добрите думи на всички писали!

@beautiful.soul
    Да, рисковано е. Може да те блъсне влака ако си заплесче. Ако не си от авантюристичния тип момичета - по добре не опитвай.

@aLL|aLoNe
    Няма нужда тя да говори за пари и икономика. Дори в най-глуповатите и детски моменти интелекта на момичето си личи.
    От друга страна, ако момичето пред мен се запалва по икономика, компютри и политика на първа среща, ще помисля че така опитва да компенсира глупостта си за пред мен, отколкото да се възхитя на ума й

@hoseto_
    1. Къде прочете че трябва да "заповядваш"?
    2. Това не е критика.
    3. Ако не смяташе че теглото ти е проблем, и заговориш момичето със същата увереност, усмивка и позитивна енергия като добре сложения симпатяга, щеше да имаш същите резултати като него Гарантирам ти пич.
    5. А къде прочете че винаги само ти трябва да говориш?

Мерси за конструктивното мнение. Интересно ми беше да прочета.
    Но не смятам да отговарям на последните ти постове....

@Valar
    Брутален аватар пич!

@thefreak
    Сори, не те разбирам напълно

@Госте
    Спри контакта с нея за няколко седмици. После я изведи някъде, и не опитвай да "изясняваш" какво се е случило преди. Начисто.
    Момичето е очаквало да направиш по-сериозна крачка, но ти просто си говорил и говорил и говорил цяла вечер

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от hoseto_
    и относно другото мнение на Гост-а. то хубу де ама коминучистачът не е ли човек, няма ли право на полов живот или той не е човек???
    Сигурен съм, че ще си фърли един душ преди да тръгне да сваля, който и да било.
    Невъзможна ситуация създаваш. Никой няма да тругне мръсен опърпан и смръдлив да сваля някоя.
    - Всички авто-части на едно място!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    [quote="Coolguy"]
    @thefreak
    Сори, не те разбирам напълно
    [/quote
    Това, което имам предвид, е че има изключения много(ама много), не може да се направи универсален наръчник за свалки. Ако това си се опитал да направиш(макар и в умален вариант) не си успял. По добре раздели момичетата/жените на групи и помисли за коя група какъв подход би бил по подходящ. Едва ли за всичките си свалки си прилагал еднакви действия.
    - Всички авто-части на едно място!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    xuu pi4,mersi,i az sam barkal s nqkoi ot teq ne6ta.nai ve4e 1voto.xuu,oba4e ima 1 momi4e,koeto naistina haresvam,a ve4e sam poopleskal ne6tata malko.a naistina mi puka za neq,ne e kato s ostanalite.kfo bi me posavetval da napraa?
    Ми пусни темка и пообясни малко по-ясно, че нищо не разбрах...
    emi na4i bqxme na 1 rojden den.ne se poznavaxme o6te,samo q bqx vijdal,6toto sme v 1 daskalo(8 klas sme i 2mata,ako ima nqkvo zna4enie).i posle az sa napix mnogo i otidox da q zaribqam.ama sled tolkoz vodka,samo kat si pomislq kvi gluposti sam i govoril.i taka cqla ve4er bqx s neq,tq ne me otblasna ne6to,ama 100% 6toto bqx mn piqn.sled tova praixme laf nqkolko pati,predimno v neta i tva e za sia.ako moje6 s ne6to da pomogne6,6a 4erpa ako mine6 kam ruse de
    Пич, работата съвсем не е за отчайване.Тряаа да се сетиш как точно си се държал на купончето и дали тя е усетила, че имаш симпатий към нея (което според мен е станало защото момичетата имат шесто чувство за тия неща). Ок хубаво е, че сте си писали в чата, ама така де не и показвай, че ти е слабост. Така тя ще може да те манипулира един вид тя знае, че те е спечелила и може да прави каквото си иска (т.е. прехвърляш топката в нейните ръце и тя решава дали ще излезе нещо). Гледай да я позавъртиш малко. Като я усетиш, че ти пише по - често почни да се правиш на леко недостъпен.Накрая я питай дали иска да дойде с твоята компания на кафе или където и да е... може и на разходка, но важното е да не сте сами.Не бива да сваляш картите на масата.Гледай я как се държи, дали гледа да е по-близо до теб и дали гледа да те заговаря.Тя сама ще се издаде ако те е харесала чак тогава вече направи нещо по - така. Някой намек или там както си решиш.Според мен тактиката е бавно, но славно.Пък и щом казваш, че тя е по - различна и, че наистина ти пука за нея трябва да поизчакаш малко (като имам предвид да направиш всичко това което написах в рамките на максимум 2 седмици) Успех!!!

П.П. Мненията със зеленото не са на автора на тази тема. Надявам се да съм ти помогнала...

RQ

Браво баце, много полезни приказки ... ела те черпа една бира по случая ... от наща партия си ... РЕСПЕКТ ! =D>
    ... k33p w@lkinG ...

Град
    In Your Memories
    Уважавам автора на тая тема и всички, които подкрепят неговото мнение, не е лесно да се промениш и да се дрържиш като мъж без да питаш
    "искаш ли на кафе" на всяка среща , но с времето..
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

how sweet
    qvno naist si cool guy -kvi ne6ta razkazva6 vqrno i svejarsko 10ka ot men !

