Не смятам че това е нещо изчерпателно или че е библия за момчетата. Но това, което ви пиша тук, са неща в които съм твърдо убеден и са базирани на опит.

Опит, базиран на ежедневни контакти с нови и нови момичета - познати и напълно непознати. Свалката е мое хоби и удоволствие Контактувал съм със стотици момичета, и съм се дънил безброй пъти. Но като резултат, съм спал и обвързвал с десетки момичета

Ако не сте съгласни с нещо - момчета или момичета - пишете.

Ето някои грешни подхода:

1. Трябва да се съобразявам за всичко е нея, да я питам какво иска да прави и за какво да говорим, за да е доволна.
Дълго време съм бил "мил и сладък", и като резултат си спечелих повече просто приятелки отколкото мога да броя. Ролята на мъжа е не да търси позволение за действията си. Трябва да водиш. Вземай ВИНАГИ инициативата в твои ръце - къде ще ходите, какво ще правите, за какво си говорите. Позволете й тя да се запознае с вашия свят. Хвани я за ръка, после я пусни. Завърти я. Говори за хобито което толкова много харесваш.
НЕ питай какво иска тя и как да се направи нещо.
Когато една жена види мъж, който уверено и доминиращо я води през много и красиви емоции, тя се чувства сигурна и комфортно.

Избягвай досадните въпроси "къде ти се ходи, какво ти се прави".
Звънни й и кажи "Утре в сутринта си на поход на Витоша. Облечи се топло и си вземи храна и хубаво настроение. Ще те взема от вас в 9."

2. Трябва да я изведа на романтична вечеря и да й подаря цветя
Мислиш че като й подариш цветя и си 100тния идиот който я води на "романтична вечеря" тя ще се влюби в теб? Момичетата възприемат купуването на цветя, черпенето и плащането на големи сметки за манипулация. И са прави. Любовта не се купува с парите ти.

Не мисли какво ТРЯБВА да направиш. Мисли какво ИСКАШ да направиш Помня как заведох едно момиче на билярд, след което отидохме в един тунел, свряхме се до стената му, и чакахме да минат влаковете на метър от нас. Емоцията е несравнима.

Бъди различен от предишния идиот, който я е черпил кафета до припадък и с който е умряла от скука.

3. Много ми е малък члена/Аз съм кльощав/Аз съм дебел/Аз съм беден
Това са все неща които телевизията и обществото ни карат да мислим че са определящи за нашета сексуалност и привлекателност, и създава хиляди и хиляди комплексирани момчета.
Размера НЯМА значение. Точка. (стига да е в някакви допустими граници)
Външния вид е маловажен.
Парите не създават емоция. Качествените момичета не се купуват.

4. Трябва да я впечатля
Всеки път когато кажеш "Имам нова кола""Аз съм мн надарен""Голям съм пич""Правя страхотен секс" тя се смее истерично на ум.
Ако наистина си мъж на място, няма нужда да се хвалиш и разправяш какъв си пич. Бъди леко тайнствен, не говори много за себе си, и я остави тя да разбере че си стойностен, без да се надуваш.

Всеки път когато се опиташ да я впечатлиш, угодиш, тя ще се отдръпва от теб. Бъди себе си! Бъди импулсивен! Бъди непредсказуем!

5. Не знам какво да кажа
ВИНАГИ има какво да кажеш. Единственото което те спира да говориш е мозъка ти който ти казва "мери си приказките, за да не оплескаш нещо". Говори. За каквото и да е. Не е необходимо да говориш умно, изтънчено или логично. Забавлявай се, не забавлявай нея.

Между другото, колкото по нелогично и глуповато говориш, толкова по-добре . Жените не са логични. Избягвай дискусии за компютрите, пари, политика, компютърни игри, спорт.... избягвай ВСЯКАКВИ дискусии. Така разговарят мъжете помежду си.

По-добре да говориш за това как кученцето ти случайно се е качило на ролери и е потрошило цялата кухня, отколкото да цитираш показателите на новия Pentium процесор.

6. Срамежлив съм.
Ако помислиш, ще видиш че няма причина да си срамежлив покрай момичета. Те искат секс толкова колкото и ти. Те имат нужда от мъже, както и ние от жени. Още по рождение имаш всичко което може да направи една жена щастлива и влюбена.
Отрязвали са ме много момичета. Наистина много. Разбери че това да те отрежат е толкова пагубно, колкото и да си изпуснеш вафлата на земята и да я изцапаш. Мъжът не изпада в депресия ако някое момиченце му бие шута.

7. Жените са кучки и курви
Глупости. Това, че някоя не ти е вързала не я прави кучка. Това, че е спала с някой не я прави курва. Не съди момичетата за това че са момичета. По-лесно е да промениш себе си, отколкото 3 милиарда жени на този свят.
Приемай грешките си и се учи от тях.
Много голямото его само ще ти навреди.