Град
    Varna
    Първо поздравления за темата и за труда на автора =D>

xuu pi4,mersi,i az sam barkal s nqkoi ot teq ne6ta.nai ve4e 1voto.xuu,oba4e ima 1 momi4e,koeto naistina haresvam,a ve4e sam poopleskal ne6tata malko.a naistina mi puka za neq,ne e kato s ostanalite.kfo bi me posavetval da napraa?
    Ми пусни темка и пообясни малко по-ясно, че нищо не разбрах...
    emi na4i bqxme na 1 rojden den.ne se poznavaxme o6te,samo q bqx vijdal,6toto sme v 1 daskalo(8 klas sme i 2mata,ako ima nqkvo zna4enie).i posle az sa napix mnogo i otidox da q zaribqam.ama sled tolkoz vodka,samo kat si pomislq kvi gluposti sam i govoril.i taka cqla ve4er bqx s neq,tq ne me otblasna ne6to,ama 100% 6toto bqx mn piqn.sled tova praixme laf nqkolko pati,predimno v neta i tva e za sia.ako moje6 s ne6to da pomogne6,6a 4erpa ako mine6 kam ruse de
    Искам и аз да попитам тука че понеже съм в същотото положение изторията е същата , но при мен в нета когато и пиша май нещо нещата се прецакаха и когато и кажа да излезнем на кафе се ми вика че има уговорка с някои друг .Сега имам среща с нея даите някои съвет ко да прая ако пак ми откаже и измисли някое оправдание , какво да правя ??
    !!!Неграмотен СъМ!!!
    http://vbox7.com/play:d386e3f1

Дигитал
    Guest
    абе bull shits
    гоу фък йоърселф

тва го е писала неква тъпа меланхолична путкa като bungle

Искам и аз да попитам тука че понеже съм в същотото положение изторията е същата , но при мен в нета когато и пиша май нещо нещата се прецакаха и когато и кажа да излезнем на кафе се ми вика че има уговорка с някои друг .Сега имам среща с нея даите някои съвет ко да прая ако пак ми откаже и измисли някое оправдание , какво да правя ??
    Просто те реже лека,полека!
    Няма смисъл повече да се излагаш с нея!
    Следващата те са много ти си един!
    Light The Universe

Edna ot to4kite ne6to ne mi dopada, no inache ostanalite sa mn tochno kazani i dobre preceneni! Ta za zabelejkite.... nikoi ne obicha da go komandvat, i ako e nqkoq s harakter, a ne bezmoza4na kukla edva li 6te ti se varje, v dneshno vreme jenite sa vlastni i obi4ame da ni se pod4inqvat :P Razbirase silnite hora tarsqt podobni, no tova ne ozna4ava 4e si tarsqt gospodar!!!
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Coolguy
    Guest

Re: 7 мъжки грешни представи в свалката (за момчета)

Мерси за похвалите още веднъж.
    Ако продължавате ще ми порастне твърде много егото и ще спра да пиша тук

Цитирай Първоначално написано от Coolguy
    Ролята на мъжа е не да търси позволение за действията си. Трябва да водиш. Вземай ВИНАГИ инициативата в твои ръце - къде ще ходите, какво ще правите, за какво си говорите. Позволете й тя да се запознае с вашия свят. НЕ питай какво иска тя и как да се направи нещо.
    Когато една жена види мъж, който уверено и доминиращо я води през много и красиви емоции, тя се чувства сигурна и комфортно.
    Тук къде прочетохте "подчинява" или "заповядва"?
    Може би трябваше да напиша 10 страници за да бъда правилно разбран...ех...

Guest
    obache verno si za cherpene brat mi

Момиче :))
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Не съм съгласна за дискусиите. Ако дадено момиче е умно и интелигентно би предпочела дискусиите,а не глупавите историики. Аз лично се интересувам и от пари, и от икономика, и от политика, и от компютри. И би било удоволствие за мен да водя дискусия на всяка една от тези теми. Прекалено много подценяваш момичетата с твоите съвети.Винаги трябва да уважваш нейното желания. Естествено трябва да си мъж на място, но това става с времето като я опознаеш...
    +1 А за забележката на Coolguy - дискусията не означава че искаш да се перчиш с това колко знаеш. Просто различни интереси..
    btw, аз предпочитам момчето да предлага каде да се ходи, но наистина да има други предложения освен кафе, заведение и ресторант. И освен това предпочитам да ми го каже точно както в примера на Coolguy, пак аз ако не искам винаги мога да откажа

евала пич ! =D> сичко е точно, ясно и правилно
    ~!1912!~

хммм
    дотук добре
    ама ...
    всички жени са различни и някои работи не са особено точни
    тук се говори за определен тип момичета ...
    иначе това може да е от полза ноо не е хубаво да се доверява човек напълно на тия работи ....
    все пак най важното правило със всяко ново момиче е да забравиш това което е действало с предишното

единственото сигурно нещо със жените е че няма нищо сигурно !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